Scudo Sports

istanbul otobüs rengini seçiyor

Scudo
sarı damalıyı seçtim.

bu yeşil halkotobüsleri de değişsin. kimin aklıysa yeşil, aklına şaşayım.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
yeşilde güzel,gerçi etrafımızda yeşil doğa diye birşey kalmadığı için otobüsle uyumlu olmuyor :) ben maviyi seçtim deniz mavisi.. iyi forumlar

• Beğen
deniz şehrine deniz mavisi yakışır diyerek mavi damalyı seçtim. İyi pazarlar

Sarı D
2. Model D2 Gayet şık duruyor, Yenigibi diğerleri pek tutmadım

sarı damalıyı seçtim, geçmişten gelen ve artık belleğimizde yer etmiş sarı damalı taksi algısı yüzünden koca otobüsü taksiden devşirme bir garip otobüs gibi algılayacağız. bence hoş olan da bu algı karışmasının doğurduğu absürd sonuç olacak. bunu bile bile sarı damalıyı seçmiş olmam, taksicilere küfür gibi bişey aynı zamanda :)

bu arada sarı en dikkat çekici renk, göz tarafından ilk önce o algılanır ama öte yandan gelip geçicilik hissi uyandırması yüzünden, uygulandığı nesne üzerinde ağırbaşlı, ayakları yere basan bir izlenim sergilemez.
koca koca otobüslerin hantal, iri yapısını sarı rengin niteliklerinin minimize edebileceğini düşünüyorum.

örneğin gri metrobüsler bana çok soğuk gelmişti. düşünsenize onların sapsarı olduklarını, muhtemelen sarı olduklarında onları tırtıla, arıya falan benzetecektik, yani demeye çalıştığım o ki, otobüse sarı renk, çok daha samimi, sıcak bir hava verecek.

Ankaralı olarak İstanbul'da mor damlalı otobüs görmek isterim :) Ben de oy kullandım. :)

• Beğen
Sarı D1 modelini onayladım...........
(damasız )
.
.

Geri