sonEr´´
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.374
- Bisiklet
- Salcano
Selamlar , bu hafta ne yapsam ne yapsam ne yapsam ki dedim...Sonra çıktım bisiklet nereye giderse dedim...Birde baktım Tekirdağ'dayım 
.Bu turu 17 temmuzda yapıcaktım..Bu güne kısmet oldu...Fazla uzatmadan resimlere geçiyorum...
Erkenden uykuya daldım..Sabah 04:00'de kalkıp kahvaltımı yaptım..Malzemelerimi hazırladım.Hazırlıkları yaptım..Saat 06:30 gibi yola çıktım..
Sabahın bu saatlerinde terrrtemiz hava ile beraber çevirmek ...
(link)
Isınma faslından sonra temiz havanın verdiği enerji ile asılıyorum pedala
Ya bişey eksik bişey eksik bişey eksik diye defalarca tekrarladım ama yola çıkınca farkına vardım..Kaskı takmayı unutmuşum yine idare edin..
(link)
Veee ilk tabelamız
Soldan devam...Yarın akşam ise sağdan devam edip karaburun yapma gibi planlarım var 
(link)
Şebnem Ferah , Özgürce Yaşa parçasını kulaklarıma üflüyor...Kanıma karışıyor...Tempoyu 40'a çekiyorum
(link)
ve sabahın ilk rampası
no problem :in:
(link)
Peşinden 2. rampa
ama bu kadarı fazla :rolleyes: neyse devam artık ne yapalım
(link)
Sürekli betonların arasındayız...Doğadan çok uzağız..Şu ayçicek tarlası mesela çok normal ama insan görünce aaa diyor...
(link)
Küçükçekmece Gölü sanırım..Göl bitti ucu ucuna foto aldık..
(link)
Üzülmeyin soldanda bir foto aldım hemencik
(link)
İşte şu manzara için giderim bu yolu..Epey yol yapmışım yahu
Marmara ereğlisi'ne yaklaştım..:in:
(link)
Yakından daha güzeller gibi..
(link)
Kınalı'ya vardık sayılır :in:
(link)
Kınalı tabelasından sonra enerjik şeyler alma ihtiyacı duyuyorum..Soyunmuş snickers ahh n
e sexi ve lezzetlisin sen

(link)
Solumdaki manzara altımda bisikletim kulağımda en sevdiğim parçalar inanılmaz mutlu bir ruh hali içindeyim
Önüme gelen herkese sırıtıyorum 

(link)
Tekirdağ tabelasını kaçırdım
ama yeni çiftliği yakaladım..Karnım açıkmaya başladı..Zaten güneşte yakmaya başladı..Aklımdan tekirdağ köftesi geçiyor ama yaz sıcağı + olarakta geri dönüşü düşüyorum...Onun yerine daha bimden daha aparatif bişeyler bakıyorum..
(link)
Erkenden uykuya daldım..Sabah 04:00'de kalkıp kahvaltımı yaptım..Malzemelerimi hazırladım.Hazırlıkları yaptım..Saat 06:30 gibi yola çıktım..
Sabahın bu saatlerinde terrrtemiz hava ile beraber çevirmek ...
(link)
Isınma faslından sonra temiz havanın verdiği enerji ile asılıyorum pedala
(link)
Veee ilk tabelamız
(link)
Şebnem Ferah , Özgürce Yaşa parçasını kulaklarıma üflüyor...Kanıma karışıyor...Tempoyu 40'a çekiyorum
(link)
ve sabahın ilk rampası
(link)
Peşinden 2. rampa
(link)
Sürekli betonların arasındayız...Doğadan çok uzağız..Şu ayçicek tarlası mesela çok normal ama insan görünce aaa diyor...
(link)
Küçükçekmece Gölü sanırım..Göl bitti ucu ucuna foto aldık..
(link)
Üzülmeyin soldanda bir foto aldım hemencik
(link)
İşte şu manzara için giderim bu yolu..Epey yol yapmışım yahu
(link)
Yakından daha güzeller gibi..
(link)
Kınalı'ya vardık sayılır :in:
(link)
Kınalı tabelasından sonra enerjik şeyler alma ihtiyacı duyuyorum..Soyunmuş snickers ahh n
e sexi ve lezzetlisin sen
(link)
Solumdaki manzara altımda bisikletim kulağımda en sevdiğim parçalar inanılmaz mutlu bir ruh hali içindeyim
(link)
Tekirdağ tabelasını kaçırdım
(link)