Scudo Sports

İstanbul Ankara Denemesi

@S-Works belli olmaz bilirsin bende deliyimdir. Ama imkanlar çerçevesinde :)

• Beğen
Tepkiler: S-Works
Scudo
@mümtaz öztürkBu konulara girmezsek sevinirim . O suruslerin amacı farklı .

Benim hedefim belli. Ancak iddiam yok. Amacım kendi rekorumu kirmak, kendimi denemek. Hayallerimin peşinden sürmek . Yolda sorun yasarim, kendimi iyi hissetmem , olumsuz durumlar olur . Gider bi otelde kalırım. Ertesi gün devam ederim. Çok önemli değil .

Lütfen tartışmaya mahal verecek konulara girmeyelim. Teşekkür ederim .

@mümtaz öztürkTeşekkür ederim .

@S-Works

Tarih seçimi doğru,eylül,ekim,olabilir,sıcağa dayanıklı iseniz ağustos,yok dayanıklı değil iseniz nisan 2018.
18 sefer yaptığım kartepe etabını 1 günde tamamlamış idim,en iyi rekor 12 saat sele üstü 2 saat 15 dakika mola,toplama 218 km,molanin 45 dakikası feribotta geçti ,uzun rotayı seçerken dönüşude hesaba kattım,bu nedenle Kartepe ıstanbuldan en iyi güzergah bostancı,eskihisar feribot ,oradan topculardan suadiye köyden otel Kartepe için ,dönüş aynı idi,tek farkla yalovadan feribot yeni kapı.etap 100 km sonra 15 km eğim aynı yerden iniş ve 72 km yalova idi,yanlız kısa mesafe yarışlarında uzun turlara gitmenin bana bir artısı olmadı,ama 50 km non stop ve 33 km non stop idmanlar 2016 ve 2017 'de bir birincilik birde 2 incilik kazandırdı,tabi mukavemete dayanan uzun turların adrenali başka bir zevk idi.

@Kudret KurtcebeSıcakla ilgi tek sıkıntım derimin yanması :) tabi hava ne kadar serin ve rüzgarsiz olursa o kadar iyi .

Yarış olarak 1 kere edirnede düzenlenen yarışa katıldım . Çok sevmedim . Tabi bunda ağrıyan dizime bağlı motivasyon bozukluğu ve tek sürmemin etkisi büyük . Peleton da insanlara güvenemiyorum.

Dönüş yolunda supurgeye binmeyi bile düşünmüştüm. Ancak bi türlü gelmek bilmedi . Finişe yaklaşınca geldince tamamlamaya karar verdim . Yaa kategori sondan 10 . Oldum ;)

Marmara için güzel diyorlar. 1 de ona giricem . Begenmezsem yarış defteri kapanır .

Uzun km sürmek daha çok keyf veriyor bana .

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Bisikletle değil ama arabayla o yolları 3-4 kez kullandım. Akyazıdan zonra zorlanmaya başlarsınız. Nallıhan'ı geçtikten sonra da bozkır rüzgarları canınızı sıkabilir. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi rüzgarın hesaplanarak yola çıkılmasında fayda var. Nasip olursa Ayaş'tan sonra eşlik edebiliriz size. Şimdiden pedalınıza kuvvet.

• Beğen
@FARGOPeki asfalt kalitesi nasıl yolların ?

@S-Works

Marmarayı düşünüyorsanız,2017 etap marmara ideal rota idi,orhanli çıkış bursa nilüfer, 53 km
24 eylül pazar günü hava açık güneşli ve de rüzgar yoktu poyraz arkada kaldı iş kolaydı,2018 marmara aynı rota olur ise şık olur tabi,asfalt kaymak idi.

@Kudret Kurtcebe Kesinlikle katılıyorum Kudret abi. 2017 Marmara rotası çok güzeldi ve yarıştan çok zevk almıştım. Edirne veya Çeşme gibi grup kopmaları yoktu. Bir peletondan diğerine gidiyordum. 2018 de eğer yine aynı rota olursa muhteşem bir yarış yine bizi bekliyor derim.

@S-Works

Kapama kapama gel sen abini dinle ve yarışlarda keyif al. Kürsü görmek için değil keyif için yarış.
Seninle daha Uludağ ve Kartepe yapacağız.

• Beğen
@ali baykalBilgi için tesekkurler. Ulaşırım kendilerine .

@Kudret Kurtcebe

Bende @S-Works ile Feribotu saymazsak 9:20 Yalovadan 13:00 Sakarya 145 Km yaptık ve gün için 100 Km öyle sürerek akşamı 245 km ile kapamıştık. Biliyorum ki @S-Works isterse yapar ama tek biraz zorlayacak.

Keşke zamanı 10 yıl geriye alsak bekarlık dönemine o zaman kesin yol arkadaşı olurdum.

@Mur@t_Ok Murat Bey nasılsınız. Sizi buralarda görmek büyük şeref efendim bizim için. @S-Works beyefendi araç eskortu ayarlarsa kendine psikolojik olarak daha üstün ve daha tehlikesiz bir seyahat yapmış olursunuz bence.

@S-Works
Beypazarı Ankara arası asllat fena değil, (2016 yazı itibariyle söylüyorum) Beypazarından sonra asfalt kalitesi düşük hatta yer yer yol çalışmaları vardı. Beypazarı Kuş Cennetinden sonra bölünmüş yol bir müddet gidişli gelişli idi. Mudurnu yolu üzerinde de çalışmalar vardı. Aradan her ne kadar 15 ay gibi bir süre geçmiş olsa da o çalışmaların tamamlandığını düşünmüyorum.

• Beğen
@trainspotting35

Teşekkür ederim.Vakit buldukça bakınıyorum işte.

• Beğen
@trainspotting35

Buyrun dusterle eskortum olun. [emoji85]

@FARGO

Anladım o halde bi akort anahtarı da almakta fayda olacaktır .

@S-Works Benim için büyük şeref olur efendim ancak benim durumları biliyorsunuz. Araç emrinize amade ama şoförlük yapamam.

• Beğen
@S-Works
Hem cildi korumak hem daha görünür olmak adına ince - nefes alan beyaz ve uzun kollu bir forma kullanın derim. Yazın özellikle uzun sürüşlerde kolların yanmaması için uzun kol forma çok işe yarıyor.

pocavip-ls-jersey-navy-w.jpg
Tavsiye ederim :harika:

Senin gibi günde 150-200km turlar yapmış biri olarak, Ankara İstanbul arasını da arabayla yüzlerce kere gidip gelmiş biri olarak bu işi kışın 2 günde yapmanı tavsiye ederim. Ankara'ya yaklaşırken yokuslar başlayacak ve o saatlerde karanlıkta ve yolun sağında 10- 20km ile yokuş çıkıyor olacaksın. Hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.

Ha yazın sabah 5te çıkılır bir delilik yapılır vs anlarım ama kışın aman diyeyim. Abanta git mis gibi koru otelde bir gece kal ertesi gün Ankara'dasin. Keyifli olur, zevk alırsın...

Bu rota ile bir günde Anıtkabir hedefinizden uzaklaşırsınız. Ben olsam E5'i takip edecek bir rota hazırlardım.

• Beğen
Geri