Scudo Sports

İstanbul anadolu-kocaeli gebze civarı haftasonu gurubuna ilgi var mıdır?

Tepki
31
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
arkadaşlar selam, ben kocaeli gebzede oturan bir bisiklet sevdalısıyım, bu civarda yada istanbul anadolu sahil yolu için bir antreman grubu kurmak mümkün müdür katılım oranına birlikte bakalım istedim.. yada peryodik antremanlar yapan bi grup varsa dahil olmak isterim..
Sevgiler..

Scudo
Merhaba
Aynı ildeyiz fakat birbirimize çok uzağız.Senin aradığın şekilde bir gurubun içerisinde ben de çok olmak istiyorum.Umarım aradığını bulursun :)

Merhaba
Aynı ildeyiz fakat birbirimize çok uzağız.Ben yahyakaptanda oturuyorum.Senin aradığın şekilde bir gurubun içerisinde ben de çok olmak istiyorum.Umarım aradığını bulursun :)

aslında bir tren uzaktayız çok da olumsuz bakmak lazım ama biraz daha katılım olsa mesafeler sorun olmaz:)

ben gebzedenim bugün cem sevin ve grub'u buraya geldi.temmuzda bir plan tekrar var temmuza doğru iyice bir düşünürüz bu grup işini?

@hayko-cepkin

tamamdır çok sevinirim tekrar konuşalım temmuza doğru. Gebze de böyle bir grup yok sanırım.

birşey sorucam.son 5 günde güzeller mahallesi 938 sokak civarında trek 6300'lü bir bisikletçi geçiyor.sanırım forumdan kendisi forumda ise tanışabiliriz

orada olsam kesin gelirdim ama konyadayım:(
belki seneye öss den sonra :)
size keyifli pedallamalar

Merhaba bende 42 evler/İzmit te oturuyorum çalıştğım zamanlar haricinde pazarları boş oluyorum müsaitolursanız beraber pedallayabiliriz facebook.com/hasantasdelen78 ulaşabilirsiniz :)

Güzellerdekini bende farkettim :) bende arapçeşme deyim ama gebzede bayabi profesyonel var denk gelmemişsiniz

Bende Körfez'deyim :)

@Taner James

Uzun tur yapıyor musun pazarları musait olursan uzun turlar yapabiliriz :)

@hasan454

Ramazanda gündüze ara verdim anca akşamları arada sürüyorum,
ramazan sonrasında inşallah, haberleşiriz.
Teşekkürler.

Arkadaşlar bende Çayırova dayım haberleşirsek katılırım :)

Geri