Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ramo

Ramo Hoşgeldin ,

Grup saat sabah 9 da bostancı dan cadde bisiklet'in önünden çıkıyor , ( forumdan hız arkadaşımızla bağlantı kurabilin ) sahilden devam edip sabiha yapılıyor . Duruma göre dönülüyor .

Süre dolayısıyla senin antrenman başladığın yere göre değişir .

İçerik derken ufak ufak çeviriyoruz .

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız ve ramon71
Tolga Selam,

Cevabın için teşekkürler.Hafta sonu turlarınızı biliyorum.Bir defa katılıp bitirememe durumunu yaşamıştım zaten:D :D

Hız'ın yazmış olduğu hafta içi akşam antrenmanlarının içeriğini ve süresini sormak istemiştim...

Bu arada ufak ufak çevirme tabirine katılamicam En azından benim için yarı yol bile baya zorlayıcı idi:)

@Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@ramo

selam ramo(gerçek ismini bilmiyoruz,yazarsan sevinirim..)
öncedende yazmış olduğum gibi,p.ertesi.çarşamba,ve cuma akşamları saat 20.00 de bostancı sahilde,hafif koşu ve spor aletleriyle çalışma olacak,
tam içerik olarak burada uzun uzun yazmak istemiyorum,yanlız çalışmamız
en az 1 saat kadar surecek,ve bu sure gelenlerin sayısına görede değişe bilir,:) sevgiler
sen ne taraftan,gelmek istiyorsun?

@hız

Muhammed Selam,

Faruk ben(''concorde.'' hatırlatma için :) )Bende uygun zamanlarda katılabilirim...

Sevgiler

@ramo

yav farukcum tanıyamadımki,kusura bakma,:D

sanırım o saatler sanada uyacak,dimi?

bu akşam gel,20.00 de çıkacaz bye

@ramo

Faruk'cum Selam ,

Yalnış anladım kusura bakma . :) Mami ' cim zanım benim zaten açıklamış olayı .

Görüşmek Üzere,
Tolga Gürgün

Rica ederim.Kusurluk bir durum yok zaten:)

Genel olarak bana saat uyuyor Muhammed.Dükkanın önünde mi buluşuyorsunuz ?Bu akşam gelme durumu olabilir,olmazsa size iyi antrenmanlar,daha sonraki seferlerde görüşmek üzere...

@ramo

evet dükkanda buluşacağız

hocam bugün ben kasları hem çatlattım hem bozdum yetişemedim batıya yöneldim bugün izinliydimde uludağ tırmanışına hatırlanıyorum bana os boğaz lazım uzun olsa iyi olur cumaya ordayım umarım uzun zamandır koşmuyorum bi koşayım sizinle nerelerimiz çatlayacak mı bozulacakmı bu teknik terimlerden anlamıyorum saygılar

• Beğen
Tepkiler: hız
@Tolga Gürgün

Ne o grubun başlama noktasıda mı değişti ?

Selamlar
Baha.

@Bahinn

evet bostancıya yakın olanlar,oradan çıkıyorlar,

az önce pendik-bostancı yaptım .
mesafe 37.28 km
zaman: 1:33:14
yüksek kadans çevirmeye çalıştım.:rolleyes:
idealtepede(kartingin önünde) bir köpeğe araba çarpmış polisi falan aradım bir 10 dk orda oyalandım.

@suzunkopru

hoca beni hatırladınızmı cumartesi çıkıcam inşaallah birde yarın akşam sahilde kas bozmaca yapılacak gelmek istermisin görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: hız
@Bülent ÖZER

Süpersin
eeeee neden uğramadın,haaaaaaa??:D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
selam sayın gurup bugün herzamankinden biraz erken çıktım istikamet küçükçekmece- sirkeci bakırköy sahil yolundan hava bisiklet binmeye son derece elverişli rüzgar güney-güney batıdan zaman zaman orta şiddetle esiyordu (yön konusunda yanılıyo olabilirim) yani rüzgarı az bi süre cepheden aldım fakat sahımdan şiddetli rüzgar aldım öyleki dengemi etkileyecek kadar tabii bunların dışında her zaman ki yol ve trafik olumsuzlukları ben kendimi bu rotada binerken bayan sürücülere çok yakın hissediyorum (bazıları) erkek sürücülerinde bazılarının annelerine çok yakın hissediyorum (tamamen fiili olarak bilinç altından) her neyse bugün çok mutlu sürdüm acaba bazı gelişmelermi gösteriyorum nedir daha az yorgunluk hissederek daha hızlı sonuç mesafe ve zaman takibi yapmadım çünkü hergün seyrettiğim rota ama zaman zaman gözüm göstergeye takıldı 50lere dayadığım olmuştu yani ortalamayı en az 35 veya üstü olarak tahmin edebiliriz dünden kalma yorgunluğa karşı bu arada dün baya bi km yaptım hemde bizim otarafta meşhur deve bağırtan falan bi kaçkez hemde gittim geldim neyse bütün bunlar değerli istanbul yol grubuna katılabilip grup disiplinini bozmayacak kadar iyi olmak için eğer okuyan olursa teşekkürler herkese selam görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: bulent40
sn:muhammed hocam kolay gelsin çarşamba avrupa yakasınla toplantımız vardı uludağ tırmanışı için ama ben cuma için kesinlikle gelmek istiyorum kasmı bozulacak yalnız pazar myb yarışı var belgrad a gitmeye niyatim var onun için pazarı atlayabilirim şi,mdiden af diliyorum hocam bu arada dvd ler hazırmı bakın new york ta park ave bike shop var benim kız arkadaşım var orada bronx ta yaşıyo biraz şaşkındır ama ben ona buradan iyice tarif ederim alıp gönderir ama 49.90$ tur başına alsak nolur çoğaltabilirmiyiz onudabilmiyorum birde bisiklete dvd player düşünüyorum elekronikten anlayan bi akrabam var ona açacağım konuyu ama enerji komusunda endişeliyim birde sarsıntı tabii güvenlik açısından da baya bi düşündürücü acaba form da açsak bu konuyu millet bize güler mi neyse ha hocam bu gidon bandı almıştım ya beyaz ben onu eskisinin üzerine sarmıştım gidon kalınlaşsın diye belki daha konfor sağlarım gibilerinde sargı bozuldu şimdi hepsini söküp yeni bitane sarabilirmiyiz ama süt beyaz bişey istiyorum hocam saygılar çok yazdım kusura kalma görüşmek üzere

@hız

sorma ya köpeğe azıcık canım sıkıldı.birde bayağı bir seri çevirdim terledim soğumayayım dedim. yoksa hoş sohbetin yeter yani :D

Geri