Scudo Sports

İstanbul-Tekirdağ-Çanakkale-Akçay

Bu güzel tur gözümden kaçmış... Özellikle 2. günün "Uçmakdere etabı" çok güzel, bisiklet sürülmeli o yolda... Ayağınıza sağlık arkadaşlar, daha güzel turlarınız olsun... Paylaşım için de ayrıca teşekkürler... :in:

Scudo
tebrklerrrrrrrr wuuuhhuuu:in: :in: :in: :in: uzun yol için önereceğiniz bişeyler var mı?

Süper ötesi bir tur olmuş. Ayağınıza sağlık. Bir yanda asfalt, ötesinde toprak yol. Gerçekten süper.

Çok güzel bir tur olmuş,Köftesiyle, kamp yeriyle, ve hiç teknik arıza çıkmamış.Sizi tebrik ediyorum sizlerle birlikte bizleride oralara götürdünüz."Malatya Bisiklet Topluluğu"ndan çok selamlarımızla

İzmirden Çanakkaleye bende gitmek istiyorum, çok güzel bir tur olmuş, teşekkürler :)

Ayağınıza sağlık. Bu rotayı ben de gidicem bi ara. Bisikletim ince teker yol bisikleti olduğu için dağ yolları fotoğraflarınızı görünce biraz sıkıntılı olur diye düşündüm ama. Ayrıca bi şey sormak istiyorum. İstanbul'dan Tekirdağ yoluna nasıl ulaştınız? Yani benim endişem; Beşiktaş civarında oturuyorum ve otoyola çıkana kadar önce sahilden gidicem ama sonra ana yola nereden çıkıcam diye düşünüyorum. Yani biraz tehlikeden uzak bir yerden giriş yapmak istiyorum ana yola. Zahmet olacak ama bilgi paylaşımı rica edebilir miyim?

başarılı bir gezi yapmışsınız...

iyi pedallar!

• Beğen
Tepkiler: Ömer DEMİROK
merhaba arkadaşlar, bende birkaç arkadaşımla benzer bir parkurla, hatta neredeyse aynı, çanakkaleye kadar gitmeyi düşünüyorum, fotograflar ve paylaştığınız bazı öneriler çok işimize yarayacak ama bilmemiz gereken başka birşeyler varmı, çünkü ilk uzun yolumuz olacak...

• Beğen
Tepkiler: Ömer DEMİROK
Biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın, biz geziye Küçükçekmece'den başlayıp tabelaları takip etmiştik. Çok fazla detaya hatırlamıyorum malesef, çok zaman oldu.
İyi günler.

Giray Bey, turun üzerinden biraz zaman geçmiş, bazı detayları hatırlayamayabilirim ama kendim de o bölge de yaşadığımdan, ek tavsiye olarak Geyikli/Çanakale'den Bozcaada'yı turunuza katmanız, bir gece de oarada konaklamanızdır.
Aklınızda belirgin sorular varsa yanıtlamaya çalışırım.

bagaj agırliginiz neydi acaba? ve vaktiniz varsa eger yanınıza aldgnız malzemeleri de yazarmısınız?

Bagaj ağırlığı tahminen 5-6 kg civarındaydı. Çadır, uyku tulumu gibi şeyler olmadığı için fazla tutmadı.
Yanıma lastik tamir kiti, suluk, güneş kremi, anahtarlık şeklinde basit bir alyen takımı almıştım.
Geçilen yollar genelde turistik şehirler olduğu için yiyecek sıkıntısı çekmemmiştik.
Başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: baris34ince
Geri