ilyas yiğit
Daimi Üye
- Tepki
- 293
selamünaleyküm.tarihini henüz belirlemediğim ama yakın zamanda(hava durumuna göre bu pazar olabilir) yapmaya düşündüğüm sudüşen turu için buraya daha önce giden arkadaşlarımızın yol tavsiyesine ihtiyacıım var.benim kendi belirlediğim rota
başlangıç sultangazi burdan karaköy yapıp,ordan haydarpaşa,trenle gebze,gebzeden eskihisar,sonra topçular yalova yapmak.(ido parasal sıkıntı nedeniyle öneri dışı)
sizden tavsiye istememin nedeni ,sizler kadar hızlı gidemeyişimizden,ortalama 15 km hızla gideceğiz.topçular yalova arasını ne araba ile nede bisikletle gittim.yolun durumu nedir.rampa vs çokmu.bizim açımızdan sıkıntı olurmu acaba.oraya giden arkadaşlar tecrübelerini paylaşır(gitmemiz konusunda bize gaz verirlerse
)sa çok sevinirim....
sultangazi karaköy 20 km
topçular yalova 35 km(tahmin)
gidiş dönüş 110-120 km tamini(daha önce hiç bukadar uzun yol yapmamıştım
)yaparsam eğer.
başlangıç sultangazi burdan karaköy yapıp,ordan haydarpaşa,trenle gebze,gebzeden eskihisar,sonra topçular yalova yapmak.(ido parasal sıkıntı nedeniyle öneri dışı)
sizden tavsiye istememin nedeni ,sizler kadar hızlı gidemeyişimizden,ortalama 15 km hızla gideceğiz.topçular yalova arasını ne araba ile nede bisikletle gittim.yolun durumu nedir.rampa vs çokmu.bizim açımızdan sıkıntı olurmu acaba.oraya giden arkadaşlar tecrübelerini paylaşır(gitmemiz konusunda bize gaz verirlerse
sultangazi karaköy 20 km
topçular yalova 35 km(tahmin)
gidiş dönüş 110-120 km tamini(daha önce hiç bukadar uzun yol yapmamıştım