NEVRES KME
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.480
- Bisiklet
- Specialized
2014 Yılı Ocak ayında başlattığımız BF’ liler buluşalım, tanışalım birlikte pedallayalım etkinliklerimize, forumdaşlarımızın güzel yorumları olmuştu. Zaman içinde tarafımdan verilen ziyaret sözleri ve yapılan pedallama davetleri neticesinde rotamı İzmir olarak belirledim.
04 Nisan akşamı Kamil Koç firması ile saat 23.00 de hareket edeceğim.
05 Nisan günü Mustafa Tabanlı ve Çağlayan arkadaşlarım eşlik edecekler önce bana.
Kendilerinden ricam; öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki farklı rota hazırlamaları. Böylelikle katılmak isteyen Bisiklet Forum Pedaldaşları programlarına göre kendilerine uyan zamanı seçebilirler diye düşünüyorum.
Ayrıca benim içinde farklı rotalarda pedallamak güzel olur.
05 Nisan akşamı saat 23.00 de İstanbul’a dönüş için hareket edeceğim.
Bisiklete binme arzu ve isteğiyle tanıdığım Bekir Aydoğmuş arkadaşı ve A.Aşkar’ı, Turan Babacan, Enes Savaş ve adını sayamadığım forumdaşlarımla birlikte pedallamak, pedal için müsait değillerse bile masamızı, sohbetimizi paylaşmak isterim.
İstanbul’dan bana eşlik edecek arkadaş olacak mı henüz bilmiyorum.
Rastlaşmak ve keyifle pedallamak dileğiyle.
Sevgi ve saygılar
Nevres
04 Nisan akşamı Kamil Koç firması ile saat 23.00 de hareket edeceğim.
05 Nisan günü Mustafa Tabanlı ve Çağlayan arkadaşlarım eşlik edecekler önce bana.
Kendilerinden ricam; öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki farklı rota hazırlamaları. Böylelikle katılmak isteyen Bisiklet Forum Pedaldaşları programlarına göre kendilerine uyan zamanı seçebilirler diye düşünüyorum.
Ayrıca benim içinde farklı rotalarda pedallamak güzel olur.
05 Nisan akşamı saat 23.00 de İstanbul’a dönüş için hareket edeceğim.
Bisiklete binme arzu ve isteğiyle tanıdığım Bekir Aydoğmuş arkadaşı ve A.Aşkar’ı, Turan Babacan, Enes Savaş ve adını sayamadığım forumdaşlarımla birlikte pedallamak, pedal için müsait değillerse bile masamızı, sohbetimizi paylaşmak isterim.
İstanbul’dan bana eşlik edecek arkadaş olacak mı henüz bilmiyorum.
Rastlaşmak ve keyifle pedallamak dileğiyle.
Sevgi ve saygılar
Nevres