Scudo Sports

İstanbul-Tekirdağ 2yüzYirmi1 Km - 7 Saat :)

Scudo
@RECEP İŞLEK

Teşekkürler..Recep abi aşağıda anlattığım gibi olay ama kartepe olaylarında mutlaka pedal çeviririz :)

@athena1

Güneşin batması derken aslında yakıcı kavurucu halinin yumuşamasını bekledim 4:30 5:00 civarı çıktım..:in: Ben turlarımı asla gezelim görelim havasında yapmıyorum..Yapabildiğimin en iyisi için çıkıyorum her zaman...Geride kalmaya razıyım ama geride bırakmak beklemek bana çok ters..Kudret abinin şile turunda mesela dönüşte ben , Korsan Hasan ve Ogün (Bugsbunny) abi ile beraber pedalladık..Rampalar vardı vs.vs. Yol bisikleti öyle bişeyki kadanstan düşünce adamı daha çok yoruyor..Pedala asılıncada geride kalma olayları filan oluyor..Açık konuşmak gerekirse bu tür olayları hiç sevmiyorum..Bir kişiyi arkada bırakmak benim için sövmek gibi bişey ama o gün mecbur kaldım..En azından 2 kişi oldukları için sıkıntı çıkmaz diye düşündüm...Söylediklerimi yanlış anlamayın ama turlarımı yalnız yapmayı tercih ediyorum genelde...İyi forumlar

@Deniz Onur SARIOĞLU

Yol harika...Pürüzsüz , tırtıksız ve tertemiz...Artık bu yolu sürekli yaparım gibi..Bakalım haftaya Edirne bombasını patlatabilirim gibi :) , iyi forumlar

@Anıl Aşkın

Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz..Böyle asfalt yol yok yani :) Bu arada profilinizdeki "Aydın" kelimesini gördüğüm an için cız etti :) , İyi forumlar

Soner ' cim ,

Harikasın .. :) Şebnem Ferah bahane maşşallah vızır vızır çevirmişsin ..

Selamlar ..

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Güneşin batması derken aslında yakıcı kavurucu halinin yumuşamasını bekledim 4:30 5:00 civarı çıktım..:in: Ben turlarımı asla gezelim görelim havasında yapmıyorum..Yapabildiğimin en iyisi için çıkıyorum her zaman...Geride kalmaya razıyım ama geride bırakmak beklemek bana çok ters..Kudret abinin şile turunda mesela dönüşte ben , Korsan Hasan ve Ogün (Bugsbunny) abi ile beraber pedalladık..Rampalar vardı vs.vs. Yol bisikleti öyle bişeyki kadanstan düşünce adamı daha çok yoruyor..Pedala asılıncada geride kalma olayları filan oluyor..Açık konuşmak gerekirse bu tür olayları hiç sevmiyorum..Bir kişiyi arkada bırakmak benim için sövmek gibi bişey ama o gün mecbur kaldım..En azından 2 kişi oldukları için sıkıntı çıkmaz diye düşündüm...Söylediklerimi yanlış anlamayın ama turlarımı yalnız yapmayı tercih ediyorum genelde...İyi forumlar

Eyvallah... Yalnız çevirme insanın kendi seçimi. Anlayışla karşılarım. Hatta bundan anlaşılıyorki performans turunu tercih ediyorsunuz. Şahsen benimde tercihim performans turu. Fakat tek olarak yolculuk yapmak bir çok açıdan tehlikeli olabilir. Bu riski göze almanızda çok büyük bir cesaret.

Size teklifim performansınızı düşürmek amacını taşımıyor ki bunu zaten arkada kalan geri döner lafıyla belirtmek istedim.

Tekrar söylemek gerekirse Tek tur tercihinizi anlayışla karşılıyorum.

Şu da bir gerçek ki iki ve daha çok denk sürücünün bir arada pedal çevirmesi ayrı bir keyif.

Bileğinize ve emeğinize sağlık. Sağlıklı bol pedallar...

