Scudo Sports

İstanbul Teknik Bisiklet

Demir Atlı

Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
Tepki
3.335
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar İstanbul Sarıyer'de bulunan Teknik bisiklet hakkında bilgisi olan var mı? Burdan bir bisiklet almayı düşünüyorum.

Scudo
Konuyu güncellemiş olalım madem. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. :hhhhhh:

Merhaba firmadan alışveriş yaptınız mı? Memnun musunuz?

Edit: Yerinde görmek için Kartal'dan Sarıyer'e gittim ve firma ile alışverişi yaptım. Biraz sert mizaçlı ama yardımcı olan ve doğru yönlendiren bir arkadaş ilgileniyor. Kendisine buradan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Sinirleriniz saglamsa ve soylediklerine itiraz etmezseniz alisveris yapbilirsiniz. Sert mizacli falan degil net agresif ve saldirgan.
Dun bisiklet almaya gittim 2-3 gun evde trainerda binilmis dedigi bisikletin arka attiricisindaki surtmeyi gosterince agresiflesip sonrasinda satmiyorum mal benim dedi. Arkami donup gitmesem kavga cikaracak gibiydi.

@cerdemir çok talihsiz olmuş, geçmiş olsun

@Acemibisikltci benim acimdan bir sorun yok. Baska yerden yine alacagim bisikletimi :)

Mesajimi tekrar okuyunca yanlis anlasilma olabilecegini dusundum.
Ben firmanin dolandirici veya yalanci oldugunu dusunmuyorum. Birkac gun kullanip getiren kisi firmayi yanlis yonlendirmis vs. olabilir. Benim tek sikintim agresif tavir.

Ben geçtiğimiz Nisan ayında bisikletimi buradan aldım. Dediğiniz gibi mizacı sert, tok satıcıyım ayağına yatıyor kendisi. Bisikletten çok anladığını da söyleyemem. Ama esnaflığı idare eder seviyede bence. Bisikleti alırken bir kaç hediyesi oldu ayrıca. Dükkana ilk girdiğimde aman aman diyip çıkacakken yarım saat kadar muhabbet edince, mizacının sert olduğuna dair kısmen de olsa kendisine hak veriyorsunuz anlattığı bir kaç şeyden sonra.
Bisikleti çok ayarlamadan (ya da ayarlayamadan) teslim etti. Belki uğraşmak istemedi, belki elinden gelen bir konu değildi ya da farketmedi bilmiyorum ama bisiklet depoda dururken ön fren yağ kaçırmış haliyle ön balatalar kullanılmaz hale gelmiş. Bende aldıktan 1-2 hafta sonra değiştirme durumunda kaldım ekstra masraf edip.

Puan verecek olursam:
Esnaflık: 3.5/5
İşten anlama: 3/5

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yeni bir '' Kartal Bike Shop '' doğuşuna tanıklık eden ilk kişiler olabiliriz.
Yok yahu o kadar da değil bence :) Bu arada bir akrabam ya da tanıdığım vs. değildir, yanlış anlaşılmasın. Dikkatimi çeken bir şey de aksesuar fiyatları uçuk değil dükkanında.
Kendi söylediğine göre "ne istediğini bilmeyen, ölücü" müşterileri savmak için böyle davranıyormuş. Piyasadaki diğer bisikletçilerden de sıkıldım demişti. Bana bu kadar sert davranmadı valla. Hatta dedim ona o gün, internette çok yazmışlar ters adam mışsın bak bende tersim havada çarpışmayalım diye. Güldük geçtik. :D

Agresifliğinden ziyade ustalığı tartışılmalı bence, çok iyi bir usta olduğunu söyleyemem.

@cerdemir sizin için sorun olmadıysa ne âlâ.

Ben güleryüzlü olmayan esnaf bir de agresyon sergilediğinde gerçekten olumsuz etkileniyorum. Benim gibiler denk gelmez umarım:(

Geri