Scudo Sports

İstanbul trafiğinde bisiklet ve motor yarışı..!

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Otomobil sürücüleri niye şöyle/böyle diyoruz ya..Bakınız;
Gücüm yetse,bu ikisinin elinden bisiklet ve motoru alırım..Bundan sonra da asla trafikte bir şey sürmelerini yasaklarım..
Videodaki yorumlar da olağanüstü..Mesela biri şöyle;
BİR ARABANIN YANINDAN GEÇERKEN DİKİZ AYNASINI KIR REZZZ <33
:naslyany:

Scudo
Allah akıl fikir versin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nedir yahu? Şu görüntülerden sonra bu iki tipe de ciddi cezalar verilmeli. Araçlarına el konulmalı ve içerde yatmalılar bence. Hadi kendileri ölse sorun yok da, durduk yere başka insanların canlarını da tehlikeye atıyorlar.

Ben bu arkadaşın yakın zamanda dehşet bir biçimde kaza yaparak öleceğini ya da kendini feci biçimde sakatlayacağını düşünüyorum.

Ama itiraf etmek gerekirse, videolarını izlemek hoşuma da gidiyor. Yaptığı hemen hemen her şey yanlış ve gençlere inanılmaz derecede kötü örnek oluyor ama izletiyor kendini.

(İzliyor olmam, desteklediğim anlamına gelmez tabii. Aksine, başlığı açan arkadaşla aynı fikirdeyim.)

@Birhan K.
Yaw o değil de tur videonuzu izledim ve çok güzeldi. Keşke daha çok tur yapsanız ve bizimle paylaşsanız. Doyamadım açıkçası turunuzun güzelliğine. :)

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Bakalim internette fenomen olma, youtuber lik daha neler yaptiracak insanlara. Cocuklari korumak gerek bu zibidilerden.

Youtube videoları altında "Bildir" diye bir seçenek var. Unutmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Ozan :) ve Serrchi
kötü bir örnek....bakalım daha neler göreceğiz.

çılgının kendi yüklediği videolardaki yarışlarda yaptığı ibretlik kazalardan belli geleceği, henüz trafikte bir sorun yaşamadı galiba ama kontrolsüz kullanıyor, alamadığı virajlarda şans eseri temiz düştü

• Beğen
Tepkiler: Ozan :)
Tamam bisikletlinin yaptığını desteklemiyorum ama yorumların altına düşüncenizi yazabilcekken buraya gelip özellikle video hatta isim vermeniz de sizi çok iyi biri yapmıyor. Ki sakatlansa yasa ölse onun sorumluluğunda, buraya niye elimde olsa bisikletini alırım gibi bir yazı yazdığınızı anlayabilmiş değilim. Son olarak video yorumlarını kendisi yapmıyor sonuçta tüm paylaşım anlamsız ve kırıcıyken, son paragraf hiç hoş olmamış.

@OnurÖzdağ böyle bir konuda bile KÖTÜ oldum ya,PES artık..
Bu videodaki iki kişi trafikte bırakın motor/bisiklet sürmeyi,yürümemeliler bile..Evde otursunlar,hiç dışarı çıkmasınlar..
Trafik kimsenin özel alanı değil..
''Sakatlanacaksa onun sorumluluğunda'' demek,ne demek?Ya sakatlayacağı veya öldüreceği kişiler ne olacak?

Kendisini severek takip ederim Avrasya tünelinden geçtikten sonra ceza almıştı 300 liraya yakın bir miktar

kendi düşen alamaz bu çocuğun sonunu iyi görmüyorum gençlik işte

hadi bisiklet neyse de motorlada başlamış aynı hareketlere. motosiklet bisiklet gibi değil çıktığı hızlarda en ufak bir düşmede ne kadar dikkatlide olsa gelir biri çarpar paramparça olur.

hiç bir koruma ekipmanıda yok hiç iyi örnek olmuyor gençlere

Geri