Scudo Sports

istanbul icin iyi bisiklet shoplar

Ben en son Ortaköy'deki Kaçkar Bisiklet'e gittim ve ilgilerinden memnun kaldım. Kendisi de bisiklet kullanan genç arkadaş oldukça yardımcı oldu ve esnaf gibi değil de arkadaş gibi yardımcı oldu sağolsun. Fiyat olarak yorum yapamam, sonradan nasıl ilgilenirler bilemem ama benim tercihim Kaçkar olacak :)

Scudo
ben serviste, parça değişiminde, bisikletle ilgili ürünlerde delta bisiklet, forma, tayt, ayakkabı, eldiven, yağmurluk gibi ürünlerde bike&outdoor derim..

delta bisiklet'in çalışan kadrosu ulaş olmadığı zamanlarda hepi topu 2,5 kişi.. burda münir'i buçuk sayıyorum çünkü tempoya alışık olmadığı için çoğu zaman ruhani boyutlarda dolaşıyor :) geriye kalan davut ve serkan ikiliside yaz aylarında inanılmaz yoğun oluyor. çoğu zaman öğle yemeği yemediklerini bizzat tecrübe ettim. sabah 08:30 da dükkan açıp 21:00 e kadar orda kalmak gerçekten yorucu onlar için. dolayısıyla yaz aylarında deltaya ne için gidiyorsanız sadece onun için gidin derim ben. yani frenlerinizde bi sorun varsa, ''serkan benim bisiklette bi sorun var'' demeyin adam direk ''down'' oluyor.. onun yerine ''fren bozuldu'' derseniz iki dakikalık iş olduğu için hemen olaya müdahale ediyor.. ya da bisiklet alacaksanız kesin bir araştırma ile gidin.. abı benım butcem şu, dolayısıyla şu şu şu bısıkletle ılgılenıyorum.. hangisini önerirsin diye gitmekle ''ben bisiklet almak istiyorum ama karar veremedim'' demek arasında ciddi fark var... tabı bu anlattıklarım yoğun oldukları zaman gecerli.. yoksa her türlü yardımcı olurlar.. birde sabah saatlerinde gitmek ciddi fayda ve zaman kazancı sağlar onu da belirteyim... bunun haricinde kışın güle oynaya alışverişinizi, işinizi halledebeilirsiniz.. orada sorun yok.. inanın özellikle davut, şu bisiklet camiasında gordüğüm en cana yakın, 10 numara süper bi insandır.. öyle ilgisizlik falan yapması mümkün değil... gelir o bulaşır siz daha adım atmadan.. keza serkan da..

bunun yanında tekstil ürünleri için bike&outdoor u tercih etmenizi öneririm.. diğer mağazalara fark atarcasına inanılmaz bir marka ve model seçeneğine sahipler.. bu alanda bence istanbulun lider firması...

Geri