HAYRO35 Üye Kayıt 20 Eylül 2015 Mesaj 13 Tepki 13 Şehir İZMİR İsim HAYRULLAH YURDAKUL Bisiklet Merida 30 Kasım 2016 #1 link bu arkadaşlar hesaptan şüphelendim; (link)
M.A.Y. Forum Bağımlısı Kayıt 22 Kasım 2010 Mesaj 606 Tepki 485 Şehir İstanbul Bisiklet Diğer 30 Kasım 2016 #2 Model adını Monza yazmışsınız ama kadroda Cavalier yaziyor, ayrica yanlış görmediysem arka attırıcı Sora. Mekanik diskli, Sora setli bir cyclocross için kış sezonu olduğunu da hesaba katarsak fiyat gayet normal geldi bana.
Model adını Monza yazmışsınız ama kadroda Cavalier yaziyor, ayrica yanlış görmediysem arka attırıcı Sora. Mekanik diskli, Sora setli bir cyclocross için kış sezonu olduğunu da hesaba katarsak fiyat gayet normal geldi bana.
HAYRO35 Üye Kayıt 20 Eylül 2015 Mesaj 13 Tepki 13 Şehir İZMİR İsim HAYRULLAH YURDAKUL Bisiklet Merida 30 Kasım 2016 #3 aynen monza değilmiş, belge filan yokmuş bir de hesap şüpheli gibi geldi bana fiyatlarını pek bilmiyorum
aynen monza değilmiş, belge filan yokmuş bir de hesap şüpheli gibi geldi bana fiyatlarını pek bilmiyorum