Scudo Sports

İstanbul - Çanakkale Turu Planlamaktayım. Yol arkadaşı arıyorum.

3 ila 5 kişi aralığında bir grup olunsa ben hazırım da, net bir şey çıkmıyor ortaya.
Yaş farkı da olsa şöyle kafa dengi, birbirine güvenebileceğin bir oluşum yapsak, gece pedal bas, gündüz ağaç gölgesinde uyu, veya bu sıcak biraz durulursa tersini yap vs vs.

Yanlış anlaşılmasın ben hazırım.

Scudo
Ben de eğer Eylül ayında çıkacak olursanız, işlerimin yoğunluğuna göre katılmak isterim... Benim ilk uzun turum olacak. Bagaj ve mat..vb eksiğim var ama onlar da kolay tamamlanır...

Arkadaşlar, 10 Ağustos'a kadar olan süreçte herhangi bir arkadaştan destek alamayınca, turu yapmamaya karar verdim ve herhangi bir hazırlık yapmadım. 2 gün önce Türkiye'ye kavuştum şükür. Şahsi olarak turu seneye gerçekleştireceğim Allah nasip kısmet ederse. Lakin birçok arkadaş istekli çıkmaya kendi aralarında konuşursa güzel bir tur ortaya çıkarabilirler inşallah. Allah'a emanet olun

Saygılarımla.. :)

Bu tur yapildimi ?

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Berat kardeş, olmadı bildiğim kadarıyla, artık inşallah nisan-mayıs gibi gideriz. Artık okullar açılıyor, şehir içi konulara, yağmurlu çamurlu konulara dönüş vakti....

Ben gelmeyi cok isterim anca temmuz sonu falan uniye hazirlaniyorum lys tercih donemi falan anca

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Murat Semiz

Bu standartlar dogrultusunda bende takipteyim ama hazır degilim yani
Kondisyonum yok. tur tarihi belli olursa. Durumuma gore katilmak isterim

60-70 km günlük, düşük bir hedef değil mi? benim de aklımda vardı böyle bir tur, ama mesela istanbul-gelibolu arasında sadece marmara ereğlisi'nde durmayı uygun gördük gibi bir şey.
dönüş de lapseki-bandırma-mudanya güzel gibi.

bu tur için yol lastiği de elzem galiba, mtb var bende.

bende bu turu düşünüyorum ama ancak ramazan bayramında yapabilirim uygun müsait olan varsa konuşalım değerlendirelim derim.

Geri