Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
evet beyler yılbası bıttı tahmınım herkes su anda gezmeye yada bı sekılde ayılmaya calısıyodur.Hafta sonu hava yagmurlu olmazsa beraberız herhalde?
Mamı kusurumuza bakma bugun belkı ugrayamaya bılırız.Ama en kısa zamanda kendımı affettıcem sana;-)))

Halılım haftasonu gelırsın dımı bak yumusak cevırıcem;-)))

• Beğen
Tepkiler: hız
@hornetInan bana sabah oylebı gectı soyle bı cıkıım ufaktan bı nturlıyım dedım ama ondan once cama cıktım tabı anında vazgectım.Hocam aman dıkkat et bu havayı fazla ıcıne cekme kotu oluyo hatta vucudun hareket etmeyen bolgelerı resme ufak caplı hypotermı yasıyo uuuuuuuuhhhhhh:D :D :D

Mamı baktım senın lınke ufaktan bı dokundurma yaptım ama bu ulkede bu futbol delılıgı oldugu surece bı cacık olmaz be hocam.Bu arada konu bu olunca nasıl MUstafa abı hemen ortaya cıkıyo dımııı:D :D :D

Mustafa Abıııııııı duy sesımızııııııııııı:D :D :D

Arkadaslar haftasonu hava durumu ıcın saglam bılgısı olan varmı?:rolleyes:

Pazar günü,
2 derece daha düşecek, Cumartesi geceden soğuyacak.
Ve keşişlemeden yaklaşık 45 Km rüzgar. Fakat sanırım yine de güneş var.

En kral haraket bu Pazar Hanımları da alıp, uygun fiyatlı biyerde Kahvaltıya abanmak.

Mekan bildiriyorum, Kartal Yakacık, Ayazma.
Türkiyenin en güzel pidesini bide açık büfesini, en uygun fiyata yersiniz, bide manzarası varki, adamı hasta eder, bizim bütün sahil parkuru ayaklar altındadır.

Ben lafımı ortaya korum, beyenen alır, beyenmeyen bırakır geder :)

@Samurai JackYeter artık yeme yaw ıkı dakkada dunyaları goturdun havalar actıgında pedal cevırırken ofleyıp pufleme sonra:D

@hız

hocam selam yarın çıkılmasada sana uğramak istiyorum hatırlarsan bana dvd sözü vermiştin ayrıca bu fren papuçları nolacak kartuş geldimi bir de hem yola hemde mtb ye takılabilen ön bagaj bulabilirmiyiz tabi hafif olacak falan filan jantlarada bakabilirmisin gelmişken birde viteslere bana yarın çıkılmaz gibi geliiyo kaç gibi geleyim ben biliyosun sonra dönüp işe başlıyorum.

@AYTEKİN ERZAN

cnm sabah çıkmassak dükkandayım,haberleşelim,telefondan
gelirken cd getir ama:)
kartuş gelmedi,çanta işine gelince bakarsın

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
yağmur vaaaarrrr,kar geldi geliyooorrrrr,kriz vaaarrrrr,bu kış çok sert geçiyor her türlüsüyle,bahar gelsin,herkes neşelensin,yollar kurusun.geeeeellllll bahar geeellllllll

bahar derken "mevsim"olarak yani,:D

• Beğen
Bos ver hasanım ac gonlunu bahar konsun:D

Beyler 2009 da lance gerı donuyo sızce noolur ?:rolleyes:

Bu ısler borek yemeye benzemez bakalım kımler ılgılenıyo konuyla yoksa bızım grup koftecımı oldu?:eek: :D :D :D

• Beğen
@STORMER

günaydın herkese:)

bana sorarsan,geri dönmekte,hata yapıyor,ama amerikalılar işi biliyorlar,

FBİ,kullandığı ilaçları,gizlemeyi iyi bilir,kimse canını sıkmasın,turun fatihi,lance bye dir:D şimdiden hayırlı olsun
iş o yüzden,turun heyecanı kalmıyor:boese157:

nedense herkes armstrong için doping yapıyor diyip duruyor, ama kimse ispat edemiyor, belkide ispat edenleri cia öldürüyodur çünkü fbi ülke içinde çalışıyor:D arkadaşlar kimse lance çamur atmasın , attırmam abi:D

Sayın proflar bence olay bıraz farklı soylekı Lance tura sadece reklamasyon olarak katılıyo.Kaldıkı her sporcu anabolık stereoıtlerı kas kutle gelısımınde vede mukavemetı arttırmak olarak kullanıyo kı baska turlu olmaz.
Heee bence soyle bısı varkı lance turun kıtabını yazıcak kadar tecrubelı ve ne oldugunu ıyı bılıyo.okadar enteresankı antremanlarını fransada yapan ender sporculardan bırı o kadar sene yapıldıysa dopıng bunu bulamamaları bence bu kısıyı tekrar aklıyor cunku az zamanda degılkı hocam 7 sene hadıın onuda bırakın fransızlar bu adamı bırakın sevmeyı nefret edıyolar ulke ayaklanıp gızlı servısı bıle gırmıstır devreye her neyse:D

