Scudo Sports

İstanbul Yakınlarında Kamplı Tur Yapmak İsteyen ?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Arkadaşlar gerekli ekipmanı olup, İstanbul yakınlarında kamplı 1-2 günlük tur yapmak isteyen var mı ? İstanbul boğazına maksimum 100 km mesafeli herhangi bir yer olabilir. Haftanın herhangi bir günü 1-2-3 günlük olabilir.

Benim kendime göre çadırım, matım, -15 derece uyku tulumum, gerekli bisiklet aksesuarlarım var. Ama tur arkadaşlarımda uygun ekipmanlar olmadığından kamplı tur yapamıyoruz. Tek başıma da tehlikeli olabileceğinden kamplı tur yapmıyorum, var mıdır daha önceden kamp tecrübesi olan, hem tur hem kamp yapmak isteyen birileri ?

Scudo
Haftaya İznik é gidiyoruz,1gece kamplı

Hocam bu kamplı tur işini yapmak çok istiyorum bisiklet siparişi vermiştim sanırım yarın geliyor daha sonra çadır mat filan alıcam inşallah başka bir zaman yapabiliriz bu tur işini

Ben de işlerimi ayarlayabilirsem böyle bir şey yapmak istiyorum. Gerekli ekipmanım var, duruma göre haberleşelim.

@adnan kahveci

Facebook hesabınızın linkini özem mesaj yolu ile atarsanız ekleyeyim, oradan konuşalım.

@tolga akan

Ne şekilde ve hangi gün gideceksiniz ?

@Özgür KK

özgür özelden face i attım.. şile ağva yada karaburun gibi yerler olabilir..haftaya yurtdışına çıktığım için ,bu hafta organize edebilirsen katılırım

Yarın kamp, pazar dönüş düşünürsen Şile ya da Sahilköy'de bir dönüş yap gidebiliriz yarın.

@Fatih Kibar

Güzel olurdu ama pazar günü köprü geçişine katılacağım, kaçırmak istemiyorum. Müsaitseniz gelecek hafta içi gidebiliriz. Yada ayın 25 i gibi finaller bittikten sonra gidebiliriz.

@Özgür KK

Üzgünüm hafta içi çalışıyorum. İlerleyen tarihlerde olabilir.

Bende Ömerli Barajı'nda kamp kurmak istiyorum. Oltayla iyi kötü balık tutmaya da çalışacağım.

Herkes istiyor ama kimse eksiklerini tamamlayamıyor mesela ben :) şahsen o kadar yükü taşımak zul geliyor :( küçük bir çanta ile tur kolayima gelir. Adalar benim için çok uygun :)

@alperK

Hocam ben şimdiye kadar Boğaz'da çapari attım hep. hiç yemli atmadım daha.

Siz ne tarafta tutuyorsunuz? Ben Ömerli'den veya Kurtdoğmuş'dan gitmeyi düşünüyorum.

Büyük ihtimalle sonraki hafta sonu giderim.

@tahirkaya

kurtdoğmuş yolunda ballıca ayrımı 4 yol var ordan sola dönüyorum ,yani kurttoğmuşun biraz altı,solucana ve mısıra geliyor ama solucana daha çok geliyor,israil sazanı çok babam daha şimdi geldi .çocukluğum oralarda geçti

@alperK

Tarih kesinse katilabilirim. Oltam yok gerçi.

Cuma çıkış Şile'de kamp pazar dönüş düşünüyorum katılmak isteyen olur mu?

Evet varmıdır başka ? Fatih Kibarın tura bu h.sonu katılacaktım ancak hava yağışlı. Eskişehir turu da yine aynı sebeple iptal.
Yakınfa finallerim başlayacak, başlamadan 2 günümü ayırabilirim bu kampa, h.içi-h.sonu fark etmez.

Kamplı tur yapmak isterim ama öncesinde tecrübesi olan birinin bana yol göstermesi lazım bagaj, heybe ve çadır konusunda. Özellikle çadır konusunda çok kararsızım seçenek çok fazla.

Geri