Scudo Sports

İstanbul-Yalova-Çınarcık-Armutlu-Gemlik-Mudanya İlk Tur

Genç arkadaşlaırm hepinizi tebrik ediyorum. İdmansız, kondisyonsuz direk bisiklet kiralayarak böyle bir işe kalkışmanız gençlik ateşinden olsa gerek. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Umarım bu turları arkadaşlarınızla tekrar tekrar yaparsınız. Yukarıda bir arkadaş lise arkadaşlıkları ister istemez bitiyor ve zamanla dağılıyor demiş. Haklıdır ancak bu tip organizasyonları belli zaman aralıklarıyla yaparsanız dağlımanızın önüne geçersiniz. Ha herkes bir köşeye savrulsa bile elinizde böyle bir ayrılık hatırası olacak. Ukalalık yapmak istemem ama bir daha ki tura muhakkak ışıklarınızı ayarlayın. Biz gece binmeyeceğiz falan demeyin. Işık hayat kurtarır. Tekrar tekrar sizi tebrik ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berat Tombul
Scudo
Aferin gençler. Başka turlarda bekliyoruz. İnşallah bu hobinizi daha ileriye taşırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Berat Tombul
@Ertunç Öner kesinlikle kurşunlu tarafları çok hoş gerçekten, izmir otobanında mudanya ayrımından sonraki yol baştan sona çok güzeldi :)

@Bozkırlı tavsiyeleriniz için teşekkürler, bu turdan sonra hepimiz bir kere daha gidebilmek için can atıyoruz, imkanımız olduğu zaman tekrardan böyle bir etkinlik yapıcaz arayı açmıycaz inşallah :)
@karaduman61 teşekkürler, yine bi planımız var :)
@Febepo teşekkürler :)
@hucumkedi teşekkür ederim :hhhhhh:

Geri