Scudo Sports

İstanbul Kartal - Sakarya Serdivan Turu

Tepki
5
Arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi bu sürüşü gerçekleştirdim.
Toplam mesafe 126 km oldu. Topmal süre 5 saat, 4:30 saat aktif pedal çevirme süresiydi. Ortalama hız 28 km/saat oldu.
E5 karayolunu takip ettim.

Genel olarak keyifliydi. Yer yer emniyet şeridi daralsada genel olarak geniş bir alanda sürme imkanı buldum. Dilovası inişi harikaydı. Arabalar yanımda hız kesip hızımı ölçtüler. 100. km'de bildiğin benzinim bitti. 1 çikolata ile 10 dakikada topladım.

Velhasıl güzel bir sürüştü. Bisikletim Merida Road Race 901. Yeni başladım sportif amaçlı bisiklet kullanmaya (2 ay kadar oldu).

Sizce bu performansı nasıl değerlendirmek gerekir?

Scudo
Selam

Gidiş geliş 126 km mi? çünkü sadece Sakarya yaklaşık 135 km mesafede git gel 260- 270 km eder

bilseydim bende izmitten size katılmak isterdim :)

istanbuldan sakarya... nasıl sürüyosunuz böyle uzun yol anlamıyorum. şurdan beşiktaşa gidip gelemeyen ben ve 5 saatte sakaryaya giden sizler

Tebrik ederim turunuz güzel geçmiş. Keşke İzmit Körfezi ve Sapanca Gölü'nün birkaç resmini çekebilseydiniz de memleket hasretini giderebilseydim :) Doğma büyüme İzmit'teydim.
Bence çok iyi bir performans.

Bir akrabam o taraflarda ikamet ediyor. İllaki o rotayı tekrar gidicem havalar güzelleşmeye başlayınca. Tabi bu sefer daha hazırlıklı olucam daha çok çikolata, su ve soda ile. Fotoğraf çekmeye de çalışırım özellikle Dilovası inişinde. Ortalama hedefim 30 km/saat olacak şekilde ve molasız gitmeyi deneyeceğim. Bakalım geliştirmeye çalışıcam değerleri. Haberdar ederim forumu. Katılmak isteyenleri de beklerim.

@Rehavet
Uzun yola çıktığınızda istanbul içine göre ortalama hız limitinizin arttığına sizde şahit olacaksınız. Tarafımca test edilmiştir :)

bence gayet güzel bir performans

sahilden nereye kadar gidiyo bilmiyorum ama ortalama hızınız daha yüksek olurdu heralde performans istiyosanız:in:

@Musab Yardım

Kesinlikle katılıyorum. Antremansızken yaptığım bir turdu ve 28 km/saat ortalama hız yakaladım. İstanbulda ancak sahilden trafiksiz zamanlarda bunu yakalayabiliyorum, 25'in üstünü başarı sayıyorum. Gaz fren gaz fren ortalama çok düşüyor.

trenlere bisiklet koyup sakarya ya gidebilir miyiz ?

Geri