Scudo Sports

İstanbul Avrupa Yakasında Velodrom istiyoruz! (change.org)

@celilcetiner Alanya sagol! Projenizi uretin, istanbul sizinle!
@Kazuya bunda bi sonuca ulasalim, ardindan Ankara icin tek yurek olalim.

Bu arada 549 arkadaslar! Lutfen diger forumdaslardan da destek!

Biz inandik.
Siz de inanin...

@mywashere
Bu aklimdaydi, change.org'daki imza verileriyle birlikte daha cok etkili oluruz.
Kampanya bitsin, twitter ve facebook bombardimanina baslayacagiz.
Burokratik bir kanal ariyorum direkt menseine gidip gorusmek icin.
Devam arkadaslar...

Scudo
@Kuzey Ege Dilekçenin,imzaların ve Velodrom ile ilgili bilgilerin (tanıtım,turistik,kültürel,yarışlar etkinlikler le ilgili bilgiler) olduğu dosya ile gidilirse etkileyici olur.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
yarın bisiklet federasyonu seçimleri var . yeni başkanla irtibata geçebilirsiniz.

@mywashere
O aşamaya geldigimizde forumda bir komite olusturup bir aksiyon plani uzerine kafa yoracagiz.

Arkadaslar konu hakkinda her turlu fikre acigiz. Istanbulda amacimiza ulastiktan sonra kampanyalari yurt geneline (ankara, izmir, bursa, adana, antalya, eskisehir, trakya vs) yaymayi hedefliyoruz. Mevcut kampanyada ulasacagimiz basari, hedefi genele yaymak adina elimizde onemli bir emsal haline gelecek.
Bunu elbettecyalniz basima yapamam, az once bahsettigim gibi bir komite olusturup is bolumu ile organizasyonu guclendirecegiz.
Ulkemizin bir bisiklet cenneti olmasi ve international duzeyde basarili olabilecek sporcular yetistirmesi icin burokratlar bir girisimde bulunmuyorsa buna onlari biz zorlayacagiz.
Devam...

Arkadaslar an itibariyle 569..
Devam arkadaslar. Sitenin bize verdigi hedefi de gectik...

572

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
Arkadaslar an itibariyle 597...
Konunun goruntulenme sayisi 2000lerde, yanlis bir foruma mi geldik acaba, motorsiklet forumu muydu burasi?
Buna ragmen imza 500lerde, olsun o da olumlu..

Kendimiz icin istemiyoruz arkadaslar. Hepimizin olacak. Dikkatinizi cekerim..

@Kuzey Ege Ben şimdi konuya baktım, görüntüleme sayısı 1 arttı ama bir tek oyum var, onu da verdim zaten :)
600 gibi bir katılım hiç de kötü değil bence ;) Bu tip kampanyalara destek biraz yavaş artıyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende verdiğiniz linkten katıldım onda sorun yokta bir arkadaşımı kampanyaya katacaktım bilgisayar başından change.org üzerinden kampanya gözükmüyor aramadada bulamadık anlamadık gitti anasayfaya gelse bu kampanya daha çok katılım olur

Sorunu buldum change ve googleda velodrom olarak çıkmıyor veledrom yazınca her iki taraftada çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Faceden tekrar paylasıp mustafa demiri etiketlesem mi :D Aynı zaman da enistemide etiketliyim o kadar kosturuyor parti için bizede bir faydasi olsun :)

@volkan Öz

Yalnız, sınırlandırma değil ama veledrom çocukla sürüş yapılacak yer mi tam olarak? Sanmıyorum. Millet 30-35 ortalama ile dönerken çocuklar antrenman yapanlar için de, kendileri için de çok tehlike arz ediyorlar.

Ayrıca, veledrom arkadaşlar. Velodrom diye bir kelime yok, yanlış olarak kemikleşmesin dillerde. İmzaladım.

Geri