Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@AYTEKİN ERZAN
Ben koşamıyorum, dizlerimde ağrı oluşuyor. O yüzden spor olarak sadece pedal çevirmek iyi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
hadi ya üzüldüm neyse şükür pedal da sorun yok görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın arkadaşlara selamlar

• Beğen
@AYTEKİN ERZAN

selam
O dediğin cd konusu,çok pahalı geldi bana,ama çoğaltmak kolay benim için,

bisiklete dvd player işi biraz komik,geldi bana,ayrıca olmaz çünkü çok tehlikeli bi iş,dikkat dağıtıcı,,,:eek: bence onu geç:Skull-175

bant içinde,beyaz renk,mevcut,geldiğinde sararız cuma istersen erken gel,bant işi için,,
sevgiler

hocam ben dvd leri getirtirim sorun değil ama daha ucuz veya bedava bi yol varsa hiç amerikayla uğraşmayalım yarın 19:00 da işten çıkıyorum etkinlik 20:00 de başlıyo doğrumudur

• Beğen
hafta sonu için hava tahminleri nedir? çıkabilecek miyiz?

4 haftasonudur yatıyorum, ağzım köpürüyor, artık kriz belirtileri başladı...

yine yağmur varsa haftasonu benim traktörle (halk arasında mtb de deniyor) dereseki yokuşundan poyrazköye doğru uzanacağım. ilgilenen varsa haberleşelim (tabii yağmur yağarsa)

kas bozucular ne alemde? yoksa yemeğe sardırıp karın kaslarını mı bozuyorsunuz?

• Beğen
bülentcim senin mtb var galiba atla karşıya gel orman yapalım yahu çamur cildi güselleştirir niye yatıyosun

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
Bülent abi ctesi - pazar, hava durumu raporlarına göre bir aksilik olmazsa uygun olacak gibi görünüyor tabi soğuk bir haftasonu olacağıda muhakkak, umarım haftasonu turlarız görüşmek üzere,

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
@bulentery

Abicim kas bozmaya devam,karın kasını geliştirenlerse,yazın görecez:D :D
kim bacak kası bozmuş,kim karın kası....zanımsınız

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Yarın yağış olmazsa 2 kişi geliyoruz.
Bostancı'dan çıkılıyor değil mi?
Bir de oralarda park yeri bulabilir miyiz? Arabayla geliyoruz da.

• Beğen
@Juanito.Laguna
Özgür, muhammed'in dükkanın yanındaki sokağa girerseniz ara sokaklarda yer bulabilirsiniz tabi bazen yığılmalar olabiliyor ama civardaki ara sokaklarda mutlaka yer olur ama yinede siz 30 dk. filan önce gelip yer ararsanız garanti olur yarın görüşmek üzere,

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
Bostancıda deniz otobüsü iskelesinden önce sahil üzerinde ücretli bir otopark (buluşulan yere 100 mt) var.Yada arabanızı sahilde Erenköy-Bostancı arasındaki ara sokaklara parkedip bostancıya bisikletle gidebilirsiniz.

@AYTEKİN ERZAN

800 ytl verecek 8000 ytl gelecek amaç o zaten, parkura baksana kompennat parçalansın diye yapılmış azıcık dikkatsiz gir bak göbekleri nasıl eline alıyosun.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
ha bu hiç aklıma gelmemişti doğrusu acaba muhammed hocada bundan düzenliyo turları önlem planlarınız nelerdir

Arkadaşlar,

6 Ocak Salı günü, Deviasyon ameliyatı oldum,
Burundaki etler ufaltıldı ve içeride solumayı zorlaştıran kemikler vardı onlar düzeltidi.
4 gündür, suratımda buz torbası, ve burnumda bir atel ile Annemlerde isirahateyim.
Topralanması ve net bir şekilde geri dönmem min. 2 ayı bulur, bilginize.
Bu arada soğuklar ve yağışlar da seyrelir.

Ama, nasıl süper nefes alıyorum tahmin edemezsiniz, ciğerlerime burun deliklerimden 25 m³ hava düşüyor sanıyorum, bugüne kadar nefes almamışım diyebilirim. Sıkıntısı olan herkese tavsiye ederim, on dakka beklemeyin yani.

Selam ve sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@Samurai Jack
geçmiş olsun kısa zamanda toparlanman dileği ile

• Beğen
Tepkiler: Mert Kayhan
@hız

E hadi hayırlısı bakalım daha neler görücez.. birgünde mtb ile gelip tuzlaya köfte yemeye gidiyoruz demeyinde :))

Selamlar
Baha

@Samurai Jack

Geçmiş olsun samurai kardeşim..
Sen şimdi performans hava filtresi takılmış araba gibi gidersin :))

Geri