Scudo Sports

istanbul icin iyi bisiklet shoplar

dreamtime

Üye
Tepki
0
arkadaslar sedona kron geotech canondale gbi markalari acaba nerede bulabilirm istanbulda??

Scudo
İstanbul'da birçok mağaza var. Nerede ikamet ettiğini belirtirsen sana yakın olanlar yazılabilir.

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
Ben iki gündür Aslı Bisiklet'e gidiyorum. Sirkeci'de Doğubank'ın yanında iki dükkanları varmış, ben ikisinin aynı yer olduğunu bilmediğim için dün birine bugün birine gittim.

İlgi alaka sıfır diyebilirim, sorduğum sorulara cevap alamadım. Bugün bisiklete kısmen karar verdiğim için diğer ekipmanlara bakmaya gittim, kask, eldiven, yama seti, asfalt için lastik gibi.. Ancak yoğunluktan mıdır, başka sebepten midir bilemem ilgilenmediler. Önce bisikleti al dedi çalışan, bisiklete karar verdim zaten fiyatları araştırıyorum dedim, o zaman diğer dükkana git dedi. Diğer dükkan dediği yer de benim dün gittiğim yer olduğu için gitmedim. Çünkü ordaki arkadaş da ciddiye almamıştı..

Kısacası ben memnun kalmadım ve bu dükkandan almam. Fiyat uygunluğu kadar para verdiğim esnafın ilgisine de bakıyorum çünkü..

Anadolu Yakası'nda Yeşilbisiklet, Deltabisiklet var.

Avrupa Yakası'nda ise Bike & Outdoor (şiddetle tavsiye ederim.) , Metin bisiklet , Aslı bisiklet , Efor bisiklet...

Bildiğim bisiklet mağazaları bunlar. ;)

• Beğen
Tepkiler: didolima
Yanlız "shop" demesek.Türkçemize sahip çıkalım.

Kadıköyde Şükrü Saraçoğlu Stadının karsısında "Delta Bisiklet" var.Orda Geotech ,Corratec, Canondale gibi bisiklet markaları mevcut.Ayrıca sahsımca öneririm orayı.İlgi ve alakada bir numaralar. Biskletlerde sağlam ve kalitedir.

Unformat' ın tarif ettiği Aslı Bisikletin sokağında Efor Bisiklet var.Korn satıyor.Sirkecide.

Bağdat caddesinde Velespit var.Trek satıyor. Deltadan sonra Devam ettiğinizde Shell in karışısında.

Yine bağdat caddesinde Yesil Bisiklet var. Scott ve Trek satıyor.

Selamlar...

@unformat

Evet oralarda ilgi sorunu var, parekendeci değil de toptancı olduklarından
kaynaklanıyor.

Benim tavsiyem Kızıltoprak veya Ortaköy'deki Kaçkar Bisiklet' bir uğraman,
Sedona ve Kron'ların yanında Giant ve Merida gibi markaları da bulabilirsin,
Ayrıca servis konusunda kesinlikle tartışılmazdır.
Kaçkara girip de ilgilenilmedi diyen çıkmaz kanımca,

Selamiçesmede Yesil bisiklet; ilgi ve tecrübe konusunda şüphen olmasın en iyi yerlerdendir,
Beşiktaş Bike and Outdoorda oldukça geniş seçeneklere sahip ve ilgileniyorlar.
Kıyafet arıyorsan Ansal Spor'a bakabilirsin Kadıköyde gayet uygun ürünler bulunmakta

bu yazı oldukça bilgilendiriciydi,, teşekkürler,
bisiklet alırken ilgisiz insanların çalıştığı bir yerden almaktansa, daha pahalı olsa bile ilgili ve tecrübeli bir yerden almayı tercih ederim,,

Aynı ilgisizlik sıkıntısı benim de canımı sıkmıştı bisiklet alırken. Delta bisikletteki arkadaşlar her iki gidişimde de benimle ilgilenmediler hatta başlarından savar gibi davrandılar.
Bu sporla amatör olarak ilgilenen kişilerle ilgilenbmekten pek hazzetmeyen bir görüntüleri vardı.

Kaçkar bisiklete de iki kere uğradım. sağolsun Serkan abi her konuda yardımcı oldu, tüm ince noktaları açıkladı.

