Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

teşekkürler muhammed gerçekten çok güzel bir tur oldu resimler harika, yine az kalsın bayılacaktım ama grubun enerjisi beni onlara yetişebilmek için tetikledi adeta,katılan tüm abilerime ve arkadaşlarımıza teşekkürler,hava durumu raporlarına aldanmadan adeta yağmura feyk atılan eğlenceli bir gün oldu hakan ( stormer ) yine süperman misali herkese yolda yardımcı olarak fairplay ruhunu gösterdi,görüşmek üzere sevgilerimle....

Scudo
Selam Grup ,

Bugün tura katılan herkese bolcana , kalben teşekkürler .
Muhammed kardeşimin çektiği fotolara ve yorumlarına , , Necmi Abi'nin her zamanki gibi performansına , Beni kardeşimin SPD siz pedallara asılışına , Harun kardeşimin muhabbetine , Osman kardeşimin biran görünüp sonra yok olmasına , Yasin kardeşimin sayısız sprintlerine , Hakan kardeşimin pembe ayakkabılarına , Bület abinin janti sakallarına ,Halil kardeşimin kısa şortlu cüretkar cesaretine , Ahmet kardeşimin cannondale ine , isimlerini bilmediğim tüm kardeşlerimin pedallarına ve yüreklerine ayrıcana tebrikler :D :D :D

Yağmur dinince ilk turda görüşmek üzere , tüm pedal dostlarının mübarek kurban bayramını candan kutlarım .

Saygılar,
Tolga Gürgün

@Bülent ÖZER

Acilen hep birlikte çıkacağız kesintisiz 4 saat antrenman , sabırsızlıkla bekliyorum .:) :)

Hayırlı Bayramlar,
Tolga Gürgün

Arkadaşlar,yarın sabah antreman yok,bilginize
çarşamba sabah yağmur olmassa,çıkacağız:)
sevgiler,iyi bayramlar

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@hız

Zanımın içi bugün antrenman yaptınızmı ?

Sabah baktım yerler kuru gibiydi ben çıkamadım

Çarşambayı sel almazsa çevirmerce :D

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@hornetYuhahahaaaaa yarıldım nasıl yenı peynırcıler:D :D :D
Eskı formaların kıymetını bılın bende eskı csc den sonra yenısını almaktan sonanda vazgecmıstım nıyemı CSC SAXO BANK :D :D :D

@hızTur cok keyıflıydı ozellıkle son fınıshe dogru Halıl Yasın ve benım aramda gecen tatlı sprınt oyunu gunu guzel kapatmamızı sagladı helekı son 200mt kala halıl ve yasınle bırbırımızı kesışimızı hatırladıkca kendı kendıme guluyorum ozellıklede Halıl resmen ruhumu okudu:D :D :D
Gelen butun arkadaslara tekrar teskkurler

Ahmet hocam askolsun daha tam hızmet veremedım sen daha ıyılerıne layıksın

Bu arada tanıyan tanımayan herkesın bayramını tekrar tekrar kutlarım

Ben yarın cıkamıyorum ama bır aksılık olmassa carsamba sabahı yagmur camur olmassa gorusmek uzere mamı fotolar ıcın tesekkurler

ya ben forumun acemisiyim kullanmayı pek iyi bilmiyorumda kaçırmışım idman zaman larını nereden öğrenebilirim ayrıca benide kabul edceğiniz için teşekkür etmeyi unuttum ben k.çekmeceden geleceğimde eminönüne kadar süreyimmi yoksa trenlemi geleyim yani şeyi soracağım idmanda bitersem dozu bilmiyorum çünkü teşekkürler iyi bayramlar

@AYTEKİN ERZAN

selam kardeşim
hafta sonları,sabah saat 09.00 da bostancıda olabilirsen iyi olur,
istersen,bakır köy yada sana enyakın,idoyla,bostancıya ulaşabilirsin,seferleri varsa tabi?
yada trenle gel,sirkeciden kadıköye geçip,oradanda cadde bostana ulaşabilirsin
saygılar
m.ali.erduran
0535 229 45 32

Yinede güzel bi gün geçti,havanın soğuk olmasına rağmen
gelen arkadaşlara teşekkür,pedalınıza sağlık:)

soğuk ne demek buz gibiydi adeta ama soğukda da keyifli oluyormuş beni çekmek zorunda kalan arkadaşlarıma teşekkürler ve bayram tatili turlarına devam diyelim

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Hornet nerdesın yaw enson sabıhada kopeklerle bogusuyodun sonra kayboldun aldıgım bı duyuma gore Barlasla F1 e gıtmıssın:D Allahtan soguk ve ruzgar vardı olmasaydı solugu sılede alırdın herhalde:D :D :D

Halılım napıyosun bugun gozlerım senı aradı.Havada soguktu aslında tam sana goreydı.

Ahmet hocam Serkan makınayı ayaga kaldırdı bayada guzel olmus ama kotu bı haberım var.Benden duymus olma sana bıtur bıle vermıcekmıs:D :D :D

Arkadaslar Mustafa abıden haberı olan varmı?:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
yok yafs yan yol yaptık, dönüştede rüzgar kesildi güneş açtı şanslıydık.

Geri