Scudo Sports

İstanbul - Kumbağ - Bolayır - Kömür Limanı - Çanakkale

Gökhan Toros

Forum Bağımlısı
Tepki
6.845
Başlangıç
2009—10
167 fotoğraf var, o nedenle buraya atamıyorum tek tek fotoğrafları.
Onun yerine facebookta albümün gizlilik ayarlarını değiştirdim, facebook kullanmasanız bile izleyebilirsiniz fotoğrafları.

Anlatımı olabilidğince kısa tuttum ki sıkılmadan sonuna kadar gelin diye.

Umarım beğenirsiniz;
(link)

Scudo
Resimlerin dili olsa da anlatsa yolda neler yaşandı. Fotoğrafın hayatımızı bu kadar etkilediği günümüzde artık yazıyla ifade, yerini görüntüye bıraktı...

süper bir tur olmuş kumbagda kamp yaptıgınız yerın 2 km ilerisinde bizim tarla var onunda ufaktan bır resmını çekmişsiniz ellirinize saglık bu rotayı henuz yapmadım. Yapmayı çok istiyorum. Bir daha ki sefere beraber pedallıyalım bu sefer kumbaga bizim yazlıkta konaklama olayını hallederiz.

Ayagınıza sağlık bol pedallar

Gökhan kardeşim, harika turunuz için tüm ekip arkadaşlarınıza teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık, güzel resimler ve paylaşımınız için sağolun.

çok güzel bir tur olmuş,umarım en kısa zamada bir yenisini okuruz yada kendi ağzından dinleriz...))

Merhaba,

Resimlerinizi gördüm, resim altı notlarınızı keyifle okudum. Şu an yazılarına devam ettiğim Marmara turunun parkurlarını görünce daha da iştahla baktım resimlere. Güzel turunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim. İnşallah bir gün ben de ayrımını görüp yanından geçtiğim ve ilk olarak Orhan Bey'in güzel anlatımıyla tanıdığım Kömür Limanı'na giderim. Kamp olayım henüz yok ama o güzel manzarayı görmek bile yeter.

Kazasız ve keyifli turlar

five

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Hepinize teşekkür ediyorum yorumları için.
Buraya facebook linki atarken çekiniyordum, acaba insanlar üşenip bakmaktan vaz geçer mi, uzun gelir okumaktan sıkılırlar mı diye ama gördüğüm kadarıyla çekindiğim gibi olmadı.

çok güzel bir gezi tebrikler, ben de Kömür Limanına 2 kez dalış yapmak için gitmiştim çadırlı kamp yapmıştık, belki birgün bisikletle de giderim ..

Geri