Scudo Sports

İstanbul - Çanakkale Turu Planlamaktayım. Yol arkadaşı arıyorum.

@Sinan Ş

Sinan Bey, aslında İstanbul'dan başlasanız ve beraber pedallasak çok sevinirim.

@Ergin Yurttaş

Hocam, Ağustos 23'üne izin alırsanı beraber pedallayabiliriz. Saygılarımla..

Scudo
haziran 9 da mudanyadan çanakkale tarafına gidiyorum gelmek isteyen var ise beklerim. tüm rotalar hazır.

Kabatepe Orman Kampı'nın sayfasında, geçici olarak ama meçhul bir gelecek için kampın kapalı olduğu yazıyor. Nerde çadır kuracaz ???? Açığa veya sahile kursak jandarma kovalar mı ???

Gelibolu'da hiç bir yerde sıkıntı çıkmaz. Şehitliğe çadır kurulmadığı sürece sıkıntı yok. :)

Ağustosun 10'unda kesinleşecek. Eğer gelen olmazsa malesef iptal edeceğim tek başıma çıkamam çünkü..

Selamlar ,
Ben izine agustosta cikarim demistim fakt 1 haftadir izinliyim ve temmuzu kapattim.
Simdilik agustosta izin gozukmuyor ama belli de olmaz
:)

10 Ağustos'ta kesinleşecek :) ben de bekliyorum.

İst-Çnk açık otobüs biletim var. Değerlendirmek istediğim için gidişi otobüs, ve ancak dönüşü bisiklet üzerinde geri dönmek için yol arkadaşı lazım. Otobüs güzergahı sabit, terse döndüremiyorlar. Buna göre ayarlayabilecek yol arkadaşı olabilir mi? Ağustos. Dönüş yolu üç tam gün iki gece konaklamalı yapılabilir diye düşünüyorum. Çadırı nerelere kurabileceğimi bilemiyorum, deneyimli arkadaşların benzin istasyonları veya cami avlusu gibi hikayelerini okuyorum. Açıkçası anayoldan gitmek yerine evreşeden içeri girip köy yollarından hiç anayola girmeden Tekirdağ'a ulaşmak.

Hakan bey merhaba bisikletimi upgrade edip sizinle gelebilirim ? dilerseniz detayları whatsapp kullanıyorsanız konusabiliriz

0546 400 34 81

saglıklı pedallar

Yenİ turdan dÖndÜm lakİn tekrar bİr tur tertİpleyebİlİrİm eĞer olmaz İse eŞlİk edebİlİrİm sİzlere

İki arkadaş eylül ayında yıllık iznimizde çanakkale planımız var idi eğer günde şaşma olursa bizde katılmak isteriz size !?

Valla cuma akşamdan çıkıp pazar akşam Istanbul'da olabileceğimiz bir şekilde planlarsak ben de gelirim her türlü.

@alperK

Valla mesafe uzun oldugundan ve vakit sıkıntım oldugundan ben tekirdağa kdr aracımla gitmek,ordan Hakan'a katılmak istiyorum hala.
cts sabah tekirdağ'dan pedallayacak şekilde-pazar ve pazartesiyi kullanabilirim,bu durumda çanakkale'den otobüsle tekirdağ olacak tabiki.
uyan olursa 2-3 günlük takılır grubun bir kısmı,diğerleri uzatır vs.

Arkadaşlar şuan Berlin'deyim en kısa sürede sizlere dönüş yapacağım. Hepinize hayırlı geceler, Allah'a emanet :)

selam bisiklet severler.. çanakkale tur planlarınız ne düzeyde 23-24 ağustos tarihi planlanılmış şimdi tam kesin bir şey varmı giden gitmeyen ?

Geri