Scudo Sports

İstanbul içi Bisiklet

(link)

Arkadaşlar şu ilanı yakaladım dün akşam maşası kilitli değil ama kilitlemek için amortisör boyunda plastik boru kesip sıkıştırabileceğimi düşündüm
ileriki zamanlarda da kilitli bir maşa alıp takarım çok yıpranmış gibi de değil hem fiyatta da anlaşırsak alabilirim gibi duruyor
Satan arkadaştan kadro boyunu ölçmesini bekliyorum

Scudo
merhaba herkese,
istanbul içinde kullanmak için bir bisiklet arıyorum. ümraniyede oturuyorum ve genellikle kadıköy ve üsküdara gideceğim ve bu sebeple yolda yormayacak bi şey arıyorum. forumda pek çok yere baktım aklımda olan fiyata aslında yok bisiklet (max 300tl) yine de yazmak istedim belki nokta atışı bi öneride bulunursunuz diye.

edit: Unkapanı'nda bisikletçiler var ordan da bakmayı düşünüyorum orası da piyasa şartlarında mıdır

Unkapanından 3 4 ay önce aldım sana tavsiyem yapabildiğin kadar pazarlık yap hocam büyük oranda koparabildikleri kadar koparmaya çalışıyorlar
(860 tl liste fiyatı verip 750 ye falan bırakıyorlar bütçeni gördüm örnek olsun diye dedim:))

(link) , (link) ve (link) çok fark var mı anlattığım durumlar açısından bakıldığında

Geri