Scudo Sports

istanbul belediyesi bisikletle ulaşım anketine katılalım arkadaşlar...

anketin tarih olmasi bizim ona gerekli ozeni gostermememiz anlamina gelmez... eger ona katilim olursa yetkililer bunu dikkate alabilirler...
ben de istanbulun tek eksiginin bisiklet yolu oldugunu dusunmuyorum, ama o da bir baslangic olabilir...
sonucta insanlar egitimsiz diye biz neden bize faydali olacak bir altyapi hizmetinden vazgecelim ki?
eger o bisiklet yollarini bisikletle doldurmayi basarirsak o insanlra yer kalmadigini da gostermis oluruz...

Scudo
herkese söledim bütün tanıdıklarım yaptılar inş en kısa zamanda görülür ..

youtebe'de izlemiştim belki içinizde izleyenler vardır. Keşke sık kullanılanlara alsaydım hiç aklıma gelmedi, tekrar denk gelirse linki vereceğim. Yurt dışında bir ülkede bisiklet yolu vardı ve yolun bir bölümünde çok dik bir yokuş var, devlet o dik yokuşta bisiklet yolunu sonlandırmamış dik yokuşun başına tren rayı gibi birşey yapmış bisikletin üzerindeyken ayağını pedaldan indirip o rayların üstündeki bisiklet pedalı gibi birşey vardı oraya takıyordunuz o sizi yukarı kadar çıkartıyordu. Hatta videonun devamında bir kadın ayağını o rayın içindeki pedala takıyor diğer ayağını bebek arabasının arkasındaki altaki demire dayıyor ve yukarı kadar hem kendi çıkıyor hemde bebeğiyle arabasını hiç yorulmadan çıkarıyordu o kadar çok hoşuma gitti ki. Adamlar halka hizmet için her türlü hizmeti veriyorlar. İnşallah birgün bizde de olur. bizde bisiklet yolu olsun yeter öyle dik yokuşları yürüyerekte çıkarız. :)

@soneryen

daha önce forumda verilmişti oldukçada ilgi çekmişti :) norveçteydi.. başka bir versiyonunun linkini ben vereyim ama:)

(link)

Ozan helal olsun link göndermişsin ama bu senin gösterdiğinde KGS ve OGS tarzı birşey kullanılıyor :) bu parayla galiba. Abi şaka bir yana bu görüntüleri İstanbul Büyük Şehir Belediye'sine göndermek lazım. Baksınlar belki onlar için bir fikir olur. Birde İstanbul'da aslında Türkiye'de bisiklet halen yurtdışındaki ülkeler kadar yaygın değil. Mesela Hollanda'da arkadaşım var orada bisiklet kullanan çok varmış.

Yaptım.Umarım yararlı Olmuştur...

Okula Giderken Bisiklet Kullanmayı Bende İsterim.

ama Ayriyetten Birde Bisikleti Koymak İçin Yerlerde Yapsalar Okullara Devlet Dairelerine Vs. Daha İyi olur

@onder ozdogan54

bu haber beni mutlu etti, yıllardır trafikte bisiklete binen birisi olarak.dilerim ki büyükşehir ,popülizm yapmadan bu yolları taparken profesyonel bisikletcilerede danışarak projelendirirsahil yolunda yaptığı saçmalıkları tekrarlamaz(bisiklet yolunun üzerine bank yerleştirmek ve çöp kutuları gibi :boese157: )

bisiklet yolunu yapsınlar da yola giren yayaları sonra düşünürüz

evet bu haberı bende duraklarda dagıtılan gazetelerde okudum :) acıkcası cok hosuma ve gıttı hayata gecmesı ıcın her seyı yaparım

üzerinden iki sene geçmiş olmasından ötürü linke ulaşılamıyor. Bildireyim dedim. Eğer güncel bir link varsa güncellerseniz ben de ankete katılmak isterdim. sağolun.

• Beğen
Tepkiler: kertman ve zuluflu
evet varsa güncel link istiyoruz. bende katılmak isterim.

Link ölmüş site hata veriyor

Server Error in '/IBB' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /ibb/popup/tr-tr/ulasim/anket.aspx

linki bi kenara bırakın 2005 te anket konusu acılmıs ama ortada belediyenin bir icraatı yok:)

(link)

arkadaşlar bu konuda çok hızlı hareket etmek gerekiyor perşempe günü genel sekterle görüşme yapılacak bu veriler masaya yatırılacak onun için herkesden ricam bu formu doldursun ve yollasın bir dakika

Geri