İstanbul Maltepe'deki Tandem Bisiklet.

Scudo

allylic

Üye
Kayıt
24 Ağustos 2005
Mesaj
92
Tepki
117
Şehir
istanbul
Yol bisikletimin bakımları orda yaptırıyorum. Her hangi bir sıkıntı da yaşamadım. Ellerinde uygun boy karbon bisiklet olsa idi bisikleti de tandemden alırdım.
 

mlhkrc

Üye
Kayıt
12 Mart 2017
Mesaj
27
Tepki
24
Yaş
31
Şehir
İstanbul
İsim
Melih K
Bisiklet
Mosso
Teşekkürler, Küçükyalı-Tandem Bisiklet

Gürkan âbi 'den 2016 Mayıs ayında bisikletimi satın aldım. Ticaretinden ve kişiliğinden oldukça memnun kaldım. Yol bisikleti aldığımdan ve tecrübesiz olduğum için, çok fazla sorun yaşama potansiyelim vardı. Bu konuda gerek kendisi gerekse çalışanı, herzaman yardımcı oldular. Bir defa bile sorduğum soru yada takıldığım nokta, havada kalmamıştır. Zaten servis konusunda en iyi shimano servisi seçilmişler. (eniyishimanoservis . com)

Bir defa kendisiyle konuşun, tecrübe ve bilgili olduğunu hissedeceksiniz. Fiyat konusunda ise açıkçası herkesin bütçesi farklıdır. Sana 30 liralık lastik pahalı gelir, başkasına ucuz. 50 TL conti. iç lastik satan başka yerlerde var, o zaman onlarıda topa tutalım.. Herkes bütçesine göre seçim yapar.. Burada pahalı diye hakaret etmenin ne mantığı var ?

Ufak şeylerden zaten para aldığını görmedim. Lastik şişirme vb. Gidip 5 dakika durun, gelen başka müşterilere davranışını izleyin. Zaten direkt kafanızda notu vereceksiniz.
5. mesajda rezalet vb. ağır ithamlarda bulunup, sorun yaşayan arkadaş, epey haksızlık etmiş. Takındığı tavır kötü. İnsan memnun kalmazsa bile hadi diye sorun da yaşadın, hakaret eder mi? bu hakkı kendin de nasıl buluyorsun ki. Ayrıca bir satıcıdan paragöz olarak bir hisse kapıldıysan, ne diye 2. defa gidersin ? bana hiç inandırıcı gelmedi.

Velhasıl kelam;

İşi bilen, tecrübesi 20 yılı aşmış birinden hizmet almak istiyorsanız, Gürkan âbi iyidir. İstanbul da sayılı bulabileceğiniz yerler arasındadır. Değerini bilmekte fayda var.

Herkese iyi forumlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Şeffaf

mehmetFR

Üye
Kayıt
5 Ekim 2017
Mesaj
1
Tepki
0
Yaş
25
Şehir
antalya
Tandem bisiklete acil ulaşmam gerekiyor sitelerindeki numara yanlış
Tanıyan birisi yardımcı olabilirmi
 
Kayıt
15 Mayıs 2019
Mesaj
8
Tepki
6
Yaş
25
Şehir
Kocaeli
İsim
Mehmet Ali D.
Başlangıç
2005—06
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Az önce hizmet aldım. Gitmeden önce Google üzerinden yorumlarını okudum ve servis ile insanlar arasında aşırı bir sempati-sevgi bağı olduğunu gördüm. Bisikletimin orta göbeğinde oluşan iki farklı ses nedeniyle sabah Gebze'den yola çıkarak buranın yolunu tuttum. Öncelikle okuduğum yorumların son derece haklı olduğunu söyleyebilirim. Zira servisteki arkadaş son derece ılımlı ve alanında bilgili genç bir arkadaştı. İlk müdahale sonrası seslerden biri kesilse de gerek test sürüşü yaparak gerekse farklı metotlar deneyerek sorunu çözmeye uğraştı. Demem o ki diğer gittiğim servislerin aksine "yenisini takmak gerek" diyerek kestirip atmadı. Fiyat olarak da ön yargımın aksine oldukça makul seviyede. Sonuç olarak diyebilirim ki bu tarz bilgili ve güler yüzlü teknik servis bulmam beni mutlu etti ve Gebze'den buraya yol çekmeye değer olduğunu gördüm. Burayı kolay bırakmam artık. Gidip denemeniz şiddetle tavsiye edilir.
 
Kayıt
16 Eylül 2020
Mesaj
42
Tepki
25
Yaş
23
Şehir
istanbul
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Geotech
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yaklaşık 1 sene sonra hortlatıyorum, olumsuz yorumları görünce benim bildiğim tandem mi burası diyip tekrar tekrar ismi kontrol ettim. Olumlu yorumlarında belirtmişler zaten arkadaşlar. Gerek üslup gerekse satış değil de elindekini düzeltme çabası içindeler idi en son girdiğimde. Yeni bir bisiklet aldım bakımları için oraya gideceğim. Gittikten sonra tekrardan yorum yaparım.