Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Mustafa İçdağEvet hocam yaaaaa
Naapıyım dayanamıyom huyum cıksın senın verdıklerını ezberledım abı varmı yenısı abıcım:D :D :D

Ahmet hocam lutfen kıskanmayalım senın burnun uzamıyo dıye nıye tas atıyon bacak kaadar cocuga:D :D :D

Erdoganım saldıray abım nerdesın yorumlarını beklıyorum:D :D :D

Mamı sen nerdesın bak Mustafa abı nerelerden yazıyo sen surdasın sesın solugun cıkmıyo yaw bak kuduruyorum bınemıyorum zaten aaa aaaa aaaaaaa bak yıne geldı o beyaz kopukler:D :D :D

@STORMER

Hakan Tour de France CD lerini bende fellik fellik arıyorum, eğer bildiğin bir web sitesi varsa haber ver, aldığımda kesin bir kopyası sende.:)

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@STORMER

ahmet burun değil göbek büyütüyo artık napsın:D :D sonra lance sarıyo , mundar de yekten de olsun bitsin dimi ama:D :D :D

dur pislet ayağa kalksın sonna saracam ben neşternen gadasını aldıgım:D :D

@Mustafa İçdağ

Mustafa abi , bi kopyada bana ver olur mu?

Hakanım telyakarım
ben sana sorarım
lance cd leriyle sana sprint atarım

kopyala len hemen bana da

aaa ayıp kardeşim yaptığın kardeş değilmiyiz:D :D

@ERDOGANKESGIN
seni göbeğimlen döverim pardon geçerim erdoğan kardeşim :D bizde büyüme hormonu alacak para yok bende bol ekmek falan yiyorum büyüme hormonu niyetine , doping sayılır mı Erdoğan ım sen bilirsin
:D :D

@ERDOGANKESGINErdoganım Mustafa abının verdıklerını yedım yuttum hocam ama cok ıstıyosan yaparız bı guzellık Serkanımı ara bence:D :D :D

Ahmet hocam sana rakıp olmak ıstıyorum gunde kactane ne zamanlarda kebap yemem lazım bı aydınlatırmısın tabı kebabın cınsıde onemlı hocam sana zahmet ahmet aydınlatırmısın bızahmet:D :D :D huhahahahahaaaaaaaa serkanımda yanımda koptuk yawwwwww:D :D :D

@Mustafa İçdağYapalım abıcım ,ne zaman ,nerde, ne sekılde ,acık havamı,salondamı ordamı burdamı farketmez yeterkı ıcınde Lance olsun hatta bıze korsan bısıkletcıler desınler:D :D :D

@STORMER

abi korsan cd izleyerek antrenman yaparsanız çok etkili olmaz çünkü gerçeği değil ya anlaşılır, Erdoğan hocamın dediği gibi yapay büyüme hormonu gibi olur, yunan usülü adana kebap olur abi yapmayın:D :D :D bari çocukların öününde izlemeyin abi:D :D kebap konusuna sonra değinecem yokuş çıkarken telyakar kardeşleri yakacam:D çok sinirliyim şuan güldüğüme bakmayın:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@STORMER

Zanım hakanım tel değilde,teryakanım:D :D

siz bunları yazarken,ben odun kırıp,:D sobayı yakıp:D ,ustune kestaneleri dizip:D iran çayını demleyip(mustafa abinin kulakları çınladı şimdi:D )sorada sahilde 3 km bacak bozmakla meşgüldüm:D :D

evet sevgili prof,arkadaşlar,bu günden itibaren,sahil koşu ve kondesiyonlarımız başlamış durumda,gelmek isteyenler,haftanın 3 günü,(p.ertesi,çarşamba,cuma)
akşamları,yapacağız,
bana her saat uyar ama gelenlerde bi fikir söylesinler lütfen,
sizce 19.30 iyimi?
benim mekanda toplaşıp,çıkarız,ne derseniz??
bülent abi sen gelemiyecen biliyorum,çalışma porogramını buraya yazmıyorum,geldiğinde sana veririm,zanım benim:D
müstafa hocamda,oralarda geceleri denize girerek kondesiyon yapacakmış en son konuştuğumuzda:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@AYTEKİN ERZAN

zanım kardeşim,sabah az işlerim olacak,öğlene doğru dükkanda olurum,telefonlaşırız,sevgiler:)

