TugayElbasan
Üye
- Tepki
- 17
- Bisiklet
- Trek
21-26 Nisan tarihleri arasında kartepe tirmanis ve Uludağ tirmanis turu planladık 2kisiyiz.
Rotamız İstanbul-kocaeli(Kartepe)-Yalova-k.kumla-Bursa-Uludağ-Mudanya şeklinde olacak. Dönüş feribot ile olacak.
Yaptigimiz turlar arasinda en uzun olanlardan biri ve her yeri turda oldugu gibi aklimizda bircok soru isareti var.
Bu guzergahi kullanmis veya bilgisi olan bisiklet severlerden rota hakkinda bilgi rica ediyorum.
Uzun turda olmazsa olmazlar, surus teknigi, yoldayken ugranilacak yerler, guvenli kamp atilicak yerler veya o zaman icerisinde tur gerceklestiricek olup beraber bize
katilmak isteyen, rehberlik konusunda yardimci olucak veya herhangi bir yerde
yenilmesi gereken yemekten tutun her konuda yardiminizi bekliyorum...
Iletisim:0554 856 44 65
Rotamız İstanbul-kocaeli(Kartepe)-Yalova-k.kumla-Bursa-Uludağ-Mudanya şeklinde olacak. Dönüş feribot ile olacak.
Yaptigimiz turlar arasinda en uzun olanlardan biri ve her yeri turda oldugu gibi aklimizda bircok soru isareti var.
Bu guzergahi kullanmis veya bilgisi olan bisiklet severlerden rota hakkinda bilgi rica ediyorum.
Uzun turda olmazsa olmazlar, surus teknigi, yoldayken ugranilacak yerler, guvenli kamp atilicak yerler veya o zaman icerisinde tur gerceklestiricek olup beraber bize
katilmak isteyen, rehberlik konusunda yardimci olucak veya herhangi bir yerde
yenilmesi gereken yemekten tutun her konuda yardiminizi bekliyorum...
Iletisim:0554 856 44 65