Scudo Sports

istanbul - antalya

istanbul - antalya mı?
valla sizin gözünüz dönmüş, ben 100 km lik tulara çıkarken korkuyorum.

Scudo
@kırlangıç

Ben de ilk defa çıkacağım ama işin zevkinin burada olduğunu düşünüyorum:) Zamanım olsa Türkiyeyi dolaşırdım:)

@santefe

arkadaşlar rotanızı topçulardan yalova,bursa,susurluk,balıkesir, kırkağaç,akhisar,saruhanlı,manisa üzerinden yaparsanız ki en kısa yol budur (bandırma yolunu kullanmazsanız eğer tabi) ortalama mesafeniz 570 km olacaktır.amaç gezi ise yanınıza fazla fazla pedalcı alın ama eğer benim gibi 16 saat kadar bir sürede ayvalık'a ulaşmaksa kalabalık çıkmayın derim.sohbt ederken anlamıyorsun ve saat çok çabuk geçiyor. yinede yolunuz açık olsun.başarılar

@kırlangıç

niye korkuyorsun sen ya.millet dünya turuna çıkıyor.100 km dediğin nedir.dalda bir kuru yaprak . :D :D seninle tanışalım kırlangıç.pazar ada turuna gel ve ben kırlangıç :p diye tanıt kendini.bakalım neden 100 km gözünü korkutuyor.o gözünü şişiririz gerekirse :D :D bi daha korkmazsın

uğur msn maille aynı mı ekledim ama bi baksana diğerleriyle de msnden faln ortak konuşursak daha çabuk iletişime geçebiliriz.

değerli arkadaşlar,yazılanları heyecanla okudum.ben de böyle bir planın içindeydim ama sanırım tarih daha netleşmemiş.istanbuldayım.bir kaç gün içinde eskişehire gidip bisikletimi getireceğim.daha geç bir tarihte yola çıkarsanız,sizinle gitmeyi çok isterim.bu arada geç dediğim tarih de bir hafta ya da 10 gün sonra :) umarım aynı yollarda görüşmek üzere... :)

arkadaşlar kusurabakmayın :/ arkadaşlarla konustum izmir e kadar vasıta ile gitmek istiyorlar ve yarın 12:30 yenikapıdan feribotla bandırmaya oradan otobus ile izmir e gitmekte karar kıldılar eger gelmek isteyen varsa bekleriz telefonum 0544 684 94 54 izmirden ise ya pazar akşamı yada pazartesi sabahı antlaya istikametinde pedallıcaz beklerizzzz....

yolunuz açık olsun başka sefere kısmetse :)

otobuse nasıl sıgdırıacaksınız o bisikletleri peki firmalar sorun cıkarmsın sonra . hangi firma ile ggideceksiniz

daha sonra fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyoruz.. iyi eğlenceler..

Geri