@AYTEKİN ERZAN

sevgili dostum,lütfen yanlış anlamanı istemem,akıl vermek veya tabiri caiz ise ahkam kesmek değil sadece kendi düşüncelerimi söyledim,ayrıca bilgi,tecrübe,kişisel kabiliyet ve teknik donanım ile orantılı demeye çalıştım.sizin özelliklerinizi eleştirmedim.yaşadığım ve yaşayan arkadaşlarımızın başından geçen tehlikeleri hatırlatmaya çalıştım.hiçbirimizin başına da böylesi bir olay gelmesini istemem.saygılar,sevgiler.

@hasan mehmet yalı
lütfedip cevap yazdığınız için teşekkürler gerçekten yanlış anlamadım ben bisiklete yeni başlamış sayılırım henüz üst sınıf bisiklete geçeli sadece en fazla 6 ay olmuştur onun önceside 1 yıl olmadı daha öncekiler ise klasik sünnet hediyesi fakat o kadar benimsedimki binmezsem kendimi iyi hissetmiyorum bazen bisiklete binmek için vazgeçtiğim şeyleri birgün kara buluşup tanışır ve aramızdaki arkadaşlık belli bir seviyeye gelirse size anlatırım neyse arkadaşlarım bile bana hakaret sayılacak sözler söylüyolar evet yaptığım çok riskli ama ne yapayım başka imkanım yok sizin oraları uygun keşke oralarda oturabilsem her neyse lütfen siz beni yanlış anlamayın en kısa zamanda sizin grupla bir antraman turuna çıkmak istiyorum görüşmek üzere sağlıcakla kalın teşekkürler

Mamı hayırlara olsun sen kasları bozuyosun hıımmmmmm:rolleyes:
Anlasılan okı buyaz guzel olucak galıba bıde Ahmet hocamla Erdoganım saldırayım gelırse ıste ozaman verıcen coskuyu pedala verıcen coskuyu pedala:D :D :D

Ahmet hocam da dogru dıyo korsan cd le yapay buyumeyle olmuyo ben ahmet hocanın teknıgı bu aksamdan baslıyorum ısten cıkıyorum dogru kebapcıya gıdıyorum coskuyu verıyorum :D
Bak hocam bı tutmazsa sorarım sana:D Bakma guldugume cok hırslandım:D :D :D

Evet arkadaşlar saat konusunda fikirleriniz gelmedi...!!!
ey ehali,bostancılılar,maltepeliler,kartallılar,pendik liler,kış uykusuna girmeyelim::D
ahmet hocam duydunmuuuuu?tolga zanım,bebeği uyut gel artık,şu mertide al gel,tabi o yılan desenli komşunuda,ihi ihi

e hadi,yarın akşam gelenler parmak kaldırsın:D :D
saat 19.30 ve 20.00 arası çıkarız

biirriiiiinnnçççç,ilk parmak ben den o zaman,19.00 işten çıkışım.19.30-20.00 arası bostancı da olurum.bakalım ikinci,üçüncü ve sonrası kimler,

• Beğen
Tepkiler: hız
@hız

oopp ,

zanımsın hayat boyu . dışarısı soğuk ve yağmurlu :) bebetoda gece hayatını seviyor , demin uykuya daldı :D

samuray cek ( Mert Kayhan ) ve yılan desenli komşuyla ( Bülent Özer ) en kısa zamanda hafta sonu turlarına full + full sabah gökyüzü larcivertken katılacaz :)

bu vesile ile ; hepinize 2009 un ve diğer geri kalan tüm senelerin sağlık ve huzur getirsin diliyorum . .

Geri