Scudo Sports

Istanbul - tekirdağ - istanbul turu

kaç saat kadar sürer sizce. yani genel olarak ne gibi zaman aksamaları olur. 25 yapsam saatte 10 saat sürer diyoruz ama. bu mutlaka aksama olacaktır. günük 150 km kadar sürdüğüm oluyordu.

uyuyamadım misafirim vardı. 3 4 saatlik uyku ile çıksam sizce sorun olurmu

Scudo
Ne kadar süreceği tamamen sizin performansınıza bağlı. Uyku biraz yetersiz gibi. Sizin yerinizde olsam bu rotayı başka zaman yapardım çünkü yarın dönüş yolu çok kalabalık olabilir bayram dönüşü olduğu için. Güvenlik şeridi var ama yarın o şerit ful dolu olabilir. Daha önce 150 yaptıysanız 250 biraz ağır gelebilir özellikle dönüş yolundaki rüzgar şevkinizi kırabilir. Size şimdiden kazasız yolculuklar diliyorum.

@Kadir Eskici rüzgara baktım 15 en fazla değer. bu 15 km yi mi ifade ediyor.

rota konusunda biraz kararsız kaldım. Tekirdağ olmasa da gidebildiğim kadar gitmeyi düşünüyorum. bu havayı bir daha bulamayabilirim. bilgileriniz için çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Evet 15 km/saat. Rica ederim. İyi pedallamalar.

tek gunluk uzun turlardan 1 gece once yuksek karbonitratli besinlerin tuketilmesi tavsiye ediliyor. Bunu yapmak enerji acisindan buyuk fayda saglayacaktir fakat uyku onemli gercekten. her ne kadar enerji depolari bosalmamis olsa da beyin uykusuzluktan oturu pes edebilir. Mental olarak hazir gibi gorunuyorsunuz ama sanirim bayram telasindan oturu fiziksel hazirliga pek firsat kalmamis gibi ve trafik buyuk problem olabilir maalesef :S

@gremlis hocam hiç sormayın ya. hep bir aksilik çıktı. daha önce gidecektim 2 3 hafta önce ki cumartesi bir yağmur döktü ki sormayın. pazar gidemedim salı günü trabzona gitmem gerekti kaldı. bu sabah gideyim dedim yiğenimle önemli bir konuşmam gerekti acil onu halledelim derken saat bir oldu. bir kısım hazırlıklar derken saat 2. şimdi yatacağım 5 45 gibi yola çıkacağım Allahın izni ile. 5 yada 6 saatlik gidiş planlıyorum nere denk gelirse. 12 de geri dönüş yoluna girersem nerede olursam olayım inşallah eve dönmeyi başarırım.

@oktayakgoz olayi kafada bitirmissiniz hocam :) yaniniza en azindan 2 tane muz alin derim. jel takviyesi kadar olmasa da enerji ihtiyaci durumunda imdadiniza yetisecektir. yine tukenmeye yakin durumlarda kola da imdada yetisiyor. (ufak kutular (250cc sanirim.))
iyi yolculuklar. :)

• Beğen
Tepkiler: oktayakgoz
Çıkamadım yola. İnşallah önümüzdeki hafta sonu hava iyi olur.

Cevap ve yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim

Bence çıkmamakla iyi yapmışsınız haftaya çok daha hazırlıklı çıkarsınız.

• Beğen
Tepkiler: oktayakgoz
Haklısınız ama çok canım sıkıldı. Silivriye yola çıktım zamandan dolayı kısa bir tur yapayım dedim en azından

Bu gün kumbağ'dan çıkıp istanbul - sultangaziye gittim. Rota Silivriye Kadar Sahilden -
Sonrası daha önce hiç gitmediğim Silivri içinden Gazitepe Mah - Akören - Kabakçı - İnceğiz Magraları çıkışından subaşıya oradan da(Kemerburgaz - Saray yolu üzerinden) Tayakadın - Arnavutköy - Habibler Sultangazi 180 KM. 8 buçuk saatte Tur bisikletimle rotayı tamamladım.

Kemerburgaz Saray yolları üzerinde akşama kalmamak için sıkı yardırdım 1 yemek molası ara ara su aldım. Onun dışında hep bisiklet sürdüm.
Güzergah çok rüzgarlıydı hiç rüzarsız anım olmadı. Sanki 260 km yol yapmış gibiyim çok yordu.
Bu arada Silivriden sonra inceğiz mağaralarına kadar yol çok güzelmiş neredeyse sıfır trafik fakat çok ısız. Gazitepe - Akören arasında bir yeri koruyan bir grup köpek en az 6-7 tane vardı. Çok hararetli bir şekilde üzerime geldiler 2 tanesi 1.5 - 2 km takip etti bir yandanda rüzgar vuruyor. Kurtulmak için öyle bir bastımki dalağım şişti.
Sonuç olarak bu tarz ıssız yolları özellikle yalnızken önermiyorum ayrıca yanınızdaki arkadaşınızın köpek korkusu olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: suatgecer
@Ali Demir görür herhalde konuyu kendisi istanbul tekirdağ sorti uçuşları yapıyor :D

bence bir yoklama çekmek için yolun yarısını gidip dönebilirsiniz hem asıl antreman için güzel bir ön izleme olabilir

Siz iyi gitmişsiniz. Benim de canım çıktı bugün. Rüzgar yoktu ama dönüş yolu bence rezaletti. 120 km yaptım.

Siz burada mı kalıyorsunuz. Yani sultangazide.

@Yağız Gökmen bende öyle düşünmüştüm silivriye gideyim dedim. Çok yoruldum ya. Uyku çok önemli heralde. Saatinden çok düzeni. Aç çıktım yola birde bu doğru değil. Hatta imkan varsa yemekten en erken 1 saat sonra yola çıkmak lazım

@oktayakgoz
Rüzgarlı olmasından dolayı, Sahilyolu,ovalar,etrafı açık çevre yolları çok yordu.
Evet Sultangazideyim. Siz nerede oturuyorsunuz.

@Kerim BEŞER ben kocasinandayım şirinevler tarafı. Siz benden çok daha iyi gitmişsiniz. Uzun bir tur düşünürseniz katılmak isterim

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
Ben 2 hafta önce burgaz nitelenmiştim ama hasta oldum. O halde genw yola çıktım ama bağcılar dan çıkıp büyükçekmece den geri dönmek zorunda kaldım. Vücut elvermedi. Bu çarşamba hava yağmursuz ve rüzgarsız olursa gidicem bi ihtimal.

Lakin bi kere +35-40 ile Tekirdağ gittim. Dönüşte ters rüzgara bi yakalandım. Rampa aşağı hızımı kesiyordu. O taraflarda denizden dolayı ani rüzgar gelince çok fazla etkiliyor..

Ayrıca şirinevler de isen bizim Neon grubunada bekleriz;)

Cumadan haber etseniz yeter cumartesimi pazar mı diye ben kendimi ayarlarım. Allahın izni ile. Hafta içi gunduzleri bazen arnavutkoy e gideip geliyorum. 8 30 da. Gerçi çocukların okulu var şimdi nasıl yaparım bilmiyorum

@lealtad gelmek isterdim ama sana yetişebilirmiyim bilmiyorum.

Kaçta çıkmayı duşunuyorsun yola olursa tabi

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@oktayakgoz çıkarsam 3-4 falan sabaha karşı. Gidiş dönüş ortalama 310-320 km olacak

@lealtad +35 derken ortala 35 km mi. Benim onu yakalamam imkansız.

Katılmak isterim tabi var mı yakınlarda etkinlik.

Geri