Scudo Sports

İstanbul-Bodrum /A.Y.P.G/

arkadaşlar tebrik ederim. keşke haberim olsaydı Bodrum'a geleceğinizden sizlerle vakit gecirmek Bodrum'da gezdirmek misafir etmek isterdim. bir daha ki sefere artık arkadaşlar kendinize iyi bakın

Scudo
Arkadaşlar merhabalar ,

Tur çok iyi anlamda iyi geçti. Öyle çok büyük sorunlar yaşamadık. Kondisyonu normal anlamda da olsa iyi olan arkadaşlar uzun turlardan kaçınmasın. Yollar , insanlar güvenli. Planlı , programlı gidilirse her arkadaşımız uzun tura çıkabilir.
Yalnız uzun tura tek çıkmamaya özen gösterin. 2 veya daha fazla kişilik gruplarda yardımlaşma çok önemlidir. Birbirinize yardım edersiniz ve her şekilde her problemi halledebilirsini. Neyse fazladan uzatmayayım ben :)

Sefa kardeşim resimleriyle çok iyi anlatmış zaten turumuzu. Ona buradan teşekkür ediyorum.

YALÇIN ÇANAK

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@M.Akif Yavuzcan

Selamlar,

Kilometre olarak, 650 net 700 ü gördük sayılır.

Hava sıcaklıkları ve yolda yaşadığımız aksaklıklardan dolayı benim ve korayı kilometre saatlerimiz belirli bir zamandan sonra sıcaktan kafayı yemiş durumdaydı.Yalçının kilometre saatide fazla geçmeden bozuldu ... Net rakam istiyorsanız 650 kilometre olarak söyleyebilirim. Hıza gelirsekte en yüksek hızımız bazen 70-75 rampa inerken,düz yol ki begamada başlıyor 30-35 gösteriyordu kilometre saatleri.

Yalçın'la tura çıkmadan önce konuşmuştuk. Tur esnasında bi başlıkta "bugün ....'deyiz (yeri hatırlamıyorum şu anda)" yazdığınızda şok olmuştum. Oldukça kısa bir zamanda uzun bir yol katetmişsiniz.

Dağcı_gezgin abimizin söylediği gibi gece yolculukları tehlikeli olabilir diye düşünüyorum ben. Çok şükür kazasız belasız atlatmışsınız. Gece bile yola çıktığınızı görünce şok oldum. Herhalde DELİKANLI'lık bu olsa gerek:) yine de dikkatli olmak gerek.

Tebrik ediyorum arkadaşlar. Bizim tur gibi yarıda kalsa da yaşadıklarınız çok güzel şeyler. Turu bitirdikten sonra insan "keşke dönmeseydim"leri daha çok söylüyor.

Keşke beraber yola çıkabilseydik. İnşallah önümüzdeki yıllarda yaparız.

Paylaşım içn teşekkürler ayaklarınıza sağlık

Harika bir tur :) Hep hayalini kurduğum bir güzergah.Allah banada kısmet eder inşallah.Çok güzel anlatmışsınız.Ençok dikkatimi çeken bukelemun oldu:DYazık yolun rengini almış kamyoncuda fark etmeden ezmiş.Anlatımınız çok güzel.Tebrikler sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Umut Palabıyık

Yorumun ve iyi dileklerin için sağol Umut kardeşim. Performansımız bir anda atınca:D 2.gün aksamı kendimizi İzmir Konak da bulduk. Öyle yorgun bitkin bir halimizde yoktu.

Sizle pedallamayı bizde çok isterdik. Kalabalık olunca daha bi güzel oluyor uzun turlar.
Şu söylediğin keşke dönmeseydim olayı harbiden daha eve girdikten yarım saat sonra başladı. Tek bile pedallayabilirdim o derece. Sonradan artık avutmaya başlıyor insan kendini. Bir daha ki sefere daha iyisini yaparız diye. Tecrübe oldu falan diye :)
Neyse ne yapalım öyle yada böyle bitti işte. İnşallah bir daha ki sefere hep birlikte pedallamak dileğiyle. Hoşçakal

Geri