Scudo Sports

İstanbul-Atilla Bisiklet Takımı

Scudo
@gamebit

merhaba, benim de ismim baris, kanlica da oturuyorum. yol bisikletim var. profesyonelsiniz ayak uyduramam pek ama eger bu civarlarda bisiklet suruyorsaniz ben de bir katilmak ve tanismak isterim. gerci ben pek sahil yolu dahil duzgun bisiklet surulecek yer bulamiyorum.. (trafik, ve iceri kisimlarda bol rampa)

• Beğen
Tepkiler: Bariskkk
İsterseniz takımın numarasını arayıp antrenmanlarda bizim takıma katılabilirsiniz.

Büyükçekmecede oturuyorum Klübünüze nasıl müracaat edebilirim?
Babamla birlikte katılacağız.Babam 1968 senesinden beri Bisiklet sürer , bende doğduğumdan beri. Klübünüzde başarılı ve eğlenceli zaman geçireceğimize inanıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bariskkk
-Atilla Bisiklet Takımı Bisiklet Federasyonunda 'İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü' olarak gözükmektedir.
-Takım sahibi eski milli bisikletçi 'Atilla Atay'dır.
-Adres = Nuh Kuyusu Caddesi No: 88/B Altunizade/İSTANBUL
-Telefon = 0216 474 76 06
-E-mail = info@atillabisikletklinigi.com
Arayıp görüşebilirsiniz. :in:

ferdi olmanın zorluğunu bugün anlamış bulunmaktayım.takıma gelmek istiyorum,haftaya cumartesi açıkmı klüp ?

@Onur Kahraman

Açık ilk sayfadaki telefon numarasından ulaşabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Profesyonel anlamda yarış koşmak isteyenlere , İmkan bulamadığı için yarışlara katılamanlara, Ailelerin güvenle çocuklarını emanet edemediklerinden dolayı bu sporu yapamayan, 1995-1998 Doğumlu Bisiklet sporunu seven Genç yeteneklere "ATİLLA BİSİKLET TAKIMI" olarak tam destek vereceğiz.

(1995-1996= Yıldız A)
(1997-1998= Yıldız B)

Takımımıza katılmak isteyen arkadaşlarımızı bizlere ulaşması yeterli olacaktır.

ATİLLA ATAY = 0533 232 99 51
ALİ EMRAH AYYILDIZ = 0555 809 75 20
TARIK GÜL = 0544 248 90 42

Atilla bisiklet takımı: Nuhkuyusu Cad No 88/B Altunizade Üsküdar İstanbul

Bizlere yukarıdaki telefon ve adreslerden ulaşabilirsiniz.

Merhaba ben 1-2 aydır falan bisikletlere aşırı ilgi duymaya başladım... Üsküdar'da ikamet ediyorum. Çengelköy tarafları... 22/10/1997 doğumluyum. 1.72 boyundayım 66 kiloyum. Ancak neredeyse hiç tecrübem yok ama aşırı bir istek var şuan. En fazla mahalleler arası bisiklet kullandım. Ama dediğim gibi çok süper bir hırs ve güvenim var kendime... Bir tane bisikletim vardı kömürlükten çıkardım toparlamya çalışıyorum ancak nerdeeee he zaten dandik de Ümit markalı :)) Bi iletişime geçenbilirsek çok iyi olucak zaten yakın kulüp... Bu adamın tecrübesi yok falan diyede düşünmeyin düşünceğinizi zaten hiç sanmıyorum daha gencim zaten kendimi geliştirebileceğime inanıyorum... Çok istekliyim cevabınızı bekliyorum...

İyi Akşamlar...

Merhaa cumartesi günü yazmış olduğum adrese 2 kişi daha gelicek konuşmaya, sizde gelirseniz hepberaber konuşmuş oluruz.Pazar günü sabah hava iyi olursa antremana katılırsınız sizinde potansiyelinizi görmüş oluruz.
bana cumartesi günü kesin gelip gelemeyeceğinizi özel mesajtan mesaj yollarsınız.

@Abdulvahit Yılmaz

Özel mesaj gönderemiyorum en az 50 mesajım olması gerekiyormuş... Cumartesi ancak 14:00 de falan gelebilirim. Ancak dediğim gibi ŞUANLIK pek bi potansiyelim yok dediğim rezil olmak istemem... Artı bisikletim yok şuan :( Ama kendimi çok geliştirmek istiyorum ve kendime güveniyorum....

Cumartesi saat 4 gibi toplantı yapmayı planlıyoruz.
o saate kendini ayarlayabilirsen iyi olur.

Nuhkuyusu Cad No 88/B Altunizade Üsküdar İstanbul > burada değil mi?

Birde bisiklet falan veya herhangi bir şey getirmeme gerek var mı?

Ne hakkında bir toplantı genel olarak ne konuşulacak?

Yardımınız için gerçekten çok teşşekürler.

Bu sporu nasıl yapıcaksınız.Yarışlar hakkında ve spor hakkında bilgilendireceğiz, Bisikletinizlede gelirseniz iyi olur bisikletinizede bakmış ve durumunu değerlendirmiş oluruz.

@Abdulvahit Yılmaz

ali bey ...
attilla bisiklet takımının başarılarını dilerim ve antremanlarınızın sürekli olmasını arzu ederim bisiklet forumun gezi organizasyonları bölümünde açılan hafta içi antreman topiği ve hafta sonu antreman topiklerine katılım az olmuştur .....
üç insan çalışmıştır aytekin erzan ,onur berberci ve ben ......bunun dışında çekirdek kadronun dışında arkadaşların çoğu ya çalışmakta yada öğrenci olmakta tabi öğrenci arkadaşların ve de çalışan arkadaşların bu bisiklet sporuna vakit ayırmaları takdire şayandır evet ilerleyen yaşıma rağmen 10 kiloluk karbon scale large kadro ile çalışmalara devam ediyorum bunun yanında beslenmeye dikkat ediyorum doktoruma gözükerek neler yemem gerektiğini öğrenmiş bulunmaktayım 5 yıldır süren antreman turlarımda diyebilirimki çok tehlikeli bir kaza geçirmedim 1976 da bisiklete başladım bir çok bisiklet eskittim ve 2 elden sattım.......
bu aşk bitmez heleki performansının tadına varmış olanlar için .......
evet gençler var istekli gençler malesef ülkemizde bunları değerlendirecek güçlü uzman antrenörler az ........bisiklete daha fazla önem verilmesi gerekir ....ve bu ülkede hak ettiği yere gelmesi lazım .......tabi bunun için sağ duyunun gelişmesi lazım .......çalışmalarınızda başarılar dilerim .......

esen kalın ........

Anlayışınız ve yorumunuz için çok teşekkürler.
Bizde Türkiye'de bu sorunu çok iyi bildiğimiz için yine taşın altına elimizi koyduk ve bu spora yeni yetenekler yetiştirmeye karar verdik.
İnşallah sizin gibi düşünenler arkamızda olur ve takdir eder.

@Kudret Kurtcebe

Tüm takıma merhaba, kaldırılan :boese157: gençler ve masterlar konusu hakkında federasyon ile görüştünüz mü??

Geri