Scudo Sports

İstanbul içi Beşiktaş-RumeliFeneri Turu

Koray Gürel

caylakpedal
Tepki
231
İsim
Koray Gürel
Bisiklet
Canyon
Merhabalar,

Rota.jpg

1502108 tarihinde Levent-BEşiktaş- SArıyer- RumeliFeneri-Bahçeköy - Kemerburgaz - Seyrantepe güzergahında tamamladığım 80km'lik turundan arda kalanlar..

-Sarıyer sapağı - RumeliFeneri arası yok sürüş için çok güzel ve temiz bir yol.
-Dönüş yolunda Sarıyer sapağı - Bahçeköy - Kemerburgaz güzergahında çok fazla sayıda köpek grubu var. Sürüşü çok etkiliyorlar
- Kemerburgaz-Kağtıhane yönünde dere yolu devam eden inşaatlar nedeni ile çamur, balçık halinde. Toz , toprak karışmış. Kamyonlar da bonus. Aman bu yolu kullanmayın

DSC05211.JPG
DSC05212.JPG
DSC05225.JPG DSC05261.JPG DSC05263.JPG DSC05320.JPG DSC05334.JPG DSC05352.JPG DSC05390.JPG DSC05409.JPG DSC05427.JPG DSC05428.JPG DSC05432.JPG DSC05434.JPG DSC05446.JPG

IMG_2060.JPG IMG_2060.JPG IMG_2060.JPG IMG_2076.JPG

Dosyalar

• IMG_2061.JPG
    IMG_2061.JPG
    246,1 KB · Okunma: 8
Scudo
Pedallarınıza sağlık.Bisiklet çok dikkatimi çekti.Çok asil bir duruşu var.

• Beğen
Tepkiler: Koray Gürel
@Sercan Sözer
Teşekkür ederim. Bir araçtır nihayetinde amaç bu keyfi yaşamak.

@Koray Gürel Kemerburgaz-Kağtıhane yolundan ben de geçtim bir kez, Kağıthane'ye gelince seviniyorsunuz yani o derece.

Fotoğrafların İstanbul'a ait olması beni çok şaşırttı. Trafik ve yol bir harika. Görsellerde çok güzel. Turunuzda güzel olmuş. Ayaklarınız dert görmesin.

Pedalınıza sağlık hocam, güzel resimler :) Sanırım endurance 8.0 bisiklet, İnşallah Mart yada nisan ayına Benimkide gelicek, aynı, renk 7.0 :)

@Adrenalin26

Teşekkürler.
CF 7.0 SL
Sanırım 7.0 ile 8.0 arası bir versiyon.
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanırsınız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Martili olan fotograf inanilmaz guzel olmuş. "Keske orada olsaydim" dememek mumkum degil bu guzel fotograflar ve anlatimdan sonra. :harika: Mutlulukla huznu bir arada yasadim resmen. Bu rota benim de surdugum, ozledigim yerler ama mayistan beri binmiyorum :(

@Serkan Mıstınoğlu Bisikletin güzellikleri paylaştıkça büyüyor
Her sürüş sırasında sıkıntılar da yaşanıyor böyle güzel anlara da denk geliyorsunuz. Bu şehrin çok özel sürprizleri var. Herkese sağlık diliyorum ki bu sürprizleri, güzellikleri tecrübe etmeye ve paylaşmaya devam edelim.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Konuyu canlandırayım.
Hava bir aksilik çıkartmazsa, Pazar günü sabah saat 07.00'da Beşiktaş'tan hareketle Rumeli Feneri yapacağız. Rumeli Feneri' nin oradaki kahvede birer çay içip dönüşe geçeriz. Dönüşte ise Bahçeköy yolu üzerinden döneceğiz. Sarıyer tarafında oturan arkadaşlar, Beşiktaş 'tan gelecek gruba doğru sürüp yolda karşılayabilir. Ben saat 7'de Beşiktaş'tan çıkarken gruba canlı konum atacağım.
Katılmak isteyen olursa beklerim.Ufak bir whatsapp grubumuz var,isterse oraya da ekleyebilirim. Ben Kadıköy'den Metrobüs ile geçiyorum.Sabah 5'ten itibaren araç var. Zincirlikuyu'da inip,2 dakikada Beşiktaş'a sallanıyorum.

Konuyu canlandırayım.
Hava bir aksilik çıkartmazsa, Pazar günü sabah saat 07.00'da Beşiktaş'tan hareketle Rumeli Feneri yapacağız. Rumeli Feneri' nin oradaki kahvede birer çay içip dönüşe geçeriz. Dönüşte ise Bahçeköy yolu üzerinden döneceğiz. Sarıyer tarafında oturan arkadaşlar, Beşiktaş 'tan gelecek gruba doğru sürüp yolda karşılayabilir. Ben saat 7'de Beşiktaş'tan çıkarken gruba canlı konum atacağım.
Katılmak isteyen olursa beklerim.Ufak bir whatsapp grubumuz var,isterse oraya da ekleyebilirim. Ben Kadıköy'den Metrobüs ile geçiyorum.Sabah 5'ten itibaren araç var. Zincirlikuyu'da inip,2 dakikada Beşiktaş'a sallanıyorum.
Sürüşle ilgili hava durumuna bağlı güncelleme var mıdır?

Hocam
Konuyu canlandırayım.
Hocam ortalama hızınız kaç oluyor böyle bir sürüşte, size katılıp tutunabilir miyim, tutunamaz mıyım o açıdan soruyorum. Tutunamazsam, solo devam ederim, (“Tutunamayanlar” :))
Bir de hava durumu kaynaklı bir değişiklik düşünüyor musunuz?

Hocam

Hocam ortalama hızınız kaç oluyor böyle bir sürüşte, size katılıp tutunabilir miyim, tutunamaz mıyım o açıdan soruyorum. Tutunamazsam, solo devam ederim, (“Tutunamayanlar” :))
Bir de hava durumu kaynaklı bir değişiklik düşünüyor musunuz?
Yol bisikletim olmadığı için ben de hız konusunu merak ediyordum, hız durumuna göre ben de tutunamayanlar grubuna katılabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Sarıyer için yağış ve rüzgar durumu resimdeki gibi. Pencereden havayı koklayacağım sabah muhtemelen karar vermek için.

Screen Shot 2021-10-09 at 11.35.30.png

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Genel olarak cevap vereyim.
Biz de ortalama 25-30 km arası değişir. Geçen haftaki fişekhane turunu Gravel ile 30.4 km/h ortalama ile bitirdim :)
Şimdilik bir iptal durumu yok.
@Burak Altaç Eser Yenenler'i de çağıralım :huhuu:
Küsüs onla :D

Geri