şaka bir yana ciddiye alma şimdi evet doğru bir yere gitmenin
resim çekmenin zevki var yalnız darub için kartepe special bir durum bizim için şimdi bu pazar yeni elemanlar geldi hepsinin performanslarını gördüm hepsi başaracak ve iyi bir derece alacaklar
kurtdoğmuş offroad yoldada herkes tekdir toprak rampalı yolda çalıştık bunun faydasını çok gördük darub adına yakışanı yapmak istiyor bütün olay bu dağ bisikletlileri rampa grubu dediysem adına sadık kalmalıyım ve tam 4 aydır rampaları devirdik ve devirmeye
devam edeceğiz bizim yarışlara katılmak gibi derdimiz yok sadece olayı sevdik ve sahiplendik darubta önemli olan dostluktur dışardan gelen yeni birisinin bu dostluğu anlaması gerekir
şimdi yol bisikletçileri uzun yolda giderken önce birlikte kendi rüzgarlarında giderler sonra tempoyu yükseltirler
darubun turlarında düz yol yoktur rampa ağırlıklıdır herkes kendi rüzgarındadır onun için herkesin bizi mazur görmesini istiyoruz kartepe için
orası bizim kendimizle yarıştığımız yerdir özellikle benim
konuyu kapatıyorum karşılıklı pek fazla konuşulmuyor forum kuralları gereği evet bir boşluk yakalarsanız bizimle olun derim
esen kalın