@Fatih Karakoç
Merhaba, öncelikle çok teşekkürler.
-konaklama için sadece çadır kullanmadık. Yani aslında niyetimiz o yöndeydi, ancak bir gün çok fena bir yağmura yakalandık, bir günde de bulunduğumuz yerde kamp alanı (ya da güvenilir, çadır atılabilecek bir yer) yoktu... o yüzden pansiyonda kalmak zorunda kaldık. Ama duş vs. için iyi de olmadı değil hani

kamp yerlerinde fiyatlar değişiyor; mesela truva da 20 liraya kalmıştık çadır başına geceliği. genelde 15 lira civarında ama yerler...
küçük köylerde kamp yeri yok, mesela biga'da bir benzinliğin arka tarafındaki bahçede kurduk çadırımızı. bozcaada'nın ayazma sahilinde var güzel kamp yerleri, orada rahat edersiniz. Onun dışında biz gittiğimizde henüz sezon tam açılmadığı için kamp yerleri de çok yoktu, ama temmuz'da daha rahat bulursunuz.
-3 bisikletten, sadece bir tanesinin, sadece bir lastiği patladı yaklaşık 600 km boyunca. Ki bu şansımızdı sanırım, yani 2 km'de iki kere lastiği patlayan da gördüm. bildiğiniz gibi lastik patlaması tamamen şans... (tabii ki korumalı lastik gibi faktörleri kenara koyduğumuzda. bizim lastiklerimiz standart lastiklerdi)
dediğim gibi sadece bir kez patladı. onda da tam ufak bir köyden geçiyorduk, 100 metre ilerde bisikletçi-motorcu vardı. orada hemen hallettik.
bunun dışında yama yapmak, 15 dk'lık bir iş eğer lastikte yarılma yoksa. yanınızda mutlaka yedek iç lastik bulundurun. tabii ki yama malzemeleri de...
-fotoğraf makinem prof. değildi. kompakt bir makine, sony-dsc-h55.
-günlük ortalama 100 km civarında yaptık. ama sürüş saatler değişti sürekli, çünkü çok gezdik, sürekli fotoğraf için durduk, biraz keşif gezisi gibi oldu kısaca.
-başlamadan önce antrenman yapmadık özel. ben zaten öncesinde de sürekli kullandığım için, ve başka sporlarla da ilgilendiğim için kondisyon açısından bir sorun olmadı.
Bayan konusuna gelince...

Arkadaşımız mesela hiç antrenmanlı değildi, başlarda biraz yorulmaya bağlı zorlandı tabi, ama sonradan o da açıldı. Eğer çok fazla şikayet eden bir yapıda değilse eşiniz, çok sıkıntı olacağını sanmıyorum

yine de birtakım fiziksel yorgunluktan kaynaklı gerilmelere hazırlıklı olun tabi, ara ara olabiliyor
bunlar dışında sizi en fazla zorlayacak şey, bence sıcak olacaktır. temmuz başında... mutlaka yanınıza güneş kremlerinizi almayı unutmayın.
Başka sorularınız olması durumunda, elimden geldiğince seve seve cevaplamaya çalışırım