Scudo Sports

Istanbul kartal. - şile turu

Clients

Üye
Tepki
143
İsim
Turgay
Bisiklet
Scott
Cumartesi günü ağvaya iki kişi gidip akşama evde olacak şekilde dönüş yapacaz katılmak isteyen varmı bize

Scudo
daha yeni aldım ben, biraz alışmış olsaydım kesinlikle gelirdim, iyi sürüşler :)

Merhaba gebze de oturuyorum. Bende katilbilirim. Çıkış saati hakkında bilgi verebilir misiniz

yakın zamanda bende yapmak istiyorum bu turu.. güzergah nedir acaba?

Katılmak isterseniz ben yakacık da oturuyorum arkadaşımla beraber cıkış yapacaz Güzergah yanılmıyorsam viaporttan geçecek oradan bize katılabililirsiniz ağva yaklaşık 77 km buradan.
@catterpiller Dağ bayır gidecez eğlene eğlene gideriz çok aşırı yorulmazsın sanıyorum

Buluşma noktası Via Port
Viaport ağva 66 km sabah 6 da çıkarız. 7 gibi via portta oluruz muhtemelen 7 de orda olursanız. Hep birldikte güzel bir tur olur sanıyorum
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/15/a10500c301a6d2c029cb06953fd75304.jpg

en son mtb ile 140 km yapmıştım ve eve 15 km yolum kalmıştı. fakat yemedi otobüs ten rica ederek 3 bisiklet binmiştik otobüse akşam saat 10 du . gerçi gün içerisinde

içerisinde 3 farklı tur yaptık o yüzden geç saate kaldık

@Clients ya içim içimi yiyor gelmeyi istiyorum ama birde çalışıyorum ben cumartesileri 2.30 a kadar. 4 de evde oluyorum. Bunu pazar yaparsanız geleyim :) olurda pazar yaaprsanız benim ekipmanım halen yok, eldiven kask vs. ölürsem kalırım size :D

Pazar günüde bize uymuyo bende çalısıyorum cumartesi günü. İzin alıyorum şimdi :))
Başka turlarda yaparız. Ozamana kdar takımları al eldiven kask :)

Bende çok isterdim ama çıkış saati çok erken ve benim viaport a gelmem 45km :( bakalım artık hafta ici bir gece kalmalı yanlız takılacağım artık.

Bizde bulundugumuz yerden viaporta gidecez 45 dk kadar sürer anlaşılan bu turu iki kişi gidecez :)

@Clients Demek ağva. Yarın sudüşen şelalesine gidicektim. İptal oldu. Düşünüyorum şimdi. Kayışdağından geçerim 1 saatte via port a.

aydos un oralardayım ah cumartesim boş olsa, ah gelebilsem çatur çutur giderdik oralara :D :D ama nasip değil anlaılan :):)

Viaport bana çok yakın 20 dk ama ankaraya gideceğim için gelmem zor

kadıkoy dudullu çıkışlı şile yolu üzerinden olsa gelirdim. bizim burdan viaport çok ters kalıyor. ama ömerli ye gelmem viaporta gelmemden daha kolay :D

Aldığımız bilgiye göre tehlikeli ve yorucu bir yolmuş güzergah değişebilir. Köpekler çok ve yokuş çok fazla imiş. Akşama ekadaşla konuşacam tekrar güzergah belirleyecem

Arkadaşlar ağvadan baz geçtik com zorlu yol daha güzel bir yol bulduk bilenler sayesinde daha sakin daha düzgün yakacık kurna yolu. Oradan şileye geçecez
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/15/764be6a08a37731e1a013d4bf73b387f.jpg

bilmediğimden soruyorum , sahil yolu güzergahı nasıl? veya yol bisikleti için hangi güzergahı önerirsiniz?

bende bilmiyorumn ama sahil yolunun iyi oldugunu öğrendim şansımıza artık, başka alternatif yok şimdilk bu güzergah iyi dönüşüde farklı yoldan yaparız yarın 7 de çıkış yaparız yakacıkdan gelmek isterseniz çantanızı hazırlayın haşlanmış yumurta proten acısından çikolata enerj olarak su yama takımı vs gibi çantanızı hazırlayın şimdiden.

Geri