engin dostum işin kötü tarafı şu oldu benim bisiklet 10.500 e düştü ama artık offroad bitti stabilize bitti benim bisikletin tasarım tarzı dağ bisikleti olduğu için
ben bunu şehir bisikleti moduna getirdim maşa ters kaçmadı gerçi
yalnız bir şey var ise büyük çamlıcayı hafta içi yokladım bisiklet önden rampada ileri atılıyor önden çok hafifledi
gülü seven dikene katlanırmış ruble aldı başını gitti lx ler de pahalı xt de öyle ayna kol slx yaprakları değiştirmek gerekecek komple slx ayna kol pahalı
8 gider var şimdilik
1- zincir 40 milyon
2- arka hazne nin yağı zamanla bitiyor -mavic crossride jant-
3- slx ayna kolun yapraklarının değişmesi gerekecek ilerde bir yaprak 45 ytl
4- keza rublenin illaki ömrü biter gene lx alacağız 150 ytl
5- hidrolik frenlerin yağı bitebilir
6- balatalar değişecek zamanla -25 ytl teki
7- ayna kolun orta göbeğide zamanla aşınıyor
8- maşanın furç yatağı
senin anlayacağın bunlar demirbaş giderler olmazsa olmaz
şu bir gerçekki offroad ve stabilize yollarda kompenantlar çabuk gidiyor
arkadaşlar tebrik ediyorum sizi bu mevsimde günü birlik bukadar uzun yola çıkma cesareti göstermek inanılmaz doğrusu. yolda aksilikler yakanızı bırakmamış turun yarım kalması belkide daha hayırlı olmuştur herşeyde bir hayır vardır. buda bir tecrube hem sizin için hemde bu tura gitme niyetinde olanlar için yolda başlarına ne geleceğine dair bir fikir edinmiş olduk sizin için için kötü bir tecrube olsada herşeyde bir hayır vardır sağlık olsun inşallah başka bir zaman. ayağınıza sağlık diyorum ....
gezi organizasyonu bölümüne açtım programları eylül sezon başlangıcı
10 adet güzergah var 11 inci güzergah kartepe gözüküyorda trenle dönmek durumu var inşallah durumlar düzelirde yük vagonu koyarlar son kartepe turunda herkes dönüşte rezil oldu
bu arada bisikleti deltada tartırdım tam 10 kilo 370 gram evet tekerler yol tekeri bir acaip oldu alet
Valla polislere güvenmeyin arkadaşlar bence de bayağı yuvarlama rakamlar söylüyorlar tabi arabaya göre 20-30 km fazla olması çok ta tınlamayacağı için Beni de defalarca onların söylediği kmler yanılttı.En son İstanbula geldiğimde sordum yolda duran bir araca dedi bana 80 km var naptın sen dedim öyle olursa 250 km hesaplanan tur 300e çıkacak bu sefer bilemedin 30-40 vardır dedi ondan sonra ben de saygılar sevgiler çok yardımcı oldunuz deyip sinirimi bozmamak adına yanlarından ayrıldım
sanırım yola çıkmadan 1 gece önce görüştük sizlerle yollun zorlu olacağından ve sıcaktan bahsetmiştim.
Dediğiniiz gibi dinlenerek tura başlayıp, daha uzun bir zaman yaysaydınız yolu bitirirdiniz.
Manisalı arkadaşa üzüldüm ama aynakol otür sıkıntıyı yaşatabilecek cinsten.
Çok teşekkürler, sorunum boğaz enfeksiyonu ve faranjitti. Şaşılacak kadar hızla hastalandım va aynı hızla iyileştim... Turu bitirdiğim de yanıma kaldı maalesef...