Mamı ahmet hocam hastayım sıze yaw amaaaaaann nasıl senlendık yaw:D :D :D

Bu arada atlanılan bır kısı varsada Ivan Basso dur.2004 tdf 3.su ,2005 tdf 2.sı ,2006 gıro pembe mayo sahıbı ve bu adam dopıngden 2 senedır cezalıydı hem kendını ıspatlıcak hemde eskı guvenını saglamaya calısacak bu 1.sı

2.sı Contadoru lance domıne edebılır bu hem reklamasyonunu hemde kendını onure etmeye yetermı

3.su yoksa guclu olan kazansın deyıp asılırmı ama ozaman takımda bolunme olurmu

4.cusu Katusa dıye bır takım kuruldu tahmını butcelerı 30mılyon euro ve herkesı alıcaz dıyolar 3 ay oncekı haber

5.cısı ulrıch eurospot takı acıklamasında lance ı yabana atmayın o bos durmamıstır turu alabılır lafı lance hıc bısıı yapmasabıle bazı etaplarda showunu yapar gıbı bır yere de cekılebılırmı

Haydıııınnn burdan yakın:D :D :D

Lance ın geri dönmesi tabi ki çok güzel ama bi gerçeği göz ardı ediyorsunuz. Lance sadece kendisine misyon edindiği kanserle savaş adına daha fazla dikkat çekebilmek ve yardım toplayabilmek adına spora reklam ve yardım amaçlı dönüyor. Yani Astana takımının Fransa, İtalya yada İspanya turları gibi büyük turlarda kaptanlığını yapmayacak. Takımda Contador var biliyorsunuz ve takımın kürsüye çıkarmaya çabalayacağı sporcusu o. Lance zaten tamamen bahsettiğimiz amacı doğrultusunda katılabildiği kadar çok yarışa katılıp forma giyecek. Esas amacı 8. kez bir Fransa turu yada başka bir büyük turu kazanmak değil ama birkaç etap zaferi alıp ilgiyi kendisi ve misyonu üzerine çekmek tabi ki düşünceleri arasındadır.

@Aytaç BiberAytac hocam hosgeldın

Dedıklerıne aynen katılıyorum ama belırlı etaplarda yıne lance ın show unu yapıcagına ınanıyorum malum amerıkalı show yapmak onlar ıcın hayatın degısılmezlerınden.Ama herne olursa olun guzel olucagı kesın reklamasyon olsa bıle katılması ve etrafa verdıgı tedırgınlık yeter:D
Bu arada mustafa abı gıttı sende gıttın en kısa zamanda tura beklıyoruz

Evet degerlı arkadaslar yorumları beklıyorum
Sevgılı Sevket hocam beklıyorum sen gızlı sılahlardansın
Carlos sastre,Damıano Cunego,Cadel Evans,Alehandro Valverde,Ivan Basso,Alberto Contador,Denıs Menchov vs. vs.... favorıler ne yaparlar?:eek:

Kofte yemekle olmuyo bu ısler arkadaslar:D :D :D

Haklısın, Armstrong kesinlikle bir çok turda bir çok etapta öne çıkacak, zaten çıkmalıda çünki amacı zaten kendisinden söz ettirmek ve bu bahane ile esas amacını ve mesajını dünyaya duyurmak. Gerçi bunu daha yarışmaya başlamadan bile başardı ve dönüşü ile inanılmaz bir medya ilgisi oluşturdu şimdiden. Bu çok güzel bir şey, hem spor adına, hem misyon edindiği amaç adına, diğer sporcuların mücadeleye olan katkıları ve hırslanmaları adına her anlamda mükemmel ve çok güzel bir etki yapmayı başardı bence şimdiden.

Bana gelince, gerek havaların kötülüğü, gerek oturduğum yerin çok uzak oluşu sebebi ile kış bana daha büyük bir problem olarak geri dönüyor:) Bu yüzden yazın olduğu kadar rahat ulaşamıyorum antreman güzargahına ve aynı şekilde dönüşüde büyük problem oluyor:(
Benimde bahanem bu işte:) Ama havaların kırılması ile aranıza büyük bir heves ile tekrar katılmayı iple çekiyorum:)

@hasan mehmet yalı

yeri gelmişken bi soru sormak istiyorum.

yağmurda bisiklete binmenin üstümü başımı batırmak dışında bi zararı var mı?
yani kayıp düşmedikten sonra, bisikletin ömrüne ya da işleyen aksamına bi zarar teşkil eder mi yağmur?
Ben yağmur yokmuş gibi binmeye devam ediyorum çünkü.

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@zuri007

sıksık bakımını yaptırırsan,ehil birisine,bi şey olmaz,sadece fren papuçrarın biter,durmak yok yola devam dermiş şaaaiiir:D :D

• Beğen
Tepkiler: zuri007
Geri