Scudo Sports

İstanbul-Tekirdağ 2yüzYirmi1 Km - 7 Saat :)

sonEr´´

Forum Bağımlısı
Tepki
1.374
Bisiklet
Salcano
Selamlar , bu hafta ne yapsam ne yapsam ne yapsam ki dedim...Sonra çıktım bisiklet nereye giderse dedim...Birde baktım Tekirdağ'dayım :D:).Bu turu 17 temmuzda yapıcaktım..Bu güne kısmet oldu...Fazla uzatmadan resimlere geçiyorum...

Erkenden uykuya daldım..Sabah 04:00'de kalkıp kahvaltımı yaptım..Malzemelerimi hazırladım.Hazırlıkları yaptım..Saat 06:30 gibi yola çıktım..

Sabahın bu saatlerinde terrrtemiz hava ile beraber çevirmek ...
(link)

Isınma faslından sonra temiz havanın verdiği enerji ile asılıyorum pedala :eek: Ya bişey eksik bişey eksik bişey eksik diye defalarca tekrarladım ama yola çıkınca farkına vardım..Kaskı takmayı unutmuşum yine idare edin..:eek:

(link)

Veee ilk tabelamız :) Soldan devam...Yarın akşam ise sağdan devam edip karaburun yapma gibi planlarım var :)

(link)

Şebnem Ferah , Özgürce Yaşa parçasını kulaklarıma üflüyor...Kanıma karışıyor...Tempoyu 40'a çekiyorum :D

(link)

ve sabahın ilk rampası :) no problem :in:

(link)

Peşinden 2. rampa :eek: ama bu kadarı fazla :rolleyes: neyse devam artık ne yapalım

(link)

Sürekli betonların arasındayız...Doğadan çok uzağız..Şu ayçicek tarlası mesela çok normal ama insan görünce aaa diyor...

(link)

Küçükçekmece Gölü sanırım..Göl bitti ucu ucuna foto aldık..:p

(link)

Üzülmeyin soldanda bir foto aldım hemencik ;)

(link)

İşte şu manzara için giderim bu yolu..Epey yol yapmışım yahu :eek: Marmara ereğlisi'ne yaklaştım..:in:

(link)

Yakından daha güzeller gibi..

(link)

Kınalı'ya vardık sayılır :in:

(link)

Kınalı tabelasından sonra enerjik şeyler alma ihtiyacı duyuyorum..Soyunmuş snickers ahh n
e sexi ve lezzetlisin sen :D:):D

(link)

Solumdaki manzara altımda bisikletim kulağımda en sevdiğim parçalar inanılmaz mutlu bir ruh hali içindeyim :D:) Önüme gelen herkese sırıtıyorum :D:D

(link)

Tekirdağ tabelasını kaçırdım :D ama yeni çiftliği yakaladım..Karnım açıkmaya başladı..Zaten güneşte yakmaya başladı..Aklımdan tekirdağ köftesi geçiyor ama yaz sıcağı + olarakta geri dönüşü düşüyorum...Onun yerine daha bimden daha aparatif bişeyler bakıyorum..

(link)

Scudo
Km saatime bakıyorum..122 km olmuş.

(link)

3 saat 14 dakika :in:

(link)

Dönüş için güneşin batmasına yakın bir zamanı bekledim..Dönüşte hiiçç foto almadım..Dönüşte karşıdan çok sert esen rüzgara yakalandım..İnişlerde 30 km'ye ulaştığıma sevindiğim oluyordu..İdare edin artık :eek: Toplam km ve saat aşağıda..

(link)

(link)

Forumda paylaştığım ilk tur makelesini okuduğuz için teşekkür ediyorum..Başka turlarda görüşmek üzere , iyi forumlar :)

@murat aluçlu

Teşekkürler köprü bisikletçisi :)

Tebrikler, ayaklarınıza sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
ayaklarına sağlık çok güzel olmuş

• Beğen
Merhaba.:)
Soner Kardeşim.Senle pedallamak şimdiyedek kısmet olmadı;Korsanı Kartepede geçen biri olarak seni gıyabında çok sevdim.:D Kim Korsan Hasanı geçerse ben o kardeşimi çok seviyorum.;)
İnşallah beraber pedallamak kısmet olur.Hem Tekirdağa pedallarız, bizim köydeki evde konaklarız sabahta döneriz.Korsan sen ve ben.Geçen Korsan tek başına gelmişti sağ olsun beni ziyarete.:eek:
Güzel tur olmuş.Ayaklarına sağlık.:in:
Paylaşımın için teşekkürler.:in:

• Beğen
(link)

Solumdaki manzara altımda bisikletim kulağımda en sevdiğim parçalar inanılmaz mutlu bir ruh hali içindeyim :D:) Önüme gelen herkese sırıtıyorum :D:D

(link)

Ne güzel anlatmışsınız, selenin üstü bizim en mutlu olduğumuz yer kuşkusuz.

Ayak bileklerine sağlık. Verimli geçmiş. Otoyolda gece yolculuğu tehlikeli olsagelse. Geri dönüş için 4-5 uygun değilmiydi?

Dönüşte kamyon denk gelmedi galiba. Şöyle damperlisinden.

Ramazandan önce son haftasonu. Köprüden önce son çıkış gibi yani :)

Bu haftasonu ctesi veye pazar düşünürseniz bir benzerini size katılmak isterim. Geride kalan geri döner :) Yanlış anlaşılmasın bu benim için geçerli.

Saygılar...

• Beğen
soner ayaklarına sağlık yol bisikletim olsa da senle pedallayabilsem.

• Beğen
benimde tekirdağ turu planım var ama ben 6-7 saatte gidersem iyidir diyordum ama dostum 3 saatte gitmişsin helal olsun valla :D güzel performans :D

• Beğen
Merhabalar! :)

Kıskanmadım desem yalan olur :) Düşündüğüm rotalardan biriydi sayenizde yolları da görmüş oldum. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Geri