Scudo Sports

İstanbul-Çanakkale Turu-Yol Arkadaşı

canayaz0734

Daimi Üye
Tepki
602
İsim
Can AYAZ
Bisiklet
Diğer
Değerli Forum Üyeleri ,

26 Temmuz Pazar günü İstanbul-Beylikdüzün'den çıkış yapmayı, 31 Temmuz Cuma günü otobüs ile Çanakkale'den dönüş şeklinde plan yaptım.

Tur bisikleti ile geze geze yapacağım tura arkadaş aramaktayım;

-Kıyı şeridini takip ederek günlük yaklaşık 100 ila 120 km yol yapmayı planlıyorum,

-Çadır ile konaklama yapabilecek,

-Su,Çay,ikramlıklar hariç Yeme içme Almancı usulü olacak şekilde yol arkadaşı arıyorum.

Destek ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

1.Gün-Tekirdağ-Kumbağ

Gün 1.jpg

2.Gün

Kumbağ-Şarköy-Gelibolu

Gün 2.jpg

3.Gün

Gelibolu-Şehitlik-Çanakkale

Bu rotadan sonra Kilitbahir feribot istasyonundan Çanakkale'ye geçilir.

Gün 3.jpg

Scudo
Keyifli yolculuklar dilerim

orda dambıl görüyorum onları da almıyorsun dimi :) iyi yolculuklar keyifli bir rotaya benziyon tecrübelerini ve fotoğraflarını merakla beklicez

Hayırlı yolculuklar. Zamanlar denk gelmiyor bizde 2 arkadaş ile 2 veyahut 3 günlük konaklamalı bir tur planladık. Arkadaşın izin durumu haftaya müsait oldugu için tahminen cuma günü çıkacagız. Keyifli pedallamalar :)

ah o uçmakdere yokmu uçmakdere :) bu yaz sıcağında az iyi niyetimi almadı benim geçen hafta. Şarköyde sahilin en sonunda top sahası var orada çadır kurabilirsiniz. Karışan eden olmaz zaten kampçıların yeridir ;) İyi yolculuklar iyi eğlenceler. Tekerinize taş değmesin

Yollar nasıl Bende tur planlıyorum İstanbul edremit - edremit çanakkale istanbul. 2 güne geçermiyiz çanakkaleyi. Dağ tepe bayır yokuş durumlar nasıl

Geri