Scudo Sports

İstanbul-Bandırma-Çanakkale-Ayvalık

Bence mutlaka ve mutlaka bu yolculukları yapanlardan fikir almak lazım saglıklı ve hos bir bisiklet yolculugu için :)
Düşünceler süper, umarım saglıkla ve sorunsuz tamamlarsınız.Guzel fotolarınızı beklıyor olacagım

• Beğen
Tepkiler: Hasan 16
Scudo
Bu güzergahtan geçen arkadaşlarımızın tecrübelerini bizimle paylaşmalarını bekleriz.Belki püf noktaları vardır.onları da iletsinler.Bizim ve daha sonra gidecekler için faydalı olur.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Ayvalığa geldiğimizde bisikletçi arkadaşlarımızı mutlaka ararız.Bir yorgunluk çayı içeriz.(Yorgunluk çayını bile planlamış olduk.)

Yolculuğun Çan kısmına kadar sorunsuz geçeceğini tahmin ediyorum.Daha sonra sahile inene kadar yol bulma problemi olur diye düşünüyorum.

@bur-k@

Bur ka durumlar ne Cuma gününü ne dersin

Sadece Bur ka için söylemiyorum.3 temmuz cuma günü Bandırma dan yola çıkalım ne dersiniz.

• Beğen
@xahi

üstad tur işi yalan oldu bisikleti satmak zorunda kaldım malum öğrencilik :( şuanda bandırmadayım geldiğiniz zaman bana ulaşın çayımı içersiniz ...

Yapma be Burak sağlık olsun bandırmaya gelince görüşeli telefonumu mail ine gönderdim.Çay içeriz laflarız.

• Beğen
ben ayın 7sinde edirne'den çıkıyorum. 2. gün ayvalıkta olucam. haberleşmek üzere.

• Beğen
selamlar arkadaşlar,
konuyu baştan sona okudum, işe başlayacağım tarih olan 15 temmuza kadar boş vaktim var, bu tarihler arasında bütçem elverdiğince yolda olmak istiyorum.
çadır ve kamp ekipmanlarımla beraber konaklamayı yollarda yapıp, yemek işini de en ucuz yoldan halledip mümkün olduğunca çok yer görmeye çok insan tanımaya gayret edeceğim.
bur ka ile aynı durumum, öğrenciyim ben de...bu yüzden bütçem belki de hayatımda en aktif olduğum zamanlarda son derece kısıtlı.

bu yazıyı okuyana istanbuldan kadar hangi yöne gitmem gerektiğine dair bir karar verememiştim. Kaz dağları gezisi müthiş bir fikir.
üstelik bir iki gün içinde yola çıkabilirim.

msn mail ya da özel mesaj ile hemen iletişime geçelim derim ben.
benim msn ve mail adresim, bozyilan@gmail.com

hoşçakalın..

• Beğen
@Emre Nallar

Rotamız farklı olsada bisiklet aşkı aynı .Kolay gelsin, yollarda görüşmek dileğiyle.

@Ümit Bozyılan
Teşekkürler Kardeş fikrimizi beğendiğin için.Temmuz un 3ü yada 4ü gibi Bandırmadan yola çıkmayı düşünüyoruz.

• Beğen
Teşekkürler Kardeş fikrimizi beğendiğin için.Temmuz un 3ü yada 4ü gibi Bandırmadan yola çıkmayı düşünüyoruz.
kim kim yola çıkacaksınız? ve rotanız nasıl olacak? :)
eğer kalabalıksanız, yeni bir katılımcıya yeriniz varsa bilmek isterim...
sevgilerle...

yarın 16:00 da bandırmadan ayrılıp trenle izmir e geçeceğim gelecek olan arkadaşları beklerim 16:00 ya kadar... keşke durumlar iyi olsaydı da ben de bandırma dan yola çıkabilseydim hayellerimi gerçekleştirmeye bu kadar yakınken son anda geri vitese almak kötü bir duygu :(
bazen lanet edip isyan edesim geliyor hayata ama bu zor koşullar insanı daha da güçlü yapıyor ... işine okuluna hayata daha fazla bağlanıyorsun... sözümü tutamadım üzgünüm umarım bu turu tamamlarsınız ben de burdan fotoğraflara bakıp mutlu olurum :) tur boyunca fazla mola vermeyin ki daha çok yer gezip görün bol bol soğuk limonata için kalorisi powerrade den daha fazla :D :D

sonradan gelen edit : şu kısa sürelik bisiklet hayatımda bana ellerinden gelen yardımı esirgemeyen delta bisikletteki serkan abi , davut abi, ulaş abi ve onur a teşekkür ederim :)

• Beğen
@bur-k@
insanın birşeyin yolunda olması önemli bir özelliktir.Siz bu turların çok daha kalitelilerini yapacaksınız eminim.selamlar sevgi ile kalın.

@Ümit Bozyılan

Rotaya buradan bakabilirsin Tarih Temmuz 4 gibi.
Fotoğraf bulunamadı.

Arkadaşlar bu geziye 5 temmuz azar günü saat 6.00 da Bandırma dan çıktım.Yalnızdım. Çok canım sıkıldı.Bir de Bigaya kadar olan yol çok kötüydü Biga Çan arası çok iyi.Çanda noktaladım geziyi. Sonra otobüsle döndüm Bandırma ya.

Gezi yazısını ve fotoğrafları en kısa sürede ilgili bölümde yayınlayacağım.Selamlar

Geri