Scudo Sports

İstanbul capa -Edirne otogar antrenman gezisi

Scudo
Burgaz kardeş,
Pazar günü bizim yapmak için çıktığımız (aksilikler nedeniyle lüleburgaz'a kadar
gidebildiğimiz) E6 dan İstanbul Edirne gezisini çok güzel bir performansla
gerçekleştirmişsiniz hepinizi kutlarım.
Yalnız merak ettiğim bir şey var trafik polisleri E6 da devriye geziyor ve bisikletle
girenlere anons ederek çıkmalarını istiyor. Acaba size rastlamadımı?
yoksa siz çok erken saatlerde bu yola girdiğinizde ondan mı fark edilmediniz.

A.Bülent Yamaner

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@ABY

Bülent Abi hızdan uçtukları için polisler görememiştir:D
Ne kötü adam gibi asvalt var yol var . ama haklı olarak tehlikeli diye gide miyorsunuz:( . Otobanlarda bisikletyolu yapılsın kampanyası başlatılmalı.....

Saygılar Blent Abi
:)
Desem kara yollarından git işine diye bir temiz sopa yerim herhalde:D

memet gercekten harika bir bol km li bir tur olmuş gün gelir d bende tekrar katılırım inşallah aranıza bol pedallamalar

@ABY

bız gercekten erken cıktık sabah 5,30 da yola cıktım 6 da mahmutbey gıselerdeydık.bır problem olmadı.zaten her pazar mbey-kumburgaz arasında bınıyoruz temde bır sorun yasamadık daha.yalnız edırne paralı yoldan cıkısta bır gecmıcız gıselerden,gıse memuru klubede felegını sasırdı,durun durun dıye bagırdı sonrada ''gectı gıttıler yaaa''dıye kalakaldı.bırde yol gercekten super otesı.avrupaya cıkıs oldugu ıcın en ufak catlagı bıle kapatmıslar devamlı f1 pistı gıbı bır asvaltta gıdıyorsunuz

@Hasan Hakan Koç

Hakan kardeşim,
Biz pazar günü olmasına rağmen iki ayrı ekibe yakalandık.
Birincisini atlatmamıza rağmen ikinciye yakalanınca E6 dan istemeyerek çıktık.
Arkadaşlar bu işi yakalanmadan hemde pazartesi yani iş gününde yapmışlar.
Nasıl yapabildilerse bu işin mutlaka bir sırrı vardır.
Aslında otoban yolun tehlikeside inkar edilemez. Bazı araçlar yolu adeta yarış
pisti gibi kullanıyor. Bide damperli son model kamyonlar varki emniyet şeridinin
hemen yanından gidiyorlar ve adeta spor arabalar kadar hızlı seyrediyorlar.
Bu nedenle ben otoyolları bisikletlilere pek tavsiye etmiyorum.
sevgiler ve selamlar.

A.Bülent Yamaner

@burgazz

:p bende diyorum ne kırıkkalesi..süper gezi olmuş mehmetcim,yalnız kendini hiç çekmemişsin...devamını bekleriz.iyi sürüşler..

selam
ya bu tem hastalıgı fene bulaşdı
edirneye gelmişken birde bulgaritana gecseydiniz
performan harika teprikler
anladıgım kadar 2 yol bike birde mtb gitmişsiniz
teprikler.....

evet 2+1 gıttık ama aslında hepımız yolcuyuz.hakan abım nedense yolu almamıs(otobuste cızılır dıye sanırım,gerci bende almadım daha ıyısını bısey olur dıye:) )

ayakalrınıza sağlık,vee güzel paylaşım için de çok sağolun

1 yıl önceki konuya yazmama kızanlar olabilir ama edirne-istanbul arasını sırf köpek tehlikesi nedeniyle bisikletle gitmekten vazgeçmeyi düşündüğüm bu günlerde sormak istedim

otoyolda yandan geçen araçların rüzgarı tehlikeli değil mi, polis fazla bişey yapmıyormuş demek, köpek gibi tehlikeler oluyor mu otoyollarda

arkadaşlar çok güzel olmuş ama babaeski tabelasını görmek daha bir güzel oldu
teşekkürler size

Geri