Scudo Sports

''istanbul,full performans,full macera için bursadayız.27.07.2008

harika bi gezi harika bi yer harika bi organizasyon
şuan gelmeyi acaip istiyorum ama teknik ekipmanım yeterlimi acaba diye bi düşünüyorum

Scudo
Selam arkadaşlar;
Kimler gelecek kaç kişi gelecek bilgi veirirseniz ona göre hazırlık yapacağız. Bu arada 10 kişi olursak istanbuldan, Bursaya hareket edebiliriz... Diğer türlü birkaç kişi ile gitmek çok maliyetli olabilir. Yinede kesin gelmek isteyen arkadaşlar bildirirse hazırlığımızı ona göre yaparız...
Saygılar...

@grikartal

sağol dostum benim eksik bişeyim tayttan başka oda şart değil ben asıl bisikletten bahsetmiştim
acaba dayanabilirmi diye o yollara ama dayanır sanıram o kadar da kötü değil
ayrıca kendime fazlasıyla güveniyorum o konuda hiç bi endişem yok

Selamlar ;
Şimdiye kadar kesin geliyorum diyen olmadı :) (Hakan hariç) Yol masrafı olarak sadece, ne harcanıyorsa eşit ve ortak olarak bölüşüyoruz... Ekstra birşey yok. Yukardada belirttiğim gibi araçda az sayıda kişi olursa istanbuldan gitmemiz zorlaşır...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
bakırköyden gelicemde bu taraflardan gelen arkadaşlarla hakan beyle konuşalım bi plan yapalım ona göre geliyim bende

Selam arkadaşlar şimdi kaç kişi kesin olarak geliyor liste yapabilirsek daha net olur. Cumartesi gece yola çıkacağımız için bu akşama kadar netleştirirsek gidilecekmi kalınacakmı ortaya çıkar...

1 Hakan
2 6500
3 Kartal
4 Alperen
5 Kamil

Gelecek arkadaşlar telefonlarını da yazarsa iletişim daha kolay olur.
Saygılar...

arkadaşlar noldu böyle size???
15-20 kişi gelir dedik daha henüz 5 kişi var :(

*rota değişikliği..
arkadaşlar bahsetmiş olduumuz sarıalan inişi buski'nin yapmış olduu kazılar ve arazinin bozulması nedeniyle dolubaba süleymaniyeden yapılacak..milli park giriş gişelerine 4 km varmadan girilecek araziye,bu iniş bizi direk atatürk caddesine yani şehrin tam merkezine indirecek.bilginize..

• Beğen
Tepkiler: grikartal
@Hakan Yazman

kessinlikle dıyorum.tesekkurler.ben şuan bursadayım.ve inanın hayatımda tadamıyacagım güzellılkelrle karşılaştım.tam anlamıyla ful performans ve macera nın nedemek oldugunu burda uludag eteklerınde anladım.kımse burayı başka bıryerle kıyaslamasın.anlatılmaz.
gelmenı beklıyoruz hakan bey.sizi aramızda bu güzel cennet şehrin uludağ eteklerınde ke yeni keşiflerimizde bulunmanızdan kıvanc duyarz

• Beğen
@6500

slm.mrb.alperenle dırek konuşup öle yola cıkmanızı tavsıye ederım.buluşma yerınız velespit olur.daha isabetlı bır karar olur düşünüyorum.

Merhaba sanırım gerekli çoğunluk sağlanamadığına göre ben tura iptal olarak kabul ediyorum kendi açımdan ... Eğer sabaha (06:00) kadar bir gelişme olursa cepten mesaj çekerseniz veya buraya yazarsanız sevinirim, çünkü sabah antrenmana çıkacağımdan gelemeyeceğimdir tura ...

Üzülerek belirteyimki İstanbuldan birkaç kişi harici kimse çıkmadı... Bu durumda maliyetler çok artacağından bizimde gitmemiz imkansızlaşıyor... O güzel yerleri kaçırmak çok acı oldu. Artık birdahaki sefere...

• Beğen
arkadaşlar gelemediğim ve sizi zor durumda bıraktığım için çok üzgünüm,,,hem geçirdiğim kaza sonucu oluşan yaramdan dolayı hem de misafirlerimden dolayı katılamayacağım:(,,,

Aksi taktirde bu tur kesinlikle kaçırılmaması gereken harika bir turdu,,,

@mumutum

bu sefer kalitilim olmadi diye bu turu yeni bir kez daha organize etmekten vazgecmemeli .

@omertopaldemir

merak etme 20 kişilik katılım beklediğimiz tura 3 kişi başlayıp 2 kişi tamamladık:cool: ...
OKAN - ELMAN - KUTSAL

• Beğen
Tepkiler: grikartal
@Elman TEMEL

"merak etme" demissiniz , ofensif bir uslubum mu olmus ifademde ?
ben bursa'dan katilmak isteyen biriydim .
iptal diye buradan ogrenmis oldugumuz icin istemis olsak da gelemedik .
tecrubeli arkadaslardan birseyler ogrenmek isteriz .

ARKADAŞLAR TUR İPTAL EDİLMEDİ.......
böyle bir olasılıkda olmadı,olamazdı da,sonucta bu tura gönül ve emek verilmişti.özellikle elmanla bu tur ve rota konusunda az kafa patlatmadık,vede bize inanan kutsal kardeşimizide unutmayalım,o yüzdendir ki buemeği karşılıksız bırakmak bana yakışmazdı,tek başıma bile olsa buyolda bu can kardeşimi yanlız bırakmazdım,vede öle yaptım,kutsal kardeşimizin işi olduguhalde çalışmakzorunda ikende,bize yarı yola kadar zor rampalarda bile bizimle oldu,ayrıca sevgilerimi değil elman ve kutsala saygı ve hürmetlerimi buradan kocak dolusu gönderiyorum,ben yaşca büyük olsamda kendilerinden onlar büyüklük yaptılar.asıl büyük olan kendileri.yürekleri gibi.elman gecenın birlerinde bu rota yı hazırlamakla meşguldü,çalışan biri sonuçta,kim için demek lazım kendı kendımıze:?diyecek bir kaçsatır varsa da tur müthiş demek le az kalır,biz buolayı gerçekleştırdık,okan,elman,kutsal.bundan daha mutlu birşey bizler için olamazdı,
TEKRAR
ELMAN VE KUTSAL
SAYGI VE HÜRMET SUNARIM,
okan

Geri