Scudo Sports

İstanbul - Yalova (Delmece Yaylası - Çifte Şelale)

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer
Günaydın Bisiklet Tutkunları;

Yapmış olduğum dayanıklılık antrenmanımı sizlerle paylaşmak istedim.
2 kere yoldan çıkıyordum. 1. kayaya giriyordum 2. de yoldan uçuyordum :D Spd çıkarıp arka tekeri kaydırarak hızımı düşürebildim. Bu şekilde kurtardım.
Bol bol üşüdüm ve tırmandım!

Strava veriler:
(link)

İyi seyirler...

Dosyalar

• 20190210_143243.jpg
    20190210_143243.jpg
    1,2 MB · Okunma: 68
  • 20190210_143257.jpg
    20190210_143257.jpg
    1,5 MB · Okunma: 69
  • GH010933.00_18_37_36.Still006.jpg
    GH010933.00_18_37_36.Still006.jpg
    375,7 KB · Okunma: 66
  • image00001.jpeg
    image00001.jpeg
    2,4 MB · Okunma: 69
  • image00006.jpeg
    image00006.jpeg
    2,3 MB · Okunma: 65
Scudo
harika olmuş tek kelimeyle. teşekkür ederim.

bu tür güzel ve samimi videolar bisiklet motivasyonumu artırıyor. şuan kendimi yollara vurasım var...

• Beğen
Tepkiler: Özcan güler
çok güzel görüntüler emeğinize sağlık. Ayrıca Kameranız da güzel ? çekiyor. Takipteyim.

• Beğen
Valla ustad tebrık ederım harıka olmus hem mazara hem surus ve bukadar zorlu parkur cok ıyı ıs cok guzel ıyı surusler

• Beğen
@Özcan güler

fırsat buldukça sürüyorum çok şükür. şu menisküs illetinden bir kurtulsam 80-100 km lik turlara başlayacağım. şimdilik 25 km gıdım gıdım dolaşıyorum :D tabi ne olursa olsun senin yanına da yanaşamayız o ayrı :) Allah kazadan beladan saklasın, nazar değmesin

• Beğen
Yazık değil mi o güzelim velespite :) pedalına sağlık kardeş tebrikler videolarınında seyir zevki gayet güzel eline sağlık...

• Hahaha
Tam tarzım olan turlar. İmremmedim dersem yalan olur. Gerçekten samimi ve çok güzel bir tur faaliyeti olmuş. Turlarınızın devamını diliyorum. Ayaklarınıza sağlık

• Beğen
Bisiklete üzülen sanırım tek ben varım :)) Sıkılmadan da izledim teşekkürler.

• Beğen
@makaram Olsun 25km ile başlar; sonrası artar... Desteğin için teşekkür ederim dostum. Tekrar teşekkürler.

@edemirdag Teşekkür ederim!

@ekobike Çok teşekkür ederim. Desteğiniz için.

@mehmetozgurcansu Teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar dayanıklılık antrenmanları yapmaya çalışıyorum.

@Anonim Teşekkür ederim. Çok sağolun.

@C.Koc
Çok teşekkür ederim. Bazen bisikletimin canına okuyorum :D Hava şartları sağolsun diyelim :D

@recep24ank

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Amaç bir yandanda herkesi motive etmek ve bisiklet sporuna özendirmek. Biraz olsun olursa ne mutlu bana, bize. Tabii ki turların devamı gelecek. Sürmeye devam!

@Smh
Çok teşekkür ederim. Youtube kanalımdan da bana değerli yorumlarınızı yaparsanız bana destek olmuş olursunuz. Çok sevinirim.

Geri