Scudo Sports

İstanbul - Yalova turu

Merhaba,
Güzel bir tur olmuş tebrik ederim.
Yanlız bundan sonra ki turlarınızda Dere kenarlarına,eski dere yataklarına çadır kurmayın derim.Ani bastıran yağmurlarda tehlikeli olur.

Scudo
size katılıyorum sabri bey hava şartları çok kötü değildi sağanak bir yağmurda dere kenarında kamp atmak tehlikeli olablir ama güzel havalarda derenin kenarında akarsuyun sesiyle uyumak çok güzel bir duygu.Aslında başka dehlikeleride var mesela akarsu dere kenarları hayvanların çok uğradıkları yerlerdir ama eriklide gelen giden insanlar çok olduğu için orada öyle bir sorun olacağını sanmam

teşekkürler kerem bey

Bu güzergahı her yıl motosiklet ile giderdim.Çok keyif aldığım ve insana huzur veren bir yoldur.Eminim bisikletle daha keyiflidir,herşeyi daha rahat seyredebildiğimiz için.Umarım birgün bisiklet ile gitmekte kısmet olur.Güzel paylaşım teşekkürler

Güzel tur olmuş :harika:

• Beğen
Tepkiler: mersault
tamer bey bende gecmişte motor vardı cbr düşüktü 125 lik ama nekadar ben basmam dikkatli giderim diyenler olsada altında 1000 lik 600 lk oldumu şeytan dürtüyor oyüzden yükseltmedim bir süre 125 cbr kullandım ama bisikletteki manzara seyretme gördüğüm tüm güzellikleri fotoğraflamak motorda olmuyor motorun zevkide ayrı sehir halinde rüzgarı hissetmek insana keyif veriyor çok dikkatli olmak gerektiği için tüm dikkatini yola vermen gerekiyor ve yanından geçip gittiğin güzelliklerin farkında olamıyor insan şiddetle tavsiye ederim bi bisiklet alıp turlar düzenle o anın keyfini çıkar teşekkür ederim Aazam turu beğendiğin için yaz bitene kadar günlük 95km 100 km kısa turlarımız ve 4veya 5 belki daha fazla kamp attığımız turlarımızda olacak

Bende en son cbf 600 vardı.O artık bas git motoruydu.tamamen yol zevki odaklı,ama sizin yaptığınız tarz gezilerde kesinlikle ufak cc daha keyifli.Her cc nin ayrı bir keyfi olduğu gibi biskletinde de yeri farklı tabiki.Ben çocuktan dolayı 2 yıldır ara verdim motora.Bu arada motorun hakkını verebilmek için gerçek bir eğitim almak şart.Tavsiye ederim.

• Beğen
ben sattım şuan tekrar motora dönmek istemiyorum ilerde belki dönersem yamaha mt 07 almayı düşüneblirim ama şimdilik bisikletle yaptığımız turlardan çok mutluyom iyiki ilhan kardeşim bana erkut sende bir bisiklet al birlikte turlara çıkarız dedi ve aldım ilhanada teşekkür ederim

@Erkut86 Rica ederim. Gerçekten tanıdıklarım arasında en doğru seçimi yapmışım. Hem fiziksel zorlanmayı seven, doğayı tanıyan bir yol arkadaşım edindim hemde aynı zamanda çocukluk arkadaşım :)

• Beğen
Tepkiler: Erkut86
evet hem çocukluk arkaadsı olmamız hemde ikimizinde fiziksel zorlanmaları dirençli olmamız daha çok uzun turlar yapacağımız anlamına geliyor.

Keyifle beğenerek ve imrenerek okudum pedalınıza sağlık

• Beğen
çok teşekkürler soner bey darısı size inşallah

@Erkut86 hocam kimseyi bulamazsam tek gitmeyi düşünüyom şelaleye.sizce yolda beni zorlayan dış etmenler olur mu.

yok bişey olmaz sürekli yukarı çıkanlar var işlek bir yer bir problem alacağını düşünmüyorum. tabi yinede senin kararın.

• Beğen
Tepkiler: directedby
çok teşekkürler bilal bey

Ağabey güzel tur olmuş maşallah yeni yol bisikletim ile bende yalova düşünüyordum günü birlik motive oldum kesinlikle yaparım o işi

Bir kez daha imrendim. Gözümü kapattığımda kendimi dere kenarında çadır içinde, akarsu sesini duymak gibi hissediyorum

Geri