Scudo Sports

İstanbul - Bodrum bisiklet turu

Sanırım hazırladığınız harita google'dan silinmiş. Tekrar hazırlamak gerekebilir.

Bir de şu var. 19 Mayıs tatili sayesinde 4 gün izin ile 9 günlük boşluk ayarlamak istiyorsunuz sanırım. Evet 1 günlük izin karınız olacak, fakat karşılığında yağış riskinin hayli fazla olduğu bir dönemde tur yapılacak.

Alternatif olarak, Haziran sonları ile Eylül başları arasında 5 gün izin alarak yine 9 günlük boşluk ayarlayabilirsiniz. İzinden 1 gün zararınız olur ama çok daha uygun havada turlama şansınız olur.

Her şey 17-25 Mayıs arasındaki havanın genel durumuna bağlı gerçi. Umarım genel olarak güneşli ve yağışsız olur. Fakat hava limoni ise ve bahar sağanaklarına yakalanırsanız turunuz berbat olabilir. Ben denedim çünkü. :) Tarih planlamasında bu riski de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Scudo
Yağış rizikosu var dediğiniz gibi öte yandan tur için ideal mevsim mayıs ayı.baktık olmadı hava kötü görünüyor B planı olacak yani yağış olmayan bir bölgeyede tur yapılabilir. 10 gün kalan tatil zamanıda çocuklarla geçireceğim Ç)

@karmatte

Keyifli pedallar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: karmatte
@karmatte

Linki yeniden copy paste yapın. Linkde "nokta nokta" kısımlar olmamalı.

Merakla bekliyoruz. Konuda ismim olsun. Takipteyim.

tur için kabaca rota lingtedir...
(link)

@karmatte

hocam aynı güzargahtan gideceğiz, ben ve bir arkadaşım 22 temmuz günü yola çıkacağız ve sizinle aynı rotayı kullanacağız, sadece kocaeliden başlayıp fethiyede bitireceğiz... marmaris üzerinden...

• Beğen
Tepkiler: karmatte
@karmatte

Bizim de 23 Mayısta Çanakkaleden - Bodrum yapacağımız netleşmeye başladı. 2 Kişi olacağız. İstanbul dan Otobüsle Çanakkale sonrası tamamen sahilden (Yaklaşık 730 km) Bodruma varacağız. Planımız günlük ortalama 100 yapmak. Bizden önce giderseniz yolda vukuat çıkarıp bize 1 Hafta sonra dayak yedirtmeyin :)

Merhaba,

17 MAYIS 2014 KIRMIZI BİSİKLETLİ GEZGİN olarak Çanakkale turu düzenleyeceğim turuma katılmak istenyenler iletişime geçebilir yada sizinle ortak bir tur yapabiliriz.

Başlangıç rotası tüyap olup bitiş noktası abidiye dir. Tekirdağ ve Şarköy tarafından gideceğiz gelmek isteyenleri beklerim.

iyi pedallamalar.

17 mayis 2014 Çanakkale turu - BisikletForum

• Beğen
Tepkiler: cembarlasic
@karmatte

Heyecan dorukta Bodrum kesmes bizi sonrasında yola devam...

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Vakit çabuk geçiyor. Sizden 1 hafta sonra çanakkaleden bodruma doğru bizde yola çıkıyoruz. Size keyifli pedallamalar dilerim.

keyifli pedallar hocam sag saglim gitmeniz dilegiyle

Keyifli pedallamalar arkadaşlar rica etsem rotalarınızı paylaşabılır mısınız veya yazabılır mısınızz daha doğrusu sunu sormak istşyorum rota olarak canakkale izmir yolu nu mu kullanıyorsunuz yoksa daha içeriden sahile yakın olan yolu mu ?

Geri