Scudo Sports

İstanbul-Kartepe Turu 125Km 4.28dk

Bence performansınız harika. Siz MTB yarışçısı değilmiydiniz, yol bisikleti de iyi sarmış.

Scudo
şaka bir yana ciddiye alma şimdi evet doğru bir yere gitmenin
resim çekmenin zevki var yalnız darub için kartepe special bir durum bizim için şimdi bu pazar yeni elemanlar geldi hepsinin performanslarını gördüm hepsi başaracak ve iyi bir derece alacaklar
kurtdoğmuş offroad yoldada herkes tekdir toprak rampalı yolda çalıştık bunun faydasını çok gördük darub adına yakışanı yapmak istiyor bütün olay bu dağ bisikletlileri rampa grubu dediysem adına sadık kalmalıyım ve tam 4 aydır rampaları devirdik ve devirmeye
devam edeceğiz bizim yarışlara katılmak gibi derdimiz yok sadece olayı sevdik ve sahiplendik darubta önemli olan dostluktur dışardan gelen yeni birisinin bu dostluğu anlaması gerekir
şimdi yol bisikletçileri uzun yolda giderken önce birlikte kendi rüzgarlarında giderler sonra tempoyu yükseltirler
darubun turlarında düz yol yoktur rampa ağırlıklıdır herkes kendi rüzgarındadır onun için herkesin bizi mazur görmesini istiyoruz kartepe için
orası bizim kendimizle yarıştığımız yerdir özellikle benim
konuyu kapatıyorum karşılıklı pek fazla konuşulmuyor forum kuralları gereği evet bir boşluk yakalarsanız bizimle olun derim
esen kalın

bence burada herkes haklı ve herkes haksız
bir birimizi sadece bu ortamda tanıyıp hüküm vermek çok doğru olmayabilir
çavuşu çok iyi tanıyor ve kesinlikle bi amaca hizmet ettiğinin farkındayım fakat ilk bakışta onun yapmak istediği şeyi tam olarak anlamak çok sağlıklı karar vermek mümkün olmayabilir yani Sn. Suzunköprüs ön yargılı olarak görünebilir ve bazende çavuşa fazla yükleniyor gibi geliyor ....
öte yandan Suzunköprüs leride tanıyorum dünya tatlısı insanlar kesinlikle
hepimiz bisikleti seviyoruz bisiklete binenleride seviyoruz kıskançlık olamaz herkes en iyisini yapsın yarış sadece budur aramızda olan birbirimizi çaktırmadan kamçılamak iyi olmak adına
genç Yasins arkadaşlar evet daha çok gençler onlara karşı dikkatli davranalım derim...

@Aytekin Erzan

estağfurullah bir proplem yok rahat olsun herkes :) biz büyüklerimize karşı saygı ve sevgi gösteren sporcularız ;) forum ortamında şuana kadar aktarılan düşüncelerde kırıcı vb. diyolaglar geçmedi.

Herkese iyi pedallar dilerim...

@Yunus Emre POLAT

Teşekkür ederiz

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@turgut demir

Cok teşekkürler...

Bu gün turu tekarar ( tek başıma ) yaptım. rüzgar kartepe tırmanmaya başlaya kadar hep karşıdan kuvvetli bir şekilde esip biçti beni :) :) çıkış süremi 1.21.07 den 1.09.00 çektim :boese157: :D

Geri