• Beğen
Müthiş, ayağına pedalına sağlık, iyi günlerde bolca pedal dilerim :)

• Beğen
güzel bir tur olmuş, canım çekti dedirten cinsten. Ayaklarına sağlık, paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Soner, ayaklarına ve gönlüne sağlık. Çıkan yorumlar ve kadraja yakalananlar bir harika. Tabi 3 saat gibi bir sürede 120 km.'yi devirmek çok daha güzel olsa gerek. Yollar nasıldı, asfalt çalışması var mıydı? Zannedersem Eylül veya Ekim'in 15'ine kadar çalışmalar devam edecekmiş. Bir gün bende Edirne düşünüyorum...:)

Kazasız pedallamalar...

• Beğen
Soner tebrikler yeni fark ettim daha.Bende perşembe günü tek başıma 270 km yapmayı planlıyorum. İznik gölünde yemek yiyip döneceğim Allah izin verirse plan bu.sonraki turlarını bekliyorum.tek kişilik performans turunun keyfi ayrıdır toplu turun keyfi ayrıdır.benim en hoşuma gideni aynı ayarda 2 kişidir tavsiye ederim.Buradaki aynı ayar hem kafa denkliği hem bacak denkliği :)

• Beğen
@Tolga Gürgün

Şebnem abla olmadan olmuyor abi :) , teşekkürler..

@Salih Dinçer

Yol çalışmaları bitmiş diyebilirim...ufak tefek şeyler var...onlarda hiiççç sıkıntı değil..gitmek için hiçççç çekinmeyin.. :) Tabi ben yeniçiftliği geçmedim ilerisini bilemem..Özellikle sultanköy sonrası acayip kaymak değil ya jilet gibimi desem kağıt gibi nasıl desem bilemiyorum harika bir asfalt var ... :) , teşekkürler...

@ferhat köse

Ferhat abi seninde maaşallah'ın var.. :) Bakalım sırada edirne veya pedalla kartepe var..büyük ihtima Edirne olabilir .. iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
soner tebrikler ,,,
artık bisiklet forumda çok az bulunacağım, ayrıca özelden mesaj atarız burda birbirimize, ben seni haber ederim performans olunca sadece performans topiği açacağım ve davetli olanları yazacağım ....

soner kardeşim tebrikler.senınle eminönunde rastlaşmıştık.pek fazla birşey konuşamasakda senınle tanıştığım için memnun oldum.çok güzel bir performans sergilemişsin.yine görüşürüz inş.kazasız sürüşler..

• Beğen
Tebrikler 120 km yi 3 saatde almak 40km/h ortalama demek. M. ereğlisinde yazlığımzı vardı, 100 lerce kez araba ile gittim o yolu ve keyifli bir yoldur gerçekden.

Benimde hayalimde tekirdağ var açıkcası ama performans olarak bir kaç fırım ekmek yemem lazım.

• Beğen
Helal olsun , ortalama yaklasik 32km/h hiz hic fena degil. :in:

• Beğen
@ilyas yiğit

Bende memnun oldum..o gün biraz acelem vardı kusura bakma abim :) , teşekkürler...

@Hasan Bahri Toros

Teşekkürler Hasan abi :)

@CemAydin

Evet yol çok güzel kaymak resmen :) Performans için 1 kaç fırına gerek yok..Kararlı ve düzenli çalışma ile herşey mümkün :) , teşekkürler..

@Ozzgurr

Dönüşteki rüzgar beni bitirdi resmen...Sürekli karşıdan ve çok sert rüzgar yedim :( Umarım haftaya bu tür rüzgarlara yakalanmam :) , teşekkürler..

Soner Bey Merhaba;

Yarın için tur programınız var mı?

Gerçi bu saatten sonra mesaj okunurmu bilmiyorum ama takip ediyor olacağım.

Saygılar...

• Beğen
Cumartesi günü çalışıyorum..Ama her akşam sele üstündeyim...

@sonEr´´

Görülen o ki her akşam bisiklet üstünde her gece formdasınız maşallah :)

Ben sabah akşam esenler - kocasinan yapıyorum. 6+6

Sizin güzargah nire...

• Beğen
@athena1

Rota işten erken çıkmamdam tutun , o gün ki zindeliğime göre değişiyor..Genelde sahilden rumeli kavağı veya rumeli kavağından bahçeköy taraflarına oluyor...Yada istoçtan basın express yolundan direk florya orman vs.vs. :)

Geri