Scudo Sports

istanbul-edirne turu

Arkadaşlar Edirne'de sizleri bekleyeceğiz. Gelirken beni ararsanız mutlu olurum.
0533.3639365. Kazasız belasız yolculuklar diliyorum ikinize de...

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Scudo
Ergun abi bende numaran vardı zaten ararım abi son 50km civarı yani 2 saat önce gibi saygılar iyi geceler görüşürüz inşallah

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
way 2.5 saat sonra kalkıp yola koyulcak..

raporu 4 gozle bekliyorum...

aksam musait olursam edosk dan 1-2 kisiyi ariym.. karsılamaya gelirim belki..

Aytekin ve Bülent saat 17,30 da Edirne'ye vardılar. Edosk üyeleri olarak onları karşıladık. Bülent arkadaşına gitmek üzere yanımızdan ayrıldı. Biz de Aytekinle nehir kıyısında birşeyler atıştırdık. Tabi onu ve anılarını büyük bir merakla dinledik. Bu arada Elmas Hanımla da bir telefon görüşmesi yapıp, oradaki tüm arkadaşları Edirne'ye davet ettik. Daha sonra Aytekin'i son otobüse yetişmesi için Sadi arkadaşımızın arabasıyla terminale yolcu ettik.
Aytekin'e ve İstanbuldaki tüm dostlara selamlar...

@Aytekin Erzan

hemen çıkartıyorum :) yeter ki fırsat buldukça edirne'ye gel abi :D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
evet çanakkale fatihi gene bir olay yarattı derim
aytekin fazla konuşmaz pedal basmak onun konuşmak yerine
seçtiği eylemdir o eyleme geçer kafasına koyduğunu yapar kışın ortasında da olsa tınmaz işte bu adamı bu yüzden seviyorum arkadaş
herkes konuşur bir türlü organize olamaz ama aytekin dostum basar gider kimseyi takmaz tek gitmekten de asla korkmaz
severim böyle adamları ve saygı duyarım
ufak bir sorunu vardır ama önemli değil ona yardım edenler hep olacaktır (resim yükleme)
neyse senin başarın tüm pedalşörlerin kıvancıdır seni kutlarım dostum

aytekin abiyle yolun çok az kısmında birlikte olabildildik. ben zeytinburnundan yola çıktığımda son 20 saattir hiç uyku uyumamıştım. gece 12de yattım ve saati sabah 5 kurdum. ama tek damla uyku girmedi gözüme. bende 3e kadar yatakta öylece uzanıp yolu düşündüm. 3te kalkıp kahvaltımı yaptım, yola çıktığımda sat 4tü. arka dişlimde bir sorun çıktı, üstelik tekerlerim çok kalındı yola göre. 1.90lık tekerdi ve dişleri baya kalındı. resmen takır takır gittim edirneye kadar. sat 6 olduğunda 55km yol gitmiştim. performansım baya iyiydi. ama çorludan sonra işler biraz zorlaşmaya başladı açıkcası. gözlerim uykusuzluktan ağrırken yol da tek şeride düştü. toprak kısımdan gitmek zorunda kaldım. o ara arkadamdan hyundai getz marka bir araba beni durdurdu. 40 yaşlarında bir abi. adı kasım. kendisinde scott varmış. yolun kenarında rahat yarım saat muhabbet çevirdik. o ara karşı yönden gelen bi polonyalı dayıyla karşılaştım. yoluma devam ettim, lüleburgazda benzinliğe uğrayıp uzun bi mola verdim. saat 12 civarıydı. o ara aytekin abi beni sollayıp geçti. babaeskide yaklaşırken telefonlaştık ve beni ilerde bekledi. bi araya geldiğimizde yine ayak üstü muhabbet ettik ve yola koyulduk. babaeskide bizi umut karşıladı, evine gittik. yemek yedik, çay içtik, 1.5 saat gibi bir süre evdeydik. dışarı çıktığımızda hava baya ısınmıştı. aytekin abide yol bisikleti olduğu için önden gitti. edirnenin içine girdiğimde edosktan ergün abiyle karşılaştım. aytekin abiyle ergün abinin ekibi çoktan bi araya gelmişlerdi. beni arkadaşlarım beklediği için fazla kalamadım.

toplam süre 13 saat
bisiklet üzerinde geçen süre 9:30 saat
toplam yol: 235 km
ortalama hız 23.7 km

kazasız belasız, patlaksız bir yolculuktu. otobüsle döndüm, dönüş temdendi. tem dümdüz resmen. bir dahaki sefere ince lastik takıp tem e girecem. sanırım o durumda 8 saatte gidebilirim.

e-5 bisiklet sürmek için hiç uygun değil. sürekli iniş ve çıkış var. tempo tutturmak imkansız. 2 dakika 50 ile gidiyorsunuz sonraki 8 dakika 15km ile gidiyorsunuz. bu da çok yoruyor insanı.

gerçekten çok güzel bir yolculuktu. daha önce hiç görmediğim, gitmediğim trakyayı ilk defa bu şekilde gördüm. hayatım boyunca unutamicam o günü. herkese teşekkürler.

Geri