Sonuçta Delta'dan 600 e bisiklet alacaktım gittim 850 ye Kaçkar'dan aldım :)

@Zizim

Sonuçta alıcı olarak en uygun fiyatı istiyoruz ama alırken ilgilenmeyen adam aldıktan sonra hiç yüzümüze bakmaz heralde. Özellikle yeni başlayan kişilerin soruşaru normal olarak çok daha fazla oluyor. Bu işi bilen birisi gidip şu marka şu model kask istiyorum diyip ihtiyacını giderebilir, ama ben gidip ne tavsiye edersiniz, fiyatlar neler diye sormak zorundayım ve anlamıyorum bu işlerden. Cevap alamayınca da fiyat daha fazla olsa da ilgilenen yerlere yöneliyoruz. Ki doğrusu da bence bu, iyi "esnaf" para kazanmayı hakediyor.

@mumutum

Şunu bilmek lazım ki, bütün büyük bisiklet dükkanları bir birinin fiyatlarından
haberdar, aralarındaki rekabetten dolayı fiyatları hemen hemen aynıdır.

İlgilenen dükkan ilgilenmeyen dükkandan pahalı diye bir şey yok kesinlikle
hiç bir yerde rastlamadım. Hatta tam tersi oluyor diyebilirim.

Bir yerde 650 ytl olan bisikleti bir diğer yerde 800ytl'ye satmazlar, sanmıyorum,
ürün farklıdır, aynı ürün en fazla %5 en fazla %10 fark eder.

Merhabalar..
Burda adı geçen bisikletçilerin çoğuna gittim hepsi de iyidir. Bazen ilgilenemeyebiliyorlar. İşleri yoğun olabiliyor. Ya da müsait olamayabiliyorlar. Benimle ilgilenmeyen bir yer hakkında birileri ilgi alakada bir numaradır diyor. Orda benle ilgilenmiyorlar denen bir yerden ben gayet memnun olabiliyorum ilgi alaka açısından. Sonuçta hepsi de istanbulda bu işi iyi yapan bisikletçiler. Bence hepsine gidin, hangisi kafanıza yatıyorsa ordan alış verişinizi yapın gönül rahatlığıyla. Küçük bir torpil yapayım müsadenizle :) Delta bisiklet diyorum ben:)

evet bu konuda en çok ilgiyi fatihdeki haşim işcan geçitindeki esnaflar sunuyor ister al ister al ma her konuda yardımcı oluyorlar tabi bunlar oyle büyük mazalardeğil bilirsiniz orda bulabileceğiniz markalar bianchi salcona kron ümit birkaç marka daha vardı neyse ben bianchi spin görüşü olan varmı...

hayırlı olsun. güle güle kullan.

@Atacan

Yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle, aynı bisikleti gidip daha pahalıya almadım. Bütçemi aşarak kafamda tasarladığım bisikletten daha iyisini benimle ilgilenen esnaftan aldım mesele bu.

Bu arada benim niyetim bir dükkana ak diğerine kara demek değil, tabiki siz de hepsine uğrayarak kararınızı verin.

istanbul bisiklet yani bike&outdoor bakırköy mağazasındaki arkadaş Bora Tirki
kendiside bisiklet sporu yaptığı için kesinlikle müşteri ile ilgilenir,şiddetle tafsiye ederim,yanlış yönlendirmez,cannondale,corratec,scott düşünenlere alternatif oldukça fazla,aksesuardada çeşit çok,en azından bir deneyin derim,çünkü satıcının kendisinin bisiklet sporu yapması çok önemli.:)

• Beğen
Tepkiler: alperduran
zannediyorum bnde alacağım yere belki fazladan bir %5 ödeyebilirm.
ama dert etmiyorum oldukça ilgililir aynı zamanda serviside onlar fln yani.
geçen gittiğimde parasız en az 10dklik iş yaptılar.
zincir yağlama,amortisör ..,hava basma,vites ayarı fren ayarı vs.(biraz da temizlik).arkadaşalrımda benle geldiklerinden beri oraya gitmeye başladılar iyi yer en azından ilgileniyorlar fln.(bisikletim şuanki dandik bir hi-ten inşallah yakında bir amoeba hussar yada sedona 711v alacam)
rahmanlarda eski evime yakın olan şirin bisiklet

ya ben de bir bisiklet almak istiyorum istanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir yer var mı??

üsküdarda atilla bisiklet var sahibi türkiyenin önde gelen yarışçılarında eğer onu bulursanız çok ilgilenir adres telefon vb. internetten bulabilirsiniz atillabisikletkliniği olarak geçiyor internette

Geri