Scudo Sports

İstanbul Uçmakdere Eceabat ( Bikepacking 1.Gün - Part 1 ) Bisiklet Uzun Tur

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer

İstanbul Uçmakdere Eceabat ( Bikepacking - 1.Gün - Part 1 Bisiklet ile uzun turumuzu gerçekleştirdik. Bu hafta yine kendimizi doğaya bıraktık. 10 kişilik güzel bir grupla 2 günlük bike packing sürüşümüzü tamamladık. Ağzımız yüzümüz yeşil oldu. Köy kahvelerinde ve hayratlar da durduk. Yorgunluğu da, sıcağı da, uzun km'leri de paylaştık. Yüzler hep güldü. Tubi kendi rekorunu kırdı. Limitlerini yukarı çekmeye başladı. Uçmakdere de zorlansa da pes etmedi. Sıcak çok fazla yordu. Bazen mental olarak düştü; ama devam etti. Aramızda ki çoğu kişi ilk defa bu kadar km deniyordu. Birinci günü sorunsuz şekilde tamamladık. 2. Gün sabah saat 3:00 kalktık. Kahvaltı sonrası feribot ile Çanakkale'ye geçtik. Dağların içine karanlıkta sürdük. Heyecanlıydı... Gökyüzü karanlık renklerini yavaş yavaş gündüze teslim ediyordu. Bu geçişi yaşamak tarifsizdi! Yenice'ye kadar uzun mola vermedik. Doğa harikaydı! 2 saat sonra dağların arasında kaybolduk... Yenice, Gönen derken Bandırma'daya ulaştık. Uzun uzun sohbet etme şansımız oldu. Birbirimizi tanıdık ve yeni insanlar ile daha çok zengin olduk. Bisikletin alt metni çok derin ve onu keşfedin...
1. Gün 275km 2700m
2. Gün 180km 2000m
✩✩✩ (link)
✩✩✩ instagram: (link)
Yakuşlar sizinle olsun...
Ride More Bro!

Scudo
Akşama.😊 Çocuklar rahat vermez, en iyisi yarın sabah.😆

• Muhteşem
Tepkiler: Özcan güler
@Özcan güler ayaklarınıza sağlık. Eşinizin kadro üstü çanta marka modeli nedir acaba. Bu tip sürüşlerden haberdar olma şansımız var mı tam olarak bizim mekanlardan geçmişsiniz 50-60 km beraber pedallamak isterdim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
@Özcan güler ayaklarınıza sağlık. Eşinizin kadro üstü çanta marka modeli nedir acaba. Bu tip sürüşlerden haberdar olma şansımız var mı tam olarak bizim mekanlardan geçmişsiniz 50-60 km beraber pedallamak isterdim.
sanırım bu ben de aldım :)
(link)

Emeğinize sağlık, uzun sürüşlerde kramp girmemesi için ne yapmalıyım ? Belli olmuyor su tüketmeme rağmen bazen 40. km de bazen 60. km de kramp giriyor.

Bandırma dan selam ayağınıza sağlık 40-50 km yi geçemedim işten vakit kalmıyor acemilik ve rüzgâr :)
Hala Bandırma da iseniz bir ihtiyaç veya yardım lazım olur ise buradayım

@Vintage. İzotonik içecekler tavsiye ediyorum en uzun sürüşüm 200 km oldu ama sürüşün sonunda sadece kramp girdi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Vintage. Ben CR7 kullanıyorum herbalife ın ama size etkisi ne olur bilemediğim için bu tip konularda pek tavsiyede bulunmak istemem.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@trainspotting35 teşekkürler hocam. Bu arada arkadaşlar bildiğiniz üzere bikepacking çantaları biraz tuzlu. Zaten piyasada belli başlı markalar var ( topeak, pro, vs ). Instagram da anunnaki_bisiklet_cantalari diye bir sayfa var. Buradan çanta alıp memnun kalan arkadaş var mı ?

@Vintage. Pack2ride bakabilirsin . Yerli bir kardeşimiz. Kullanıyorum tavsiye de ederim

• Beğen
Tepkiler: omerfarukbulut
@Vintage. Anunnaki'de yerli üretici diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Nefesinize sağlık güzel tur olmuş, Uçmakdereyi geçince sağda bir teyze tezgahta ıhlamur, kekik satar. Bu mevsimde kekik ucu satımı başlamıştır (ufak sivri yeşil) denk gelirseniz tavsiye ederim.

• Beğen

Haber verirlerse ben de metrobüsle tüyapa kadar gelmek isterim :D

Emeğinize sağlık, uzun sürüşlerde kramp girmemesi için ne yapmalıyım ? Belli olmuyor su tüketmeme rağmen bazen 40. km de bazen 60. km de kramp giriyor.
Emin olmamakla beraber sadece fikrimi söylüyorum sele yüksekliğiniz uzanma mesafeniz gibi ayarları bir bilene yaptırın, bir arkadaşıma da uzun sürüşlerde kramp giriyordu selesini 2 cm civarı indirdik ve bir daha böyle bir problem yaşamadı ama tamamen kendi tecrübemiz bu dediğim gibi bir bilene danışmanız yararınıza olacaktır. :harika:

Gerçekten güzel bir tur. Her videonu izliyorum. İnşallah bize de nasip olur böyle turlar.

• Muhteşem
Geri