Scudo Sports

İstanbul - Adana, 1001 Gece Masalı Gibi.

gerçekten süper bir tur.bisikletleriniz sedonanın hangi modeli resimlerde okuyamadım

Scudo
Abi ikinizi de çok tebrik ediyorum. Bizlere ilham ve cesaret verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Yaptığınız şeyi görüp takdir etmemek ve imrenmemek elde değil.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@alper benli

Bizim de planlarımız ilk başta sahilden yapmak yönünde idi ama, vakit olmadığı için bunu yapamadık. 3000 küsür km. yi 1 haftada yapmak mümkün değildi maalesef. :)

@Ahmet Akkılıç

Biz teşekkür ederiz. Başka arkadaşlara örnek, teşvik ve biraz da olsa bisiklete imrendilebilmişsek ne mutlu bize.

@battlestar_galactica

Orası atlanır mı? Hayalimiz orasıydı zaten. Gülek yaylasından inişte video çekimi yapmıştım. Makinenin hafızası ve pili yettiği sürece tabii.

(link) izleyebilirsiniz. ;)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
güzel 1 tur olmuşş tebrik ediyorum sizleri ayaklarınıza sağlık. Bende bu yaz tatilinde 2 haftalık iznimle memleketim sivasa pedallamayı düşünüyorum sivas merkeze 1000 km küsüratlı ordanda köyüme 75 km falan. bu turunuz beni sabırsızlandırdı vallahi tebrikler...

Harika bir tur olmuş, günlük katedilen mesafeler inanılmaz :) Biz de çok yakında Aksaray-Mersin arasını pedallayacağız,sizin geçtiğiniz yol artık tamamen otoyol oldu sanırsam, diğer yok ise çok uzun görünüyor?Ne yapabiliriz ?

Süper tur olmuş, iyi günlerde bolca pedallamaya devam edin inş. :)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
mükemmel bir tur olmuş.. ayaklarınıza sağlık.. fotolarda da bizlere bu güzellikleri yaşattığınız için ayrıca teşekkürler..

benim hayalim adana - mersin ve çevre iller gibiydi ama adamlar istanbul adana yapmışlar 1001 kere helal olsun ...

Süper tur olmuş gerçekten.Ayağınıza sağlık.Film gibi izledim fotoğrafları.

Geri