Scudo Sports

İstanbul Küçükçekmece'de b'Twin Rockrider 540 bisiklet çalındı

Tepki
13
İsim
Furkan İpek
istanbul küçükçekmecede cennet mahallesi bisikletim çalındı. ilanlarda görüp iletişime geçen olursa çok sevinirim. btwin yazıyor. eski model. resimdeki göründüğü gibidir. ayaklığı yok. önünde küçük farı var. arka jant akaro bozuktu. arka teker sallanıyor

Dosyalar

• HWMQ6325.JPG
    HWMQ6325.JPG
    51,8 KB · Okunma: 66
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Pek bilgim yoktur ancak sarı siteyi veya genel olarak tüm 2.el sitelerini takip edin. Birkaç arkadaşımızın da başına benzer olaylar geldi. 2.el ilanlarında kendi bisikletlerini görüp alabildiler. Umarım en kısa zamanda bulunur. Geçmiş olsun.

Pek bilgim yoktur ancak sarı siteyi veya genel olarak tüm 2.el sitelerini takip edin. Birkaç arkadaşımızın da başına benzer olaylar geldi. 2.el ilanlarında kendi bisikletlerini görüp alabildiler. Umarım en kısa zamanda bulunur. Geçmiş olsun.
Letgoya sahibindene bakıyorum. Dün karakola gidip şikayetçi oldum. Alttaki dükkanların kamerasına falan bakacağım. Pek sanmıyorum. Hurdacı alıp götürmüştür. Ucuz da değil ki
Bu da çalan

Dosyalar

• WhatsApp Image 2021-07-14 at 12.41.51.jpeg
    WhatsApp Image 2021-07-14 at 12.41.51.jpeg
    53,1 KB · Okunma: 37
  • WhatsApp Image 2021-07-14 at 12.41.51 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-07-14 at 12.41.51 (1).jpeg
    54,2 KB · Okunma: 35
Son düzenleme:
karakol hiçbirşey yapmıyor aga ben gaziantepteyim bi arkadaşımın 10k lık ktm enduro bisikleti çalındı kimsenin umrunda olmadı kendin bulacaksın sonra polise haber vereceksin yada en temizi toplan 10 kişi adamı bayılt al çünkü polis gelince senin olduğuna dair fatura vesaire isteyecek elinde yoksa bisiklet gg

Fatura var. Altındaki numarası var. Barkodu var. Tek sıkıntı bulmak. Pek takacaklarını ben de sanmıyorum da işte bir umut. Bulursam ilan polisle gider alırım diye düşünüyorum. 4100 lira bir daha nasıl alayım bisiklet

• Üzgün
Tepkiler: suat akman
Gündüz gözüyle hürriyet caddesinde de götürüyorlarsa iyice cacığı çıkmış bu olayın. Apartman içinden mi gitti? Geçmiş olsun.

Evet hocam. Bir haftadır çıkmıyordum bisiklet ile önceden gelip bakmış galiba. Yoksa eliyle koymuş gibi bulamaz böyle. Videoda direkt buraya geliyor. Giriyor alıyor gidiyor.18:18'de çalmış. Ben de bisiklet sürmeye gidecektim 18 gibi vazgeçtim arkadaşımla dışarı çıktım. Keşke gitseymişim.

Son düzenleme:
Evet hocam. Bir haftadır çıkmıyordum bisiklet ile önceden gelip bakmış galiba. Yoksa eliyle koymuş gibi bulamaz böyle. Videoda direkt buraya geliyor. Giriyor alıyor gidiyor. Ben de 18:18'de çalmış. Ben de bisiklet sürmeye gidecektim 18 gibi vazgeçtim arkadaşımla dışarı çıktım. Keşke gitseymişim.
Bizim apartmanda kapalı garajdan götürdüler, aynı mahalle, ev dışında saklamamak lazım bisikletleri. İnşallah bulursun.

Teşekkür ederim inşallah. Pek sanmıyorum ama hayırlısı. Yazık gerçekten bu kadar rahat bunların olabilmesi

Hemde hürriyet caddesinde olmuş olay, geçmş olsun umarım bulunur ama kilit vs yok muydu bisikletin de ? Ben küçükçekmece'de ikamet ediyorum gözüme denk gelirse bi bakarım.

Vardı üçüncü katta kilitli duruyordu. Zaten önceden gelmiş direkt apartmana giriyor 25 dakika içeride duruyor. Bunu da sabah buldum alıp giderken

Dosyalar

• WhatsApp Image 2021-07-15 at 11.43.54.jpeg
    WhatsApp Image 2021-07-15 at 11.43.54.jpeg
    88 KB · Okunma: 21
  • WhatsApp Image 2021-07-15 at 11.43.47.jpeg
    WhatsApp Image 2021-07-15 at 11.43.47.jpeg
    83 KB · Okunma: 21
Geri