Scudo Sports

İstanbul Anadolu Yakası Alışveriş Noktası

ERTĞRL

Aktif Üye
Tepki
137
Bisiklet
Sedona
Selamlar.
Şöyle kaskdı, eldivendi, çamurlukdu, ne bileyim işte km saatiydi, yama setiydi, ışıktı, iç lastikti vs. şeklinde yüklü alışveriş yapmayı planlıyorum. Kendi bisikletçim iyi hoş(okuyorsa alınmasın) ama elimde böyle bir listeyle gidince ona 80 euro buna 40 dolar... derken bir bisiklet parası ödeyip çıkacağımı da iyi biliyorum.

O nedenle, acaba İstanbul Anadolu yakasında biraz daha hesaplı, ürün çeşitliliği olan, hafiften Decathlon ayarında bildiğiniz bir yer var mıdır?

Saygılar, sevgiler.

Scudo
Eskişehirde oturuyorum, arada anadolu yakasına geliyorum.
Bu nedenle bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama Kadıköy veya Üsküdar'dan geç vapurla karşıya, Sirkeci'den al istediklerin hesaplı.Eğer Bostancı'daysan deniz otobüsü alternatifinde var bisikletle geçmek için.

Çekmeköy de emniyettin bir paralelinde bisiklet diyarı var. Büyük ihtimal ulaşım olarak sana uymayacak. olurda uyarsa benim sevdiğim bir yer tanıdık kazansın isterim. Fiyatlarda çok hesaplı.

@ERTĞRL

Bisiklet parçaları ve ekipmanları satışında anadolu yakasında böyle bir yer yok maalesef. Yakında avrupa yakasında Decathlon mağazalarının sayısı 3 olacak.

Metrobüs ile Zeytinburnu'na kadar gidip sonrasında 10 dk yürüme ile Marmara Forumdaki Decathlon mağazasına varabilirsiniz.

@Can_517
Can arkadaşın dedigi yer Özge sokakta Murat'ın yeri olan Bisiklet Diyarı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Can_517
@Ozan Güneri

Evet doğru iyi esnaflar. bakım alış veriş v.s arabanın arkasına takıp Üsküdar dan kalkıp gidiyorum. Aydın abi, zeki abi, murat yolun düşünce selam söylersin Üsküdar dan Can. aydın abiye tosfed organizasyonlarındaki can dersen net anlar ; )))

@barış kalkan

Pendik'teyim ben, tam olarak nerededir acaba?

Konu beni de yakından ilgilendiriyor bende yüklü bir alışveriş yapmak üzereyim bu arada sirkeciye gitmek fiyat olarak belirgin,memnun edici bir fark sağlar mı arkadaşlar?

@Fatih Çetin

Fatih bey kim diyor anadolu yakasında böyle bir yer yok diye.adam decathlona gitsin 2-3 katı paramı versin.anadolu yakasında tek yer var oda pendikde efor bisiklet ve ısrarla gitmesini isterim bu arkadaşın oraya hem cana yakın,esnaf olmayı başarmış bir arkadaş var orda sevgili şenol ve uygun fiyatı artı ustalığıda cabası.

Eğer özel bir ürün aramıyorsan, kesinlikle herkesin bildiği yabancı alışveriş sitelerinden al, hepsini yarı fiyatına alırsın,, bi bak derim

Çok saolun arkadaşlar. Pendik'te efor bisikletle tanışmış bulunuyorum. Aradğımı fazlasıyla buldum diyebilirim. Muhtemelen bundan sonra uğrak yerim olacak.

• Beğen
Tepkiler: Rıdvan SIĞAN